- 10 Kasım 2020
- 25
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi aybukecann
-
Biz ne ilacla ne dogal kurlerle bir adim yol alamadik. Ameliyattan 6 ay kadar sonra ileri hareketli 0dan yuzde 20lere ciktiMerhaba arkadaşlar eşime sperm testi yaptırdık 64 milyon cıktı spermler canlı fakat ileri hareketlilik çok iyi değilmiş illâ ameliyat mi olması gerekiyor yada ilaçla falan bu ileri hareketlilik artıyo mu bu konuda lütfen yardımcı olun bilgisi olan bizim gibi olan var mi
Biz ne ilacla ne dogal kurlerle bir adim yol alamadik. Ameliyattan 6 ay kadar sonra ileri hareketli 0dan yuzde 20lere
Peki sayı olarak da 0 mıydı ameliyat için ileri düzey olması gerekiyor diye biliyorumBiz ne ilacla ne dogal kurlerle bir adim yol alamadik. Ameliyattan 6 ay kadar sonra ileri hareketli 0dan yuzde 20lere cikti
Hayir sayimiz vardi sadece ileri hareketli sikintiliydi.Peki sayı olarak da 0 mıydı ameliyat için ileri düzey olması gerekiyor diye biliyorum
Hamile kalabildiniz mi pekiHayir sayimiz vardi sadece ileri hareketli sikintiliydi.
Evet tup bebekle kaldim canimHamile kalabildiniz mi peki
Aaa çok sevindim canımEvet tup bebekle kaldim canim
Ama işte doktor bize ameliyata gerek yok dedi ama 8 aydır da hamile kalamıyorum bu ay rahim filmi cekilcemEşiniz ameliyat olsun kafanız rahat olsun varikosel başlı başına spermin yaşamasına engel bir rahatsızlık.
Senin tum tetkiklerin yapildi mi? Rahim filmi cekilecem dedin. Adetliyken hormonlarina bakildi mi?Ama işte doktor bize ameliyata gerek yok dedi ama 8 aydır da hamile kalamıyorum bu ay rahim filmi cekilcem
Yok adetinin 12.ci günü gel yumurtalarının gelişimine bakalim dedi doktor gideceğiz onun dışında hormon tahlili yapıldı herşey normal dedi anlamiyörum neden olmuyo çok stres yaptimSenin tum tetkiklerin yapildi mi? Rahim filmi cekilecem dedin. Adetliyken hormonlarina bakildi mi?
Canım merhabaMerhaba arkadaşlar eşime sperm testi yaptırdık 64 milyon cıktı spermler canlı fakat ileri hareketlilik çok iyi değilmiş illâ ameliyat mi olması gerekiyor yada ilaçla falan bu ileri hareketlilik artıyo mu bu konuda lütfen yardımcı olun bilgisi olan bizim gibi olan var mi
Ama işte doktor bize ameliyata gerek yok dedi ama 8 aydır da hamile kalamıyorum bu ay rahim filmi cekilcemvalla ben keçiboynuzu kürünü uyguladım pekmezini de içirdim gece gündüz. Çakşır kökünü rendeledim balla yedirdim bol bol havvuç kabak çekirdeği kaju ve muz yedirdim sonuçta her şifa doğada bence bunları denemelisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?