Erkek İnfertilitesi Varikosel ve Azospermi hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikosel den dolayıysa varikosel ameliyatından sonra normale dönmesi gerekmez miydi neden tüp bebek tedavisine başladınız acaba

İkinci testi yarın vereceğiz. Bakalım sonuç ne çıkacak sizin varikosel ameliyatından sonra normal seviyenin üstüne çıkmış ya, öncesinde sıfır değildi sadece kötüydü öyle mi.
Acaba sıfırken de öyle olur mu

Bilemiyorum ki. Yine hiç çıkmazsa cerrahiye geçildiğini biliyorum

Varikosel den dolayıysa varikosel ameliyatından sonra normale dönmesi gerekmez miydi neden tüp bebek tedavisine başladınız acaba
Eşimdeki varikosel ameliyatlık degil. Bu hafta randevumuz var. Doktorumuz program yapıcam size dedi. Tese ameliyatı için sanırım.

Eşimdeki varikosel ameliyatlık degil. Bu hafta randevumuz var. Doktorumuz program yapıcam size dedi. Tese ameliyatı için sanırım.
Hakkımızda hayırlısı olsun biz henüz bilmiyoruz bir şey. Testleri yaptırdıkça aşamaları yazacağım buraya..

Hakkımızda hayırlısı olsun biz henüz bilmiyoruz bir şey. Testleri yaptırdıkça aşamaları yazacağım buraya..
Amin Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben de cumartesi günü yazarım doktorla görüşmemizi

Teşekkür ederim mesajınız için. Yarın biraz daha netleşecek kafamız...
Eşim ultrasona girdiğinde radyolog “bunlarla uğraşmayın, direkt tüp bebeğe başlayın” demişti. Biz de uğraştık, her şey düzeldi ama üç yılın sonunda tüp bebeğe başladık, hemen hamile kaldım. Keşke daha önce başlasaydık.
Yarın kötü çıkarsa üzülmeyin, çaresi olan bir şeydir inşallah.

Amin Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben de cumartesi günü yazarım doktorla görüşmemizi

İkinci test sonucu ve muayenelere göre kesin azospermi. Varikosele bağlı olduğunu düşünmüyorum dedi. Gen testi için kan aldılar.. 1 aya kadar çıkar sonuçlar dedi. Bekleyeceğiz

Merhabalar tekrar.
Bugün ikinci testi verdik ve tekrar muayene olduk.
Sonuca göre azospermi kesinleşti.
Gen testi için kan aldılar. 1 ay kadar sonuç bekleyeceğiz.
Süreç ilerledikçe burada da bir önceki yazdığımı alıntı yapa yapa paylaşacağım..

Hiç yok mu dediler ?

Merhaba
Gen testi sonucu iyi çıktı.
Hormon testi yapıldı.
Sonucu ekliyorum. Doktorumuza göstermedik henüz farklı şehirlerde olduğumuz için.
Online ilerliyor işler.
Doktor bakana kadar bilgisi olan yazabilir mi?

Eşinizin sperm sayısı kaçtı yoksa varikosel ameliyatından önce hiç yokmuydu varikosel ameliyatından sonra mı oldu ? Benim elimdedir varikosel ve azospermi çıktı varikosel ilerlemiş geç farkettik şimdi doktor varikosel ameliyatı olucak isterseniz tesede olabilir dedi tüp benek önerdi sizce ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…