N Nyunyu Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2021 17 13 3 27 17 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyunyu #1 Sol bacağımda orta seviyede sağ bacağımda başlangıç seviyesinde varisim var. Doktor sadece çorap önerdi herhangi bir tedavi seçeneği sunmadi. Ama ben görüntüsünden çok rahatsızım. Bu hastalıktan kurtulan var mı
Sol bacağımda orta seviyede sağ bacağımda başlangıç seviyesinde varisim var. Doktor sadece çorap önerdi herhangi bir tedavi seçeneği sunmadi. Ama ben görüntüsünden çok rahatsızım. Bu hastalıktan kurtulan var mı
schopenhauers Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2019 22 1 86 36 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyunyu #2 Aynı durumdayım gerçekten oturup ağlayasım var bir çözüm bulursanız lütfen buraya da yazın
duruguzel Only positive vibes 💕 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Mart 2021 7.422 24.545 298 Antalya 9 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nyunyu #3 Benim eşimde de varis var. Uzun seneler boyu ayakta çalışmış. Bugün çok ağrısı oldu. Ben masaj yaptım. Biraz rahatladı diyor. Tedavisini bilen var mı?
Benim eşimde de varis var. Uzun seneler boyu ayakta çalışmış. Bugün çok ağrısı oldu. Ben masaj yaptım. Biraz rahatladı diyor. Tedavisini bilen var mı?