Varis Derdim

Bir tanıdığım o sülüklerden ciddi mikrop kaptı ve tedavi gördü..

Düzenli kullanımda sizi varislerden kurtaracak bir yöntem var..Bizzat kendi çevreme de verip faydasını görmüş olduğumuz bir ürün...Eğer ilgileniyorsanız mesaj yazmanız yeterli gerekli bilgilendirmeyi size geçebilir ve ürün gönderimi yapabilirim...

Siz bugun uye olmussunuz..ve ne amacla oldugu belli..buradan kazanc saglamaya calismayin bu bir..
Ikinci olarak ne tur bir urun satmaya calisiyorsunuz bilemiyorum ama insanlarin sagligi ile oynamasaniz iyi olur..
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ilgilenirmisin lutfen?

Reklam, satış, alt kadro oluşturmak maksadıyla üye toplama, satış/ tanıtım linki verme, telefon, mail, face, whatsapp vb iletişim bilgileri paylaşmak kesinlikle yasaktır.

varis için istanbulda yaşıyorsanız üsküdar devlet hastanesine gidebilirsiniz.köpük tedavisi yaptırabilirsin.tavsiye ederim doktoru

Arkadaşlar ben köpük lazer tedavisi yaptırdım geçen sene ama bu sene bacaklarım daha kötü halde eskisinden daha çok çıktı nedendir acaba bilen varmı

Farklı yerlerde çıktı aynı yerlerde değil ama daha fazla çıktı varis operasyonu yapılan yerledeki varisler oldukları yerlerden dağılıp bacağımın heryerinde oluştu resmen ve daha çok ağrım oluyor şimdi Teşekkürler Bu arada...

Merhaba canım ben Avrupa yakasında oturuyorum gerçekten benim de varisler çok ağrıyor ve bacaklarımda çoğalıyor da gerçekten de iyi bir doktor varsa gitmek istemiyorum bir yarımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…