• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikosel tedavisi doğal yöntemler

calmcat

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
40
19
8
32
Eşime varikosel teşhisi konuldu ama tedavi olmak istemıyor bu durumu kabullenmiyor 🥺 evde yapabileceğim doğal bi yöntem varsa yazar mısınız lütfen tecrübeli olanların yardımlarını istiyorum

Eşime varikosel teşhisi konuldu ama tedavi olmak istemıyor bu durumu kabullenmiyor 🥺 evde yapabileceğim doğal bi yöntem varsa yazar mısınız lütfen tecrübeli olanların yardımlarını istiyorum
Malesef evde bunun tedavisi yok ne derecede bilmiyorum ama ameliyat gerekiyor genelde. Neden istemiyor tedaviyi? Çocuktan vazgeçmiş demektir istememek biz kadınlar kendimizi paralarken paşazadeler tedavi reddediyor. Kabullenmicek bi durum değil ayıp günah değil sonuçta Allahtan yani bukadar büyütmeye neden gerek görülüyo hayret bişey

O kadar yoruldum ve yıprandım ki 😔 hayatıma son vermek istiyorum o noktadayım

O kadar yoruldum ve yıprandım ki 😔 hayatıma son vermek istiyorum o noktadayım
Psikologdan yardım alın, eşiniz kabul etmiyorsa yalnız alın. Bu konuda size yardımcı olacaktır. Eşim de ilk etapta kabul etmedi, birkaç ay sustum ve konuyu tekrar açtım. Kabul etti, etmeseydi ayrılmayı düşünüyordum. Çok şükür sürece girdik. Yıllar aldı ama …

Psikologdan yardım alın, eşiniz kabul etmiyorsa yalnız alın. Bu konuda size yardımcı olacaktır. Eşim de ilk etapta kabul etmedi, birkaç ay sustum ve konuyu tekrar açtım. Kabul etti, etmeseydi ayrılmayı düşünüyordum. Çok şükür sürece girdik. Yıllar aldı ama …
Yanıtınız için teşekkür ederim 🙏 ne kadar sürdü tedavi süreci ve şuanki durumu normal bi aşamadı mi 🤍 sorun sadece psikolojik miydi herhangi bi sağlık sorunu yoktu dimi

Problem sizde olsaydı ve siz tedaviyi reddetseydiniz eşiniz ne tepki verirdi merak ettim. Eşinizin bu fedakarlığı hak edip etmediği size kalmış elbette ama benim eşimde de varikosel vardı aşılama ile tek seferde hamile kaldım ben. Aşılama olacağım ay varikoseli öğrendik umudum yoktu ama tuttu çok şükür. Denemediyseniz düşünün isterseniz. Eşim yine de varikosel ameliyatı olacak doktor ileride sertleşme problemi ve ağrıya sebep olur dedi.

Şuan aynı zamanda sertleşme problemi de var ve ben 1 yıllık evliyim. Maddi sıkıntılar ailesinin beni istememesi bunun gibi daha birsürü sorun ilişkimizi her konuda bitirdi 😞

Şuan aynı zamanda sertleşme problemi de var ve ben 1 yıllık evliyim. Maddi sıkıntılar ailesinin beni istememesi bunun gibi daha birsürü sorun ilişkimizi her konuda bitirdi 😞
siz sertleşme problemi için mi bu durumun çözülmesini istiyorsunuz bebek için mi?

Her ikisi içinde çünkü sertleşme sorunu hallolmadan bebek çok mümkün görünmüyor çünkü sertleşme sorunu sonucunda hormonlarda da düşüş oluyor ve sperm kalitesi düşüyor

Her ikisi içinde çünkü sertleşme sorunu hallolmadan bebek çok mümkün görünmüyor çünkü sertleşme sorunu sonucunda hormonlarda da düşüş oluyor ve sperm kalitesi düşüyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım sorunlarınızı çözersiniz. Bu durumda bebiş için de belki çok sağlıklı bir ortam olmayabilir. Stres çok olumsuz etkiliyor hem gebeliği hem de bebeğin gelişimini

Maalesef benim eşimde de varikosel var. Biz de 6 aydır deniyoruz bir kimyasal gebelik dışında henüz gebelik oluşmadı. O da işi sebebiyle ameliyattan çekiniyor. Ben bu ay keçiboynuzu pekmezi ve çakşır suyu içirdim eşime sperm yoğunluğum yükseldi gibi geliyor dedi. Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım. Umarım yaptıklarımızın faydası olur.

İnsallah gelişmelerden beni de haberdar eder misiniz 🙏 umarım güzel haberler alırsınız

İnsallah gelişmelerden beni de haberdar eder misiniz 🙏 umarım güzel haberler
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım sorunlarınızı çözersiniz. Bu durumda bebiş için de belki çok sağlıklı bir ortam olmayabilir. Stres çok olumsuz etkiliyor hem gebeliği hem de bebeğin gelişimini
kesinlikle ve problemin erkekte olması çok daha zormuş her anlamda

İki aşılama denedik, birkaç kür ve MFK paketi işe yaramadı. Eşimin değerleri orta düzeyde sorunlu, iki taraflı varikosel

İki aşılama denedik, birkaç kür ve MFK paketi işe yaramadı. Eşimin değerleri orta düzeyde sorunlu, iki taraflı varikosel
Benim eşimde de varikosel var 1 gebelik kaybım var. 1 yıldır olmuyor. Cok kararsısız ameliyat mı olsa diye. Drlar varikosel 3-4 erkekten birinde var diyolar gebelik oluyor diyorlar ama ameliyat diyen dr da var forumlarda baktıgımda ameliyat olmadan hamile kalan da cok kişi olmuş. Kesin cözüm mü o da belli degil sperm sayısı düşenleri de okumustum.

Biz bugün doktora gittik eşimde 3.1 mm varikosel var. Ameliyat gerekmediğini sınırın tam üstünde oldugunu söyledi doktor. 6 ayda bir kontrol edilecekmiş büyüdüğünde ameliyat edilirmiş. Bana biraz ilginç geldi. İlerleme ihtimalini de yüksek görüyor neden bekliyor ki daha kötüye gitmesini anlamadık. Bu yüzden özelde ameliyat olmasına karar verdik.

Benim eşimde de varikosel var 1 gebelik kaybım var. 1 yıldır olmuyor. Cok kararsısız ameliyat mı olsa diye. Drlar varikosel 3-4 erkekten birinde var diyolar gebelik oluyor diyorlar ama ameliyat diyen dr da var forumlarda baktıgımda ameliyat olmadan hamile kalan da cok kişi olmuş. Kesin cözüm mü o da belli degil sperm sayısı düşenleri de okumustum.
Teşekkür ederim yanıtınız için herhangi bi takviye bir tedavi uygulanıyor mu suanda . Ben zaman kaybetmekten korkuyorum ya eşim düzelene kadar sonra bende sorun çıkar diye endişeleniyorum

Biz bugün doktora gittik eşimde 3.1 mm varikosel var. Ameliyat gerekmediğini sınırın tam üstünde oldugunu söyledi doktor. 6 ayda bir kontrol edilecekmiş büyüdüğünde ameliyat edilirmiş. Bana biraz ilginç geldi. İlerleme ihtimalini de yüksek görüyor neden bekliyor ki daha kötüye gitmesini anlamadık. Bu yüzden özelde ameliyat olmasına karar verdik.
Peki ameliyat olmadan çocuk yapabilmek mümkün mu

Back
X