Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz randevu aldık Edirne devlet hastanesine muayenesi olacak büyük ihtimalle ameliyat olur çünkü çok düşük değerleri ayrıca mikrocerrahi yapıyorlarmisKızlar merhaba eşi devlet hastanesinde varikosel ameliyatı olan varmı
Canım iyice bi araştırın. Varikosel ameliyatı çok önerilmiyor, başarı oranı düşük olduğu için. Aşılama vs. denediniz mi?Kızlar merhaba eşi devlet hastanesinde varikosel ameliyatı olan varmı
Benim eşimde de varikosel tanısı konuldu . Çocuğumuz 2 yıldır olmuyor . Bende bir sorun çıkmadı eşimde de sadece varikosel var . Ama sperm testi yaptırdık sprem testi gayet iyi çıktı . Doktor sprem kalitesini etkilememiş ama ilerleyen zamanlarda seni rahatsız edebilir sadece dedi. Napsak bizde bilemedik . Eşimde korkuyor ameliyat olmaya . Sizin de çocuk olmadığı için muayeneye gittiğiniz de mi tanısı konulduKızlar merhaba eşi devlet hastanesinde varikosel ameliyatı olan varmı
Kuzum tüp bebek merkezinde test verin. Biz normal hastanede verdigimizde iyi cıkıyordu eşimde de varikosel var, niye olmuyor cocugum diyordum bir dr tüp bebek merkezinde verin en dogrusu o sekilde cıkar dedi ve 2 kere tüp bebek merkezünde test verdik sonuç baya düşük çıktıBenim eşimde de varikosel tanısı konuldu . Çocuğumuz 2 yıldır olmuyor . Bende bir sorun çıkmadı eşimde de sadece varikosel var . Ama sperm testi yaptırdık sprem testi gayet iyi çıktı . Doktor sprem kalitesini etkilememiş ama ilerleyen zamanlarda seni rahatsız edebilir sadece dedi. Napsak bizde bilemedik . Eşimde korkuyor ameliyat olmaya . Sizin de çocuk olmadığı için muayeneye gittiğiniz de mi tanısı konuldu
%50 kısım öneriyor diğer kısımda tam tersi ne yapacağımızı şaşırdık ama eşimin sperm sayısı vs iyi sadece morfoloji ve ileri hareketlilik düşükCanım iyice bi araştırın. Varikosel ameliyatı çok önerilmiyor, başarı oranı düşük olduğu için. Aşılama vs. denediniz mi?
Bizimde 2 yıldır olmuyor bu cuma ameliyat hazırlığına başlayacağız bizim doktorumuz testi 2 defa istedi 1 ay aralıkla 2 defa yaptırdık ikisindede morjoloji %0 çıktı ve ileri hareketlilik düsük cıktıBenim eşimde de varikosel tanısı konuldu . Çocuğumuz 2 yıldır olmuyor . Bende bir sorun çıkmadı eşimde de sadece varikosel var . Ama sperm testi yaptırdık sprem testi gayet iyi çıktı . Doktor sprem kalitesini etkilememiş ama ilerleyen zamanlarda seni rahatsız edebilir sadece dedi. Napsak bizde bilemedik . Eşimde korkuyor ameliyat olmaya . Sizin de çocuk olmadığı için muayeneye gittiğiniz de mi tanısı konuldu
Canım bende pcos vardı yumurtlamam olmuyordu falan ben kendimden dolayı cocuk olmuyor sanıyordum drlar bana kilo vermemi söyledi 20kg verdim fakat hala olmayınca esim gitti varikoselden olmuyor dedi drBenim eşimde de varikosel tanısı konuldu . Çocuğumuz 2 yıldır olmuyor . Bende bir sorun çıkmadı eşimde de sadece varikosel var . Ama sperm testi yaptırdık sprem testi gayet iyi çıktı . Doktor sprem kalitesini etkilememiş ama ilerleyen zamanlarda seni rahatsız edebilir sadece dedi. Napsak bizde bilemedik . Eşimde korkuyor ameliyat olmaya . Sizin de çocuk olmadığı için muayeneye gittiğiniz de mi tanısı konuldu
Haklısın teşekkür ederimKuzum tüp bebek merkezinde test verin. Biz normal hastanede verdigimizde iyi cıkıyordu eşimde de varikosel var, niye olmuyor cocugum diyordum bir dr tüp bebek merkezinde verin en dogrusu o sekilde cıkar dedi ve 2 kere tüp bebek merkezünde test verdik sonuç baya düşük çıktı
Hayırlısıyla ameliyat iyi geçer inşallah .Bizimde 2 yıldır olmuyor bu cuma ameliyat hazırlığına başlayacağız bizim doktorumuz testi 2 defa istedi 1 ay aralıkla 2 defa yaptırdık ikisindede morjoloji %0 çıktı ve ileri hareketlilik düsük cıktı
Bir sorun bitiyor başka sorunlar çıkıyor . Herseyde bişey arıyoruz . Allah bu çektiklerimizin mükâfatını en yakın zamanda bebiş olarak verir inşallah . Çabalayarak bebek sahibi olmak çok zormuş . Bu süreçte bunu anladımCanım bende pcos vardı yumurtlamam olmuyordu falan ben kendimden dolayı cocuk olmuyor sanıyordum drlar bana kilo vermemi söyledi 20kg verdim fakat hala olmayınca esim gitti varikoselden olmuyor dedi dr
Amin inşallah gerçekten çok zor 2 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı hani insan artık şunu diyor bir düşük bile olmadı hiç olmayacakmı falan diye bazen gerçekten psikolojik olarak çok kötüleşiyorum aslında yaşım genç daha 22 yaşındayım ama ben hep erken anne olmak istemiştim birde kendim tek cocugum o yuzden böyle Allah bana çok çocuk nasip etsij diye hep isterdim dua ederdim buda bizim imtihanımız peki siz ne yapmayı düsünüyorsunuz farklı bir yerde tekrar bir sperm testi verseniz iyi olurHayırlısıyla ameliyat iyi geçer inşallah .
Bir sorun bitiyor başka sorunlar çıkıyor . Herseyde bişey arıyoruz . Allah bu çektiklerimizin mükâfatını en yakın zamanda bebiş olarak verir inşallah . Çabalayarak bebek sahibi olmak çok zormuş . Bu süreçte bunu anladım
Bizimde 2 yıldır hiç gebelik olmadı . Korunmamıza rağmen bak bende senin gibi düşünüyordum. Diyordum ki en azından bir düşük felan olsaydı yada kimyasal gebelik . Hiç gebe olamayacağımı düşünürdüm . 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve kapalı ameliyatla aldılar iç kanamaya neden olmuştu . Bazen diyorum içimden o tarz düşünceler geçirdim diye mi oldu acaba. Gerçekten evrene pozitif şeyler düşünüp yollamak lazım . Sakın o tarz şeyler düşünme . 2 ay önce yaşadığım bu talihsiz olay bile aslında bana umut oldu demekki gebe olabiliyormuşum diyebildim . Çünkü gerçekten sebepsiz infertilite çok lanet bişeydi . Şimdilik doktorlar biraz daha sabontane denememizi istediler . Biraz daha bekleyeceğiz sanırım . 3-4 ay kadar. Baktık gene olmuyor varikosel ameliyatı olsun şansımızı öyle de deneriz bakalım . Benle eşimde 26 yaşındayız bu arada :)Amin inşallah gerçekten çok zor 2 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı hani insan artık şunu diyor bir düşük bile olmadı hiç olmayacakmı falan diye bazen gerçekten psikolojik olarak çok kötüleşiyorum aslında yaşım genç daha 22 yaşındayım ama ben hep erken anne olmak istemiştim birde kendim tek cocugum o yuzden böyle Allah bana çok çocuk nasip etsij diye hep isterdim dua ederdim buda bizim imtihanımız peki siz ne yapmayı düsünüyorsunuz farklı bir yerde tekrar bir sperm testi verseniz iyi olur
Hangi hastanede ameliyat olacaksinizBizimde 2 yıldır olmuyor bu cuma ameliyat hazırlığına başlayacağız bizim doktorumuz testi 2 defa istedi 1 ay aralıkla 2 defa yaptırdık ikisindede morjoloji %0 çıktı ve ileri hareketlilik düsük cıktı
Bizimde 2 yıldır hiç gebelik olmadı . Korunmamıza rağmen bak bende senin gibi düşünüyordum. Diyordum ki en azından bir düşük felan olsaydı yada kimyasal gebelik . Hiç gebe olamayacağımı düşünürdüm . 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve kapalı ameliyatla aldılar iç kanamaya neden olmuştu . Bazen diyorum içimden o tarz düşünceler geçirdim diye mi oldu acaba. Gerçekten evrene pozitif şeyler düşünüp yollamak lazım . Sakın o tarz şeyler düşünme . 2 ay önce yaşadığım bu talihsiz olay bile aslında bana umut oldu demekki gebe olabiliyormuşum diyebildim . Çünkü gerçekten sebepsiz infertilite çok lanet bişeydi . Şimdilik doktorlar biraz daha sabontane denememizi istediler . Biraz daha bekleyeceğiz sanırım . 3-4 ay kadar. Baktık gene olmuyor varikosel ameliyatı olsun şansımızı öyle de deneriz bakalım . Benle eşimde 26 yaşındayız bu arada :)
İnşAllah ameliyata gerek kalmadan sağlıklı gebelik elde edebilirsin ben 22 esim 27 yasındaBizimde 2 yıldır hiç gebelik olmadı . Korunmamıza rağmen bak bende senin gibi düşünüyordum. Diyordum ki en azından bir düşük felan olsaydı yada kimyasal gebelik . Hiç gebe olamayacağımı düşünürdüm . 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve kapalı ameliyatla aldılar iç kanamaya neden olmuştu . Bazen diyorum içimden o tarz düşünceler geçirdim diye mi oldu acaba. Gerçekten evrene pozitif şeyler düşünüp yollamak lazım . Sakın o tarz şeyler düşünme . 2 ay önce yaşadığım bu talihsiz olay bile aslında bana umut oldu demekki gebe olabiliyormuşum diyebildim . Çünkü gerçekten sebepsiz infertilite çok lanet bişeydi . Şimdilik doktorlar biraz daha sabontane denememizi istediler . Biraz daha bekleyeceğiz sanırım . 3-4 ay kadar. Baktık gene olmuyor varikosel ameliyatı olsun şansımızı öyle de deneriz bakalım . Benle eşimde 26 yaşındayız bu arada :)
İstanbul bağcılar eğitim ve araştırma hastanesiHangi hastanede ameliyat olacaksiniz
Benimde eşim Edirne devlet hastanesine gitti fakat doktoru şuan bişey göremiyorum varikosel dair demiş Lh hormonu yüksek çıkmış birde bu ay sonunda gidip sperm tahlili ve görüntüleme vermiş bakalım umarım ilaç ile hallolurİstanbul bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi
Eşiniz kilolu mu lh hormonu kilo verince düşüyorBenimde eşim Edirne devlet hastanesine gitti fakat doktoru şuan bişey göremiyorum varikosel dair demiş Lh hormonu yüksek çıkmış birde bu ay sonunda gidip sperm tahlili ve görüntüleme vermiş bakalım umarım ilaç ile hallolur
Evet 90 kilodaEşiniz kilolu mu lh hormonu kilo verince düşüyor