Varis ameliyatı yardımınıza ihtiyacım var

esranindunyasi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
253
187
akannehir arkadaşlar lazerlerle yada iğneyle varis ameliyatı olup memnun kalan varmı bi doktor diyo ameliyat olmalısın diğeri dio daha erken doğum bile yapmamışsın hamilelikte daha artıcak varisler doğum yap öle çok kararsız kaldım fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaşım annem oldu doğuştan gelen ve daha sonradan oluşan bir varis rahatsızlığı var dedi doktor eminim sizin ki daha hafiftir bacaklarında normal gözüken hiçbir yer yok ne yazık ki... ameliyat oldu ama görüntüde hiçbir değişiklik olmadı ilk önce bunu belirteyim ağrıları hafifler dedi ama daha kötü oldu eğer bir kaç damar ise sizi rahatsız eden bence hiç elletmeyin ellenen hiçbişiy bir daha asla tam olarak normale dönmüyor ne yazık ki....

evet benimki bir kaç damar şimdilik fakat ağrısından uyuyamıyorum o derece ağrı yapıo annenize çok çok geçmiş olsun doktor banada kesin sonuç vermedi ama rahatlarsın dedi bi doktor elletme dedi sizin dediğiniz gibi kararsız kalmıştım yardımın için çok saol dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…