- 7 Mart 2009
- 165
- 17
- 623
- 40
Merhaba arkadaşlar...Evlilikte 4 .yılımıza doğru ilerliyoruz...1Sene vajinismusla mücadele verdikten sonra çok şükr yendik.Ardından bebek hasretimizin çoğaldığının farkına vardık.Evliliğimizin 2 senesininde doktora gittik.Önce bana hormon testleri felan yapıldı.Bişey çıkamdı.Bazen ağrılarım olurdu.Sebebide yumurta çatlamasından kaynaklanıyor birde eşin görünsün dedi doktor.Eşimde doktora gittikten kontrolleri yapıldıktan sonra varikosel çıktı.Ameliyat denildi.Ameliyat oldu bir müddet klomen evicap trental kullandı..Çok ilerleme kaydetmedik.Ardından biraz ara verdik.İyice sıkılmıştık.Çevremizdeki kimse böyle şeylerle mücaedele ettiğimizi bilmiyor.Amelyatı bile gizli gizli olduk.Ardından biraz zaman sonra 2 önce tekrar başladık.Spermiogram testleri verildi.Doktor durum daha kötüye gitmiş dediğinde bizi zorlu günlerin bekledğini hissettim.2aylık proxeed plus verdi vede trental kullandı.Dün yine test verdik.İyice heyecanlıydık.Allahımm ne olur bu ay demeye başldım.Bugün doktora tekrar giitk.Bu sefer ben içeri girmedim.Eşim çıktı.Mutlu bir şekilde beklediğim eşim.Gözleri dolu dolu çıktı...Sayıda bi değişiklil yok.Aksine çok ileri boyutta iltihap varmış...1 aylık iltihap kurutucu kulanması gerekiyormuş.İltihap sayıyı arttırmamış olabilirmiş.Eğer olmassa aşılama yaparız demiş doktor.Uzun uzun baktı birbirimize sicim gibi akan gözyaşlarımızla...Hiç kimse umrumuzda olmadan...Oysa daha dün bi bayanla tevafuk karşılaştım ve bebeğini aldırmak istediğin söylediğinde içimden haykırırcasına ne olur ne olur yapma kollarım boş...Yok benim senin olacak kiymetini bil demek istedim...Ama diyemedim..Sadece kıyma ona diyebildim...Bakalım bir gün bu yolculuğumuza minik bebişimiz bize ne zaman eşlik edecek....