geçmiş olsun canım.ben kullanıyorum markası SİGVARİS.ben çok memnunum aşağı falan kaymıyor ve en önemlisi o basıncı bacağa veriyor bu çok önemli. ...ki sen varis için kullanıyormuşsun ben senden 10 kat daha bir hastalık için kullanmak zorundayım.hastalığımın adı derin ven trombozu. doğum kontrol hapı yüzünden oldu.damarım tıkandı.neyse sana önereceğim tek çorap budur diğerlerinden pahalı ama değer...çok geçmiş olsun....sizde hap kullanırsanız birgün lütfen gerekli kan ve hormon testlerini yaptırdıktan sonra kullanın lütfensenağlamabenneyaptımki
evet canım doğum kontrol hapından oldu.hemde öyle çok kullanmadım. 2 ay kullanmıştım sadece.adı yasmin hapın.. sezaryenden sonra olduğunuda biliyordum bi arkadasla tanışmıştım sezaryenden sonra olan. peki senin nerde oluştu pıhtı??ve nasıl tedavi oldun yazarsan çok sewinirim sibel80cim.(mesela benim bacak ana toplar damarımda oldu)
canım çok şükür ki hafif atlatmışsın seninki tahmin ediyorum yüzeysel damarının birinde oluşmuş..benimki derin toplar damarda,yani kemiğin yanındaki damarda ve kasığımda .yani kalbe giden toplar damar(3 boyutlu düşün )
ben de hala coumadin kullanıyorum benimde tam 6 ay oldu bi 6 ay daha kullanıcam.bu arada dediğin iğnenin adı clexane yada muadili innoheptir.bende hamileykn kullanacakmışım çünkü coumadin bebeğe zararlıymış. aa bide sen doğumdan sonra nasıl coumadin kullandın ki bebeğe zararlı o süte geçtiği için..bişey sorucam sen genel anestezi mi oldun doğuma girerken?
sibelcim o iğne pıhtı çözücü değil,kan sulandırıcı . pıhtı eriten 2-3 tane ilaç var TPA ve STREPTOKİNAZ diye. onlarından bir dozu 3000-4000 $ ki nlarda zaten kataterle damara veriliyor fakat çok riskli olduğu için uygulanmıyor.herneyse. testlere gelincede.benim bildiğim kadarıyla hormon testi yapıyorlar birde kandaki inr değerine ve protrombin zamanına bakıyorlar.birde protein c,faktör leiden ve mutasyon testleri falan var...siz bu amaçla gittiğinizde doktor sizi yönlendirecektir zaten.çevrendeki herkese söyle çünkü hayat şakaya gelmiyor
zeyhatcım derin ven trombozun nasıl oluştu yazar mısın?bende dvt hastasıyım.ve ne zaman oldu?
zeyhatcım evet maalasef u çok ciddi bir rahatsızlıktır.bu konuyu en güzel CUNEYT KOKSOY, Damar Hastalıklarının teşhis ve tedavisi, son yenilikler ile hizmet dan öğrenebilirsin.. çok iyi anlatılmış orada dvt. bi oku istersen ve sakıın ihmal etmee..sakın
arkadaşlar aranızda varis çorabı kullanan var mı.nereden nasıl aldınız kullanabiliyor musunuz.ben aldım aşağı kayıyor.çoraptan da kayıyor kullanamıyorum acaba medikalciler yanlış mı verdiler.kullanıp memnun kalan var mı?? varisim var orta derece kullanmazsam ilerleyecek. skleroterapi olmam lazım ama şu arada çorapla ilerlemesini durdurayım diyorum.yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?