Gebeliğe Hazırlık VARİSİ OLUP HAMILE KALIP DOĞUM YAPANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaşlar merhaba öncelikle benım 3 ay önce bir düşüğüm oldu sebebı arastırılmadı patoloji temiz cıktı kanama alanı vardı keseden büyük doktorum zaten riskli demıstı ama sebebi bu mu degıl mı BIlmıyoruz dedi ve ben kürtajdan sonra bacak agrısıyla bende sınırda varıs oldugunu öğrendim ve varıs bazen bacaklarda pıhtı atmaya sebeb olabiliyormuş böyle bir şey yasayan var mı yanı varıs olup hamıle kalan ve dogum yapan

Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin. Benzer bir duruma rastlamadim ama pihtilasma sorunu cok ama cok sik rastlanan bir durum. Kan sulandirici igne aspirinle hallediyor doktorlar .dogal yada tup bebek farketmiyor.pihtilasma cok olan bir sorun

Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin. Benzer bir duruma rastlamadim ama pihtilasma sorunu cok ama cok sik rastlanan bir durum. Kan sulandirici igne aspirinle hallediyor doktorlar .dogal yada tup bebek farketmiyor.pihtilasma cok olan bir sorun
Zaten ıkıncı gebelıkte tedbır amaclı kan sulandirıcı coraspin kullanabılecegımı söyledi kadın dogumcum ve hamıle olursam iğne de istiycem doktorumdan. Sagolun

Oksapar veriyorlar sabah yada aksam. Evde kendiniz vurabiliyorsunuz basit kolay

Benim sol bacağımda liseden beri varis var. İlk hamileliğimde doktor varisin var mı diye sormadı, açıkçası benim de söylemek hiç aklıma gelmedi. Kızım şu an 6,5 yaşında. Varis zararlımıymış hamilelikte? Ben küçükken bi komşumuz vardı. Bacakları varis yumağı gibiydi. 3 çocuk doğurdu. Hiç sorun yaşamadı

Benim sol bacağımda liseden beri varis var. İlk hamileliğimde doktor varisin var mı diye sormadı, açıkçası benim de söylemek hiç aklıma gelmedi. Kızım şu an 6,5 yaşında. Varis zararlımıymış hamilelikte? Ben küçükken bi komşumuz vardı. Bacakları varis yumağı gibiydi. 3 çocuk doğurdu. Hiç sorun yaşamadı
Canım varisin pıhtı atma ihtimali varmış her ihtimale karşı biliyorsun gebelıkte pıhtılaşma durumu cok rısklı düşüğe sebeb oluyor bizimkısı sadece bır önlem bütün ihtimallere karsı

Ve biliyorsundur kı canım bütün varisler aynı düzeyde degıl yanı hafifi var agırı var türleri var yanı

Ya bende 2 gundur farkettim de üst bacaklarım ve sol ayak bileğimde kırmızı damarlar var ve bacaklarım cok sızlıo. Hangi doktora gitmemiz lazım bu varisler için ve nie oluyo daha 26 yaşındayım bebek te istiyorum

benimki lisedeyken olmuştu. doktora da gittim. hangi bölüme gittiğimi hatırlamıyorum. bana varis çorabı vermişti. hatırladığım kadarıyla başka da bişi vermedi. çorabı giymedim. şu an biraz daha ilerlemiş

benimki lisedeyken olmuştu. doktora da gittim. hangi bölüme gittiğimi hatırlamıyorum. bana varis çorabı vermişti. hatırladığım kadarıyla başka da bişi vermedi. çorabı giymedim. şu an biraz daha ilerlemiş

Kızlar varıs düşük yapar demiyorum ama varıslı damarlarda pıhtı atma özelliği daha fazlaymış ondan dolayı düşük olur mu dedım

Back