• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varikosel!!!!!

malesef 4,5 yıl önce ameliyat oldu eşim.hamile kalamadım olmadı tüp bebek için bır merkeze gıttık doktor keşke amelıyat olmmasaydı dedi.değerler idare ederken ameliyattan sonra koca bır sıfır oldu halada öyle
kötü olmuş bu tüp bebeği yaptınızmı. bizimde 16 ay oldu varikosel topiğinde okuduklarımdan dolayı ameliyatı hiç istemiyorum bi çoğu ameliayttan sonra eski değerlerini göremiyo :KK43:

esimde 3 derece varikosel cikti ameliyat olması sartmis ameliyattan sonra hamile kalan oldumu
canım aynı sekılde bızımde varıskosel var 3 ay once ogrendık bızede acıl amalıyat dedı kac spermı var esının bızım 15 mılyon bızde 6 7 ay kadar belıcez eger allah tarafından olmazsa ole amalıyat olacak ve tek dordor degıl bıkac dr daha gıdıcez 15 aydır ıstoruz hamıle kalamadım sımdı 2 aydır kecı boynuzu pekmezı ıcırıyorum sende ıcır cok faydası oluyor

malesef 4,5 yıl önce ameliyat oldu eşim.hamile kalamadım olmadı tüp bebek için bır merkeze gıttık doktor keşke amelıyat olmmasaydı dedi.değerler idare ederken ameliyattan sonra koca bır sıfır oldu halada öyle
arkadasımın esıde 10 mılyon spermle amalıyat oldu 3 sene once sımdıye kadar sperm olcumlerınde sıfır sperm cıktı tup bbek yaptılar ıkı ay once ıkı sperm bulabılmısler sadece onunda ıkısıde tuttu ama 1i gelısmedı sımdı dıgerı duruyor masallah

arkadasımın esıde 10 mılyon spermle amalıyat oldu 3 sene once sımdıye kadar sperm olcumlerınde sıfır sperm cıktı tup bbek yaptılar ıkı ay once ıkı sperm bulabılmısler sadece onunda ıkısıde tuttu ama 1i gelısmedı sımdı dıgerı duruyor masallah
dün akşam tahlil dosyalatına baktım bizimde ameliuattan sonra hep kocaman sıfırlar var.hiç artmamiş bile.şuan durum ne bilmiyorum

Bizim şuan sperm sayisi 70 milyon hareketlilikte yüzde 53 aslında çok kotu değil keciboynuzu kuru her aksam cig kuruyemis bildircin yumurtasi bunlara ek klomen kullaniyor esim ama doktor ameliyat diyor Esim olucam diye tutturdu bilmiyorum ne yapicaz ameliyat sonrasında sperm sayisi dusuyormu

E canim
Bizim şuan sperm sayisi 70 milyon hareketlilikte yüzde 53 aslında çok kotu değil keciboynuzu kuru her aksam cig kuruyemis bildircin yumurtasi bunlara ek klomen kullaniyor esim ama doktor ameliyat diyor Esim olucam diye tutturdu bilmiyorum ne yapicaz ameliyat sonrasında sperm sayisi dusuyormu
E canim normal bu sayilar. Iyi arastirin olmasin ameliyat bence. Bize de dr cok istiosaniz hemen asilma yapin dedi.ameliyat olma dedi.

Arkadsslar grade-2 3mm varkosel ne demk biln varmı esmde cktı ama doktr amelyt dmedi kan dolasımı normalmş cnku

Arkadsslar grade-2 3mm varkosel ne demk biln varmı esmde cktı ama doktr amelyt dmedi kan dolasımı normalmş cnku
Varikosel sperm yapisini bozan testislerdeki varislesme.yasiniz varsa ve baslangic duzeyindeyse ameliyat onermiyorlar. Derecesini hatirlamiyorum ama benim esimde de var.

Ameliyattan sonra degerler neden düşmüş anlamadim, benim esim de varikoselden ameliyat oldu 7 milyondu sifir hareketli sifir morfolojiydi. 6.ayda 30 milyon oldu hareketli de artti. hamile kaldim ama gelismedi bebegim düşük yaptim :KK43:

Sonra yine baktirdik 41 milyon olmus hareketli %55 morfoloji %70 olmus beklemedeyiz..

Ama bizim 3 ve 4. Derecedeydi yani tek sorun varikoseldi belki de bu yüzden duzeldi ameliyattan sonra.

Sayısıda 32 milyn
Tamam guzel. Morfoloji cok yuksek olmasa da ideal sinirlarda. Sendede birsey yoksa olur sizin.hayirlisi Hadi. Bende klomen kullandim bu ay. 5 ad yumurtam olusmusm 17 19 mm. Dr asilamada bile sana ilac vermesekte olur super yumurtalarin dedi.bu ay deneyin belki olur bes yumurta ile adet olursa gelirsin asilama yapariz dedi.

Tamam guzel. Morfoloji cok yuksek olmasa da ideal sinirlarda. Sendede birsey yoksa olur sizin.hayirlisi Hadi. Bende klomen kullandim bu ay. 5 ad yumurtam olusmusm 17 19 mm. Dr asilamada bile sana ilac vermesekte olur super yumurtalarin dedi.bu ay deneyin belki olur bes yumurta ile adet olursa gelirsin asilama yapariz dedi.
İnsallah rabbm gonlune gore verir

Back