• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosele rağmen hamile kalanlarr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nejlaa123

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
125
36
13
30
Arkadaşlar merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum ve sizden öğrendiğim çok şey var.Eşime varikosel teşhisi konuldu .1 Ağustosta ameliyat oldu.Sperm sayısı 19 milyon mm 6.4 Hareketli yüzde 15 Normal Sperm 96 doktorumuz nondo x ve klomen verdi.Kullanıyoruz aynı zamanda sabahları Bal polen arı sütü propolis ve biraz çaklır otu karıştırıp yediyorum.Zeytinyağında incir Akşamları keçi boynuzu kürü ve 1 fincan çakşır suyu içiyor. Fındık Ceviz ve beslenmeye dikkat ediyoruz Bende bi sorun elhamdüriilah 1.5 ay sonra kontrolümüz var sizden ricam bu şekilde olup sayı yükselip hamile kalan var mı ve başka nasıl kürler uyguladınız.Şimdiden çok teşekür ederim.Sağlıcakla.

Merhabalar, içeriği tamamen doğal olduğu iddia edilen ve hiçbir yan etkisi olmadığı söylenen, Amerikada ithal semenax sperm arttirici aldık ve 1 haftadan beri eşim kullanıyor. Evet semen hacminde ve cinsel istekte belirgin bir artış oldu ancak sperm sayısını arttırdı mı bilemiyorum.

Arkadaşlar merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum ve sizden öğrendiğim çok şey var.Eşime varikosel teşhisi konuldu .1 Ağustosta ameliyat oldu.Sperm sayısı 19 milyon mm 6.4 Hareketli yüzde 15 Normal Sperm 96 doktorumuz nondo x ve klomen verdi.Kullanıyoruz aynı zamanda sabahları Bal polen arı sütü propolis ve biraz çaklır otu karıştırıp yediyorum.Zeytinyağında incir Akşamları keçi boynuzu kürü ve 1 fincan çakşır suyu içiyor. Fındık Ceviz ve beslenmeye dikkat ediyoruz Bende bi sorun elhamdüriilah 1.5 ay sonra kontrolümüz var sizden ricam bu şekilde olup sayı yükselip hamile kalan var mı ve başka nasıl kürler uyguladınız.Şimdiden çok teşekür ederim.Sağlıcakla.
Nejlaa cım biz 2.çocuğumuzu düşünüyoruz oğlumuz 12 yaşında ve tam 5 yıldan beri uğraşıyoruz. Eşim sperm testini yaptırmak istemiyor. Şuan eşimin durumuyla ilgili bir fikrimiz yok bizde semenax isimli bir ürün duyduk ve onu kullanıyoruz. Netten araştırırsan içeriği iyi ve doğal... Propolis ben yumurta kalitesi için kullanıyorum 15 günden beri faydası olur mu göreceğiz

Merhabalar, içeriği tamamen doğal olduğu iddia edilen ve hiçbir yan etkisi olmadığı söylenen, Amerikada ithal semenax sperm arttirici aldık ve 1 haftadan beri eşim kullanıyor. Evet semen hacminde ve cinsel istekte belirgin bir artış oldu ancak sperm sayısını arttırdı mı bilemiyorum.
Kim iddia etmiş kim söylemiş sarı çizmeli Mehmet ağa her mesajınıza bunu yazmışsınız buram buram reklam kokuyor takviye önerisi istememiş konu sahibi tedaviye başlamışlar doktorların önerdiklerini kullanıyorlar benzer durumu yaşayıp başarı alan oldu mu diye sormuş ne diye safsatalarla insanların aklını bulandırıyorsunuz buna hakkınız yok

Ne reklamı ya ben yeni üyeyim ürünü kullanıp faydasını gören var mı diye sordum sadece bende 5 gündür kullandığımı yazdım. O kadar ürün ismi yazıp kullanan var mı diye sormuşlar, sizin istediğiniz bir ürün ismi yazılmadı diye beni bu şekilde itham etmeye hakkınız yok. Niyet okuyuculuğunuzda pek başarısız!

Ne reklamı ya ben yeni üyeyim ürünü kullanıp faydasını gören var mı diye sordum sadece bende 5 gündür kullandığımı yazdım. O kadar ürün ismi yazıp kullanan var mı diye sormuşlar, sizin istediğiniz bir ürün ismi yazılmadı diye beni bu şekilde itham etmeye hakkınız yok. Niyet okuyuculuğunuzda pek başarısız!
Benim istediğim ürün ismi yazılmadı diye mi ? :) Ben eğitimciyim tüccar değil. Yazdıklarınızda soru cümlesi var mı tekrar bi okuyun. Sorunuz varsa başlık açın uygun görülürse devam eder konunuz bilen varsa yazar. Her yere ben bunu kullanıyorum yazmanız sormadığınızın aksine ürünü ön plana çıkarma çabanızın göstergesi bu kadar hassas bi konuda bunu yapamazsınız.

:)) bende tüccar değil mühendisim. Siz niyet okuyarak beni reklamla suçlayınc a bende niyet okuyarak sizi aynı şeyle suçladım:)) şimdi beni anlıyorsunuz. Ne kadar yanlış değil mi, sadece iki mesaja bakıp reklam yapıyorsunuz demek. Bu sitede attığım ilk iki mesajdı onlar. Belki sizde öyle bir intiba uyandırmış olabilir. Ancak benim niyeti, bu ürünü kullanıp sonuç alan var mı bunu en kısa sürede öğrenebilmekti hanımefendi...

Benim istediğim ürün ismi yazılmadı diye mi ? :) Ben eğitimciyim tüccar değil. Yazdıklarınızda soru cümlesi var mı tekrar bi okuyun. Sorunuz varsa başlık açın uygun görülürse devam eder konunuz bilen varsa yazar. Her yere ben bunu kullanıyorum yazmanız sormadığınızın aksine ürünü ön plana çıkarma çabanızın göstergesi bu kadar hassas bi konuda bunu yapamazsınız.
Ayrıca sizin karşınızda çocuk yada ergenler yok yetişkin insanlar var lütfen biraz daha nezaket göstermenizi rica ediyorum...

Ayrıca sizin karşınızda çocuk yada ergenler yok yetişkin insanlar var lütfen biraz daha nezaket göstermenizi rica ediyorum...
Yanlış yaptığınızı söyledim diye mi böyle söylediniz her neyse nezaket gösterilecek bi durum değil ki hakaret etmedim kötü söz söylemedim doktor önerisiyle kullandığınız bir şey olsa ki o da kişiye özeldir ilaç ben aldım sen de al denecek bişey değil dediğim gibi başlık açın ordan bilgi alın reklam değilse amacınız

Yok kesinlikle hakaret değil! Uslup sert geldi biraz. Olsun, sonunda anlaşabildik:) 5 yılda tüp bebek hariç bütün tedavileri gördüm.. Artık ümidimi yitirdiğim bir dönem deyim. Yinede Allah tan ümit kesilmez. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Şimdi ben kullandığım bu ürünün ismini yazarak bir başlık açarsam yine böyle suçlamalara maruz kalır mıyım bilemedim :( bu arada ürünü aldığım firmayı birçok şikayet sitesinde yerden yere vurduğumuz belirteyim. İthamı uz benim için garip bir ironi oldu doğrusu....

Yok kesinlikle hakaret değil! Uslup sert geldi biraz. Olsun, sonunda anlaşabildik:) 5 yılda tüp bebek hariç bütün tedavileri gördüm.. Artık ümidimi yitirdiğim bir dönem deyim. Yinede Allah tan ümit kesilmez. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Şimdi ben kullandığım bu ürünün ismini yazarak bir başlık açarsam yine böyle suçlamalara maruz kalır mıyım bilemedim :KK43: bu arada ürünü aldığım firmayı birçok şikayet sitesinde yerden yere vurduğumuz belirteyim. İthamı uz benim için garip bir ironi oldu doğrusu....
Fikir isterseniz şöyle söyleyim empati yaparak ben yerinizde olsam doktor önerisi dışında bu tür takviye kullanmazdım baldır polendir onlar ayrı ama bu tür ilaçvari şeyler daha büyük sıkıntılara sebep olabilir kesinlikle doktora danışmalısınız internette neler görüyoruz şikayetler de var diyorsunuz o yüzden böyle bi konudan muzdarip arkadaşlara yanlış yol gösterirsiniz o yüzden tepki verdim basit bi ağrı kesicinin bile size faydası bana zararı olabilir sonuçta hatta ölümler yaşanıyor konu sahibinin de sizin de Allah gönlünüze göre versin yakın zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize

Teşekkürler canım. Haklısın. Ümitsizlik yaptırıyor herşeyi. Saol canım rabbim senin ve tüm bebek isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah

Fikir isterseniz şöyle söyleyim empati yaparak ben yerinizde olsam doktor önerisi dışında bu tür takviye kullanmazdım baldır polendir onlar ayrı ama bu tür ilaçvari şeyler daha büyük sıkıntılara sebep olabilir kesinlikle doktora danışmalısınız internette neler görüyoruz şikayetler de var diyorsunuz o yüzden böyle bi konudan muzdarip arkadaşlara yanlış yol gösterirsiniz o yüzden tepki verdim basit bi ağrı kesicinin bile size faydası bana zararı olabilir sonuçta hatta ölümler yaşanıyor konu sahibinin de sizin de Allah gönlünüze göre versin yakın zamanda kavuşursunuz inşallah bebeklerinize
Pardon yanlış anlaşılmış. Şikayet derken ürünü kastetmedim ürünü satan firma ile ilgili sıkıntılar var. Ürünle ilgili Türk sitelerinde olumlu yada olumsuz herhangi bir yoruma rastlamadım. Yabancı sitelerde genelde olumlu yorumlara denk geldim. Bunu da düzeltmiş olalım..

Mrhabalar

Merhabalar Canım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Sizin sorununuz neydi.İnşallah kullandığınız ilaç iyi gelir.Ben doktor tavsiyesiyle aldım ilaçları içeriği gayet güzel bizimde kısmet olursa Ekim 15 gibi randevumuz var o zaman belli olucak bakalım inşallah güzel haberler alırız. Sizinde daha çok yeni 3 ay beklemek lazım bol bol Sabırlar inşallah .

Merhabalar, benim görünen herhangi bir sorunum yok. İlk çocuğumuz tedavi gerekmeden ilk üç ay içerisinde oldu. Çalıştığım için 7 yıl ara verdik. Son 5 yıldır istediğimiz halde olmuyor. Ancak eşim sperm testi vermek istemiyor. Bu anlamda çok sorun yaşadık... Eşim birkaç defa doktora gidip ilaç tedavisi aldı ancak iş spermiyograma gelince kaçıyor. Benim bütün tahlillerim normal. Üstelik 40 yaşındayım artık. Ümidim tükeniyor her geçen gün...

Merhabalar Canım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Sizin sorununuz neydi.İnşallah kullandığınız ilaç iyi gelir.Ben doktor tavsiyesiyle aldım ilaçları içeriği gayet güzel bizimde kısmet olursa Ekim 15 gibi randevumuz var o zaman belli olucak bakalım inşallah güzel haberler alırız. Sizinde daha çok yeni 3 ay beklemek lazım bol bol Sabırlar inşallah .
sizin ilk çocuğunuz olacak sanırım. Rabbim inşallah sizde anne baba olma mutluluğunu yaşatsın... Daha önce doktor tavsiyesi ile birçok takviye kullandık. Hem ben hem eşim. Rabbim kısmet edecekde ilaçlar vesile olacak. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Amin inşallah ne güzel çok şükür bi evladınız var evet benim ilk olucak .Bakalim erkekler için zor bi durum Allahtan elimden sıkıntı çekmedim bu konuda hatta ilk kendi gitmek istedi.Bi sorun var mı diye ben hissediyordum sorun olduğunu çünkü 8 ay korunmadım yumurtlama günlerinde eşime bi şekilde kandırarak bebek istemiyordu çünkü geçim sıkıntısı vs .Eğer hastane yakınızfaysa evde de örnek alıp yarım saat içinde götürebilirsinzgötürebilirsinizgötürebilirsin bazı erkekler hassas bitkileri kullanıyor musunuz.

Amin inşallah ne güzel çok şükür bi evladınız var evet benim ilk olucak .Bakalim erkekler için zor bi durum Allahtan elimden sıkıntı çekmedim bu konuda hatta ilk kendi gitmek istedi.Bi sorun var mı diye ben hissediyordum sorun olduğunu çünkü 8 ay korunmadım yumurtlama günlerinde eşime bi şekilde kandırarak bebek istemiyordu çünkü geçim sıkıntısı vs .Eğer hastane yakınızfaysa evde de örnek alıp yarım saat içinde götürebilirsinzgötürebilirsinizgötürebilirsin bazı erkekler hassas bitkileri kullanıyor musunuz.
Çok şükür. Allahm evladımıza uzun, sağlıklı, sıhhatli ömürler versin. Rabbim size ve bebek isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Hastane uzak ama yarım saatte yetişebiliriz sanıyorum.. Bir ara düşündüm aslında.. Uygulamaya geçmek lazım.. Eşinizin sizi yormaması çok güzel bu daha hızlı yol almanızı sağlar. Ben çakşır kökü ve çoban çökerten tentürü kullandırmıştım eşime.. Çakşırı çok farkedemedim ama çoban çökertenin faydasını çok gördü eşim. Vücuda bir zindelik ve cİnsel istekte artış sağlıyor.

Back