Eki Görüntüle 1000571 çoraplarım geldi arkadaşlar, henüz giyemedim ancak ayrıntılı resimleri çekip paylaşmak istiyorum. İhtiyacı olan mutlaka alsın derim.. Çok beğendim son almış aldığım 180 den çoraptan memnundum ancak biraz ince olduğu için 3 ayda yırttım. Bunlar biraz daha kalın ama opak muz şeklinde kesinlikle değil. Aslına sorarsanız tam istediğim kalınlıkta Eki Görüntüle 1000560 Eki Görüntüle 1000561 Eki Görüntüle 1000562 Eki Görüntüle 1000563 [/Q
İleri varislere köpük yapılmıyor mu kidün ultrasondan sonra varislerimin ileri derece olduğunu ameliyat olmam gerktiğini söyledi dokttorum ama önce varis çorabı deneyelim eğer faydasını görmezsem ameliyat olmaya karar verdik. hastanenin medikalinden külotlu varsi çorabı aldım ancak mümkün değil basenlerden yukarı çıkmıyor, bugün tekrar aynı medikalciye gittim bu defa da diz üstü olanı verdi, akşam deneyeceğim eğer olmaz ise kayma filan yaparsa iade edeceğim.
nasıl bir varis çorabı alayım karar veremedim.
Merhaba gebelik sonrası varislerinizde düzelme oldu mu hiç tedavi oldunuz mi varisleriniz ne durumda acaba ?ben de iyi ve uygun fiyatlı varis çorabı arayışındayım. 25 haftalık hamileyim, hamilelik öncesi kılcal damar şeklinde ve yüzeyde varislerim vardı ve yazın agrı yapıyordu. Artmasın diye kilotlu orta basınçlı yerli malı bir varis corabı aldım (markasını hatırlamıyorum, bakıp yazacagım) ancak hiç memnun kalmadım. Sanıyorum boyu uzun geldi, uzun kalan kısmı aşağıda bıraksam bıraktıgım yerde bir birikme olup orada aşırı bir lastik sıkması, yukarı kasıklara kadar çeksem tam kasıklarda birikme yapıp, orada aşırı bir lastik sıkması yapıyor ve kullanamıyorum.ahter1 ortalife'ı kullandıysa, scu..tex imi yoksa ortalife ı mı daha cok tavsiye ediyor acaba?
Merhaba bende size sorabilir miyim? Bende şimdi 19 haftalık hamileyim . Gebelik öncesi varisim vardı ama şimdi daha çok çoğaldı. Geçen hafta USG çekildi. Ayın 9 unda kalp damar cerrahi gorecek. Varis çorabı kullanacaksın dedi ama daha yazmadı çorabı.. siz varis çorabı kullaniyormusunuz? Yada kullananlar yazabilirler mi ne almalıyım?Merhaba gebelik sonrası varislerinizde düzelme oldu mu hiç tedavi oldunuz mi varisleriniz ne durumda acaba ?
Merhaba bende suan 35 haftalık gebeyim varis çorabı kullandım ama ben çalışan bir gebeyim öğretmenim okula giderken kullanıyordum evdeyken ayaklarımı duvara dikerek dinleniyorum hep sadece dışarıda çok ayakta duracaksam önceleri diz üstü kasiktan cll2 orta basınç kullanıyordum simdi son aylarimda diz altı aldım ondan daha çok memnun kaldım giymesi vs daha kolay doktorumda diz üstü ve diz altının çok farketmedigini söyledi hangisini kolay giyiyorsan onu giy dedi hiç gitmemekten iyidir ama bacaklarınızı duvara dayayıp dinlenmek hepsinden iyi geldi banaMerhaba bende size sorabilir miyim? Bende şimdi 19 haftalık hamileyim . Gebelik öncesi varisim vardı ama şimdi daha çok çoğaldı. Geçen hafta USG çekildi. Ayın 9 unda kalp damar cerrahi gorecek. Varis çorabı kullanacaksın dedi ama daha yazmadı çorabı.. siz varis çorabı kullaniyormusunuz? Yada kullananlar yazabilirler mi ne almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?