canım yaşadıkların belliki çok ağar ama emin ol yalnız değisin sabırlar ve şifalar diliyorumMerhaba arkadaşlar...Evlilikte 4 .yılımıza doğru ilerliyoruz...1Sene vajinismusla mücadele verdikten sonra çok şükr yendik.Ardından bebek hasretimizin çoğaldığının farkına vardık.Evliliğimizin 2 senesininde doktora gittik.Önce bana hormon testleri felan yapıldı.Bişey çıkamdı.Bazen ağrılarım olurdu.Sebebide yumurta çatlamasından kaynaklanıyor birde eşin görünsün dedi doktor.Eşimde doktora gittikten kontrolleri yapıldıktan sonra varikosel çıktı.Ameliyat denildi.Ameliyat oldu bir müddet klomen evicap trental kullandı..Çok ilerleme kaydetmedik.Ardından biraz ara verdik.İyice sıkılmıştık.Çevremizdeki kimse böyle şeylerle mücaedele ettiğimizi bilmiyor.Amelyatı bile gizli gizli olduk.Ardından biraz zaman sonra 2 önce tekrar başladık.Spermiogram testleri verildi.Doktor durum daha kötüye gitmiş dediğinde bizi zorlu günlerin bekledğini hissettim.2aylık proxeed plus verdi vede trental kullandı.Dün yine test verdik.İyice heyecanlıydık.Allahımm ne olur bu ay demeye başldım.Bugün doktora tekrar giitk.Bu sefer ben içeri girmedim.Eşim çıktı.Mutlu bir şekilde beklediğim eşim.Gözleri dolu dolu çıktı...Sayıda bi değişiklil yok.Aksine çok ileri boyutta iltihap varmış...1 aylık iltihap kurutucu kulanması gerekiyormuş.İltihap sayıyı arttırmamış olabilirmiş.Eğer olmassa aşılama yaparız demiş doktor.Uzun uzun baktı birbirimize sicim gibi akan gözyaşlarımızla...Hiç kimse umrumuzda olmadan...Oysa daha dün bi bayanla tevafuk karşılaştım ve bebeğini aldırmak istediğin söylediğinde içimden haykırırcasına ne olur ne olur yapma kollarım boş...Yok benim senin olacak kiymetini bil demek istedim...Ama diyemedim..Sadece kıyma ona diyebildim...Bakalım bir gün bu yolculuğumuza minik bebişimiz bize ne zaman eşlik edecek....
canım yaşadıkların belliki çok ağar ama emin ol yalnız değisin sabırlar ve şifalar diliyorum
siz neden sadece 2 ay kullandınız prodexsi 6 ay kullanılması gerikiyor zaten 3 aydan sonra spermler kendini yenilemeye başlıyo ,senin adına çook üzüldüm ama bence toparlan ve yola devam et inancını hiç kaybetme bebeğinin sana ihtiyacı olucak çünkü
Çok sağol canım...Bende bu siteye üye olduktan yalnız olmadığımı anladım...Bilemiyorum doktor 2 ay kullanın bi bakalım dedi.Bizde kullandık.Ardından iltihap şu bu olayları...Bilemiyorum...Her doktor kendine göre bişey söylüyor....Yola devam edeceğiz ama nereye kadar bilemiyorum...Hayırlısı demek istiyorum ama gönlüm haykırıyor....
canim siz ameliyat olmakla en dogrusunu yapmissiniz
iltihapida hallettikten sonra degerler sicrama yapacak
ama proxeed i mutlaka kullanin
bende ayni senin gectigin yoldan gectim hersey neredeyse sifirken bak suan hamileyim
ayni ilaclari kullandik bizde canim dogru yoldasin
canım keçiboynuzu kürü denediniz mi?
arkadaşlar proxeed gerçekten işe yarıyo 2 aya yakın kullandık ve milimde 10 milyondam 14 milyona ve hareketlilik%60dan %70 e çıktı kullanmaya devam ediyoruz biz
arkadaşlar proxeed gerçektem işe yarıyo 2aya yakın kullandık ve total sayı 45 milyonda 75 milyona milimde 10 milyondam 14 milyona ve hareketlilik%60dan %70 e çıktı kullanmaya devam ediyoruz biz
canım yanında başka neler kullandınız proxeedte ilave olarak.
selmacım sperm degerlerınız kac.zaten 3 ay dolmadıgı ıcın proxeed daha etkısını gostermemıs olabılır.bence sen 2 mılyondan 76 mılyona yolculugumuz topıgıne gel.orda cok seyler ogrenecek ve uygulayacaksın.sıkma canını bencede ıltıhaptan olabılır.bak ronya dıye bır arkadasımızın esındede lokosıt cooktu.bı sure antibiyotık tedavısı gordu ve degerlere 2 ye katladı.bence proxeede devam edın.esının fsh ve testesteron testlerı yapıldımı.yatrmadıysanız bırde ona baktırın.benım esımınde amelıyat oncesı 9 mılyondu amelıyat sonrası 17 mılyon olmus.morfolojımız aynı % 2 .ve esımde dna hasarı var spermlerde.ve fsh si de dusuk.sımdı bızde fsh yukseltıcı ılac kullanmaya baslıycaz.Rabbim buyuk emınım bırgun bızımde sesımızı duyacak ve yuzumuzu guldurecek.
ecrinim sanırım burdasın kuzum evet benim eşimde sol yani tek taraflı varikosel ameliyatlıydı 4 ay sonra proxeed kullandı ama kullanmadan önce sabah ac aksam yatmadan heo kecşboynuzu pekmezi yedi havuc suyu yaptı içti bu ilacın ikinci kutusundaydı ben de o ay tedaviye gitmiştim klomen kullanmıştım eşimin spremsayısı 57 milyondu yani biizm sorunumuz biraz morfoloji düşüklügüdü oda 3 cıkmıştı 4 müş normaliyani doktorum eşimden sprem testi istediginde gördü sonucu hiç sorunu yok dedi bende yumuta tembelligi cıktı klomeni aldım o ay ilk defa ve rabbime şükürler olsun hamie oldum canım benim darısıda size olsun inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?