Varikosel

Çok mu ileri seviye. Eşimde de vardı doktor gerek yok dedi aşılama ile hamile kaldım

Çok mu ileri seviye. Eşimde de vardı doktor gerek yok dedi aşılama ile hamile kaldım
Değerleri nasıldı eşinizin? Bizde değerleri normalde düşük ama takviye alınca artıyor. Artmasına rağmen hiç hamilelik olmadı. Bize de doktor ameliyatı gereksiz görüyor. Aşılama düşünüyoruz sene sonuna kadar, ama tutmasına da ümidim yok.

Değerleri nasıldı eşinizin? Bizde değerleri normalde düşük ama takviye alınca artıyor. Artmasına rağmen hiç hamilelik olmadı. Bize de doktor ameliyatı gereksiz görüyor. Aşılama düşünüyoruz sene sonuna kadar, ama tutmasına da ümidim yok.
Aşılama ile ikizlerim oldu değerleri hatırlamıyorum ki burda paylaşmıştım müsait olunca atayım buraya

Bizde kötü değerlerle tüp bebek yaptk ama kötü sonuclandı ondan ameliyat çare olr dedik . Ama umudum kalmadı cok yoruldm 😣
Sizde değerler kaçta? Bize normalde eşimin değerlerinden dolayı sorun yok diyorlar, sebepsiz interfilite geçiyor. 3cü tüp bebekte tutan tanıdığım var, canınızı sıkmayın.

Varikosel ameliyatından ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?
Eşimdede varikosel var doktor ileri seviyede demedi ameliyat yerine ilaç takviyesi önerdi. Bende de 2 düşük oldu. Sonra hem eşim hem ben hacamat yaptırdık. şuan 6 aylık hamileyim çok şükür bir sorun gözükmüyor. Koca karı uydurması olarak gelebilir bazı insanlara ancak bizde işe yaradı.

Varikosel ameliyatndan sonra olmadi tup bebek en sagliklisi cok duzelmiyor hatta 8 sene sonra bile mecbur tup bebek yapani biliyorim

Eşimdede varikosel var doktor ileri seviyede demedi ameliyat yerine ilaç takviyesi önerdi. Bende de 2 düşük oldu. Sonra hem eşim hem ben hacamat yaptırdık. şuan 6 aylık hamileyim çok şükür bir sorun gözükmüyor. Koca karı uydurması olarak gelebilir bazı insanlara ancak bizde işe yaradı.
Merhaba hacamatı hangi bölgeye yaptırdınız

Merhaba hacamatı hangi bölgeye yaptırdınız
Ben kuyruk sokumuna 4 adet yaptırdım 2 hafta sonra sülük yaptırdım. Eşim komple vücut taraması yaptırdı. İlk ayda olmasaydı her ay düzenli olarak seans şeklinde ve sülük olarak ilerleyecektik. Benim ki çok şükür ilk ayda oldu.

X