Gebeliğe Hazırlık Varikösel

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aybukecann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
25
6
1
33
Merhaba arkadaşlar eşime sperm testi yaptırdık 64 milyon cıktı spermler canlı fakat ileri hareketlilik çok iyi değilmiş illâ ameliyat mi olması gerekiyor yada ilaçla falan bu ileri hareketlilik artıyo mu bu konuda lütfen yardımcı olun bilgisi olan bizim gibi olan var mi

Biz ne ilacla ne dogal kurlerle bir adim yol alamadik. Ameliyattan 6 ay kadar sonra ileri hareketli 0dan yuzde 20lere cikti

Eşiniz ameliyat olsun kafanız rahat olsun varikosel başlı başına spermin yaşamasına engel bir rahatsızlık.

Senin tum tetkiklerin yapildi mi? Rahim filmi cekilecem dedin. Adetliyken hormonlarina bakildi mi?
Yok adetinin 12.ci günü gel yumurtalarının gelişimine bakalim dedi doktor gideceğiz onun dışında hormon tahlili yapıldı herşey normal dedi anlamiyörum neden olmuyo çok stres yaptim

Canım merhaba sayı ve ileri hareketliliğe çok takılma bence. Eşim önceden varikosel ameliyatı olmuş. Biz evlendikten sonra tekrarladı çok ağrısı vardı ve geçen ay doktora gitti. Sperm sayısı 15 milyon olması gerekirken 4 milyondu hareketlilik neredeyse hiç yoktu. Doktor ameliyat olmadan çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi. Tam ameliyat düşünmeye başladık hamile olduğumu öğrendim. Sakın canını sıkma 1 sperm bile yeterli hamile kalabilmen için. En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…