- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
esimde 3 derece varikosel cikti ameliyat olması sartmis ameliyattan sonra hamile kalan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef 4,5 yıl önce ameliyat oldu eşim.hamile kalamadım olmadı tüp bebek için bır merkeze gıttık doktor keşke amelıyat olmmasaydı dedi.değerler idare ederken ameliyattan sonra koca bır sıfır oldu halada öyleesimde 3 derece varikosel cikti ameliyat olması sartmis ameliyattan sonra hamile kalan oldumu
kötü olmuş bu tüp bebeği yaptınızmı. bizimde 16 ay oldu varikosel topiğinde okuduklarımdan dolayı ameliyatı hiç istemiyorum bi çoğu ameliayttan sonra eski değerlerini göremiyomalesef 4,5 yıl önce ameliyat oldu eşim.hamile kalamadım olmadı tüp bebek için bır merkeze gıttık doktor keşke amelıyat olmmasaydı dedi.değerler idare ederken ameliyattan sonra koca bır sıfır oldu halada öyle
canım aynı sekılde bızımde varıskosel var 3 ay once ogrendık bızede acıl amalıyat dedı kac spermı var esının bızım 15 mılyon bızde 6 7 ay kadar belıcez eger allah tarafından olmazsa ole amalıyat olacak ve tek dordor degıl bıkac dr daha gıdıcez 15 aydır ıstoruz hamıle kalamadım sımdı 2 aydır kecı boynuzu pekmezı ıcırıyorum sende ıcır cok faydası oluyoresimde 3 derece varikosel cikti ameliyat olması sartmis ameliyattan sonra hamile kalan oldumu
arkadasımın esıde 10 mılyon spermle amalıyat oldu 3 sene once sımdıye kadar sperm olcumlerınde sıfır sperm cıktı tup bbek yaptılar ıkı ay once ıkı sperm bulabılmısler sadece onunda ıkısıde tuttu ama 1i gelısmedı sımdı dıgerı duruyor masallahmalesef 4,5 yıl önce ameliyat oldu eşim.hamile kalamadım olmadı tüp bebek için bır merkeze gıttık doktor keşke amelıyat olmmasaydı dedi.değerler idare ederken ameliyattan sonra koca bır sıfır oldu halada öyle
Yaptık canım kızım 2,5 yaşinda şimdidr ikinci tedaviye başlıycaz inşallahkötü olmuş bu tüp bebeği yaptınızmı. bizimde 16 ay oldu varikosel topiğinde okuduklarımdan dolayı ameliyatı hiç istemiyorum bi çoğu ameliayttan sonra eski değerlerini göremiyo![]()
dün akşam tahlil dosyalatına baktım bizimde ameliuattan sonra hep kocaman sıfırlar var.hiç artmamiş bile.şuan durum ne bilmiyorumarkadasımın esıde 10 mılyon spermle amalıyat oldu 3 sene once sımdıye kadar sperm olcumlerınde sıfır sperm cıktı tup bbek yaptılar ıkı ay once ıkı sperm bulabılmısler sadece onunda ıkısıde tuttu ama 1i gelısmedı sımdı dıgerı duruyor masallah
E canim normal bu sayilar. Iyi arastirin olmasin ameliyat bence. Bize de dr cok istiosaniz hemen asilma yapin dedi.ameliyat olma dedi.Bizim şuan sperm sayisi 70 milyon hareketlilikte yüzde 53 aslında çok kotu değil keciboynuzu kuru her aksam cig kuruyemis bildircin yumurtasi bunlara ek klomen kullaniyor esim ama doktor ameliyat diyor Esim olucam diye tutturdu bilmiyorum ne yapicaz ameliyat sonrasında sperm sayisi dusuyormu
Varikosel sperm yapisini bozan testislerdeki varislesme.yasiniz varsa ve baslangic duzeyindeyse ameliyat onermiyorlar. Derecesini hatirlamiyorum ama benim esimde de var.Arkadsslar grade-2 3mm varkosel ne demk biln varmı esmde cktı ama doktr amelyt dmedi kan dolasımı normalmş cnku
He anladm saolVarikosel sperm yapisini bozan testislerdeki varislesme.yasiniz varsa ve baslangic duzeyindeyse ameliyat onermiyorlar. Derecesini hatirlamiyorum ama benim esimde de var.
Onemli dgl. Degeleri nasil esinin.He anladm saol
İleriareketli %60 hareketsz %30 morfoloji %11Onemli dgl. Degeleri nasil esinin.
E iyi bu degerler. Sayisi?İleriareketli %60 hareketsz %30 morfoloji %11
Sayısıda 32 milynE iyi bu degerler. Sayisi?
Tamam guzel. Morfoloji cok yuksek olmasa da ideal sinirlarda. Sendede birsey yoksa olur sizin.hayirlisi Hadi. Bende klomen kullandim bu ay. 5 ad yumurtam olusmusm 17 19 mm. Dr asilamada bile sana ilac vermesekte olur super yumurtalarin dedi.bu ay deneyin belki olur bes yumurta ile adet olursa gelirsin asilama yapariz dedi.Sayısıda 32 milyn
İnsallah rabbm gonlune gore verirTamam guzel. Morfoloji cok yuksek olmasa da ideal sinirlarda. Sendede birsey yoksa olur sizin.hayirlisi Hadi. Bende klomen kullandim bu ay. 5 ad yumurtam olusmusm 17 19 mm. Dr asilamada bile sana ilac vermesekte olur super yumurtalarin dedi.bu ay deneyin belki olur bes yumurta ile adet olursa gelirsin asilama yapariz dedi.