varisleri olanlar...

sevosh

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
26
1
18
Lutfen bildiyinizi yada yasadiklarinizi paylasin. Psikolojim coook bozuk. Da 20 yasindayim ve varisler cikti bajaklarimda. 2 yasinda oglum var.

Lutfen bildiyinizi yada yasadiklarinizi paylasin. Psikolojim coook bozuk. Da 20 yasindayim ve varisler cikti bajaklarimda. 2 yasinda oglum var.

merhaba ben gecen yil ameliyat oldum varislerimden...ardindan kilcal damarlarima enjeksiyon yapildi(köpük verildi)...sonuc cok iyi simdi neredeyse hic bir sey kalmadi...baska sormak istedigin varsa cevaplarim...

merhaba ben gecen yil ameliyat oldum varislerimden...ardindan kilcal damarlarima enjeksiyon yapildi(köpük verildi)...sonuc cok iyi simdi neredeyse hic bir sey kalmadi...baska sormak istedigin varsa cevaplarim...

annemin de basi dertte varisleriyle.kilcal olarak cok fazla.ameliyattan da korkuo tekrar ayni oluomus falan die duymus.peki agrilariniz azaldi mi?sadece goruntusu mu duzeldi?

annemin de basi dertte varisleriyle.kilcal olarak cok fazla.ameliyattan da korkuo tekrar ayni oluomus falan die duymus.peki agrilariniz azaldi mi?sadece goruntusu mu duzeldi?

Benim hic agrim yoktu gelecekte olmasin diye ilerlemeden yaptirayim demistim...bendede kilcal damarlar cok fazlaydi ve 2 tanede koyu yesil renkli hatta 1 tanesi kabarikti ,damar görüküyordu ...kilcal damarlar her iki bacagimdada vardi ama o iki yesil damar sadece sol bacagimda gözüküyordu...doktora gittigimde sag bacagimda varsi olmadigini sadece kilcal damarlarin oldugunu ve onlarin herhangi bir zarari olmadigini söyledi...varis sadece sol bacagimda varmis ve varisin tek tedavisi ameliyatmis bende hic düsünmeden kabul ettim ve bir an evvel oldum ameliyati cünkü ameliyat sonrasindada hic bir zorluk olmayacagini söylemislerdi ve öylede oldu...benim icin tek kötü sey bu ameliyatin tam anesteziyle yapiliyor olmasiydi...sadece ameliyat günü araba kullanmam yasakti( oda anestezi aldigim icin) ertesi günü doktora kontrole kendim gittim, bacagim yanlis hatirlamiyorsam 1 hafta kadar bandajli kaldi ...ameliyattan yaklasik 1 ay sonrada kilcal damarlar icin siringayla köpük enjekte ettiler...bunun icin herhangi bir ücret ödemedim...ama maalesef 1 siringa hepsine yetmedi ...sonraki siringalar icin yanlis hatirlamiyorsam 50 euro gibi bir ücret söylemisti...biraz uzun oldu sanirim:) neyse elimden geldigi kadar aciklamaya calistim sormak istedigin baska sey olursa seve seve cevaplarim...herkesin kendi bilcegi is ama heleki agrida varsa hic düsünmesin annen hemen ameliyat olsun derim...hic korkulcak birsey yok...

Bendede malesef var o igrenc varisler
Ben müsadenizle bir kac soru sormak istiyorum

kadin doktorumu yönlendiriyor ev doktorumu?

Ameliyatdan sonra ozel bir corap varya adi gelmiyo aklima onu giyinmek zorundamiydiniz ?

Simdiden cvplariniz icin tskler..

pardon doktoru yazmayi unuttum!!!Türkiye'de nasil bilmiyorum ben Almanya'da yasiyorum...burada ev doktorum yönlendirmisti beni... ameliyatimi yapan kalp ve damar uzmaniydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…