- 11 Eylül 2017
- 4
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi aksugiller
Arkadaşlar Merhaba
varisler için sülük tedavisi veya hacamat yaptıran var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Merhaba
Siz bugun uye olmussunuz..ve ne amacla oldugu belli..buradan kazanc saglamaya calismayin bu bir..Düzenli kullanımda sizi varislerden kurtaracak bir yöntem var..Bizzat kendi çevreme de verip faydasını görmüş olduğumuz bir ürün...Eğer ilgileniyorsanız mesaj yazmanız yeterli gerekli bilgilendirmeyi size geçebilir ve ürün gönderimi yapabilirim...
Düzenli kullanımda sizi varislerden kurtaracak bir yöntem var..Bizzat kendi çevreme de verip faydasını görmüş olduğumuz bir ürün...Eğer ilgileniyorsanız mesaj yazmanız yeterli gerekli bilgilendirmeyi size geçebilir ve ürün gönderimi yapabilirim...
Aynı yerler mi geri döndü farklı yerlerden mi cıktı acaba?Arkadaşlar ben köpük lazer tedavisi yaptırdım geçen sene ama bu sene bacaklarım daha kötü halde eskisinden daha çok çıktı nedendir acaba bilen varmı
ben ikisini de yaptırdım, vucud için çok faydalı ama bir degisiklik göremedim varış konusundaArkadaşlar Merhaba