Varis çorabı

efif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
130
3
bugüne kadar varisle ilgili başlıklar açılmış ancak varis çorabı olarak ayrı bir konu işlenmemiş. benim bacaklarım gün içerisinde çok şişiyor ve kalınlaşıyor. ayrıca selülit sorunum da var. varis çorabının ise hem şişmeye hem selülite iyi geldiğini düşünüyorum. çünkü varis ve selülit paralel gidiyor. kan dolaşımı bozuk olduğunda yeterli oksijen taşınamıyor bu da hücrede yağ yakımına mani oluyor, bu da yine dolaşımı bozuyor. varis çorabı bacağı sıkıştırdığı için damarlardaki kapakçıkların pompalama görevini iyi yapmasına sebep oluyor ve bacak şişmiyor. bu mantıkla selülite de iyi gelebilir. velhasıl varis çorabı bacaktaki şişmeye ve ağrıya birebir. varis çorabı kullananlar varsa tecrüblerini ve hangi ürünleri kullandıklarını paylaşalım. çok çeşitli çoraplar var 20 tl den -300 tl ye kadar.

bende şu anda dr scholl un 140den külotlu çorabı ve 140den diz altı çorabı var. külotlu çorabı bacağımı çok sıkı tuttu o anlamda çok güzel ancak dış yüzeyi öyle kaygan ki topuklu ayakkabılar ayağımdan fırlıyor bu anlamda tavsiye etmem.
diz altı çorapları ise hiç tavsiye etmiyorum. baldırnınzı tutuyor ama üst kısım gene şişiyor. en güzeli külotlu olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…