- 25 Temmuz 2016
- 335
- 342
Ayy ne guzel darısı bizlere inşallahArkadaşım, bizim de varikosel sıkıntısı vardı. Ameliyat oldu eşim, çift taraflıydı. Çok şükür 5. Ayda hamile kaldım. Eğer doktor gerekli gördüyse bence olsun. Vitamin de kullandı. Çok şükür. Benim eski konularıma bakarsan , ben tüp bebek yaptırdım. Ne vitaminler, ne besin takviyeleri kullandım. Çok şükür ameliyattan sonra doğal yollardan hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya da iseniz, kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. Hatta geçen yanına teşekkür etmeye uğradık. Çok sevindi.Merhaba hangı doktorda ameliyat oldunuz acaba
İnşallahhhh.Ayy ne guzel darısı bizlere inşallah
Bursadayız ama istanbul ankara olmadı sntalyada olur doktorun ısmı ne acabaHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya da iseniz, kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor. Hatta geçen yanına teşekkür etmeye uğradık. Çok sevindi.
Doç.Dr. Mustafa Burak Hoşcan. Tavsiye üzerine gittik, sonuç aldık. Ben de tavsiye ederim.Bursadayız ama istanbul ankara olmadı sntalyada olur doktorun ısmı ne acaba
Tesekkur ederım kac ayda sonuc aldınızDoç.Dr. Mustafa Burak Hoşcan. Tavsiye üzerine gittik, sonuç aldık. Ben de tavsiye ederim.
5. ayda hamile kaldım.Tesekkur ederım kac ayda sonuc aldınız
Canim hayirli olsun gozunaydin darisi basimiza ins.saglikla kucagina al ins bebeginide.ne vitamini ve hangi takviyeleri kullandiniz esine.ve degerleri nasildi nasil oldu?bizim 8 ay oldu ameliyat olali hala bebis yokArkadaşım, bizim de varikosel sıkıntısı vardı. Ameliyat oldu eşim, çift taraflıydı. Çok şükür 5. Ayda hamile kaldım. Eğer doktor gerekli gördüyse bence olsun. Vitamin de kullandı. Çok şükür. Benim eski konularıma bakarsan , ben tüp bebek yaptırdım. Ne vitaminler, ne besin takviyeleri kullandım. Çok şükür ameliyattan sonra doğal yollardan hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Darısı başınıza olsun inşallah. Neofortil 3 ay kullandı. Isırgan otu çayı önerdi doktorumuz. nohut, sebze , meyve... Ben bir de antioksidan diye kendime de eşime de limonlu Yeşilçay yaptım. Ağır kaldırmadı, dikkat etti. Hiç kontrole gitmedik. Gidecektik, haberi aldık. Çok şükür , inşallah sizin de olur. Ama ben de aman olacak olsaydı tüp bebekte olurdu deyip, epey rahatlamıştım. Biraz kafanızı da boşaltın.Canim hayirli olsun gozunaydin darisi basimiza ins.saglikla kucagina al ins bebeginide.ne vitamini ve hangi takviyeleri kullandiniz esine.ve degerleri nasildi nasil oldu?bizim 8 ay oldu ameliyat olali hala bebis yokdegerler 6.ayda sayida dusme hizda yukselme oldu suan ne durumdayiz bilmiyoruz
Biliyomusun hep bunu duyuyorum herkesten.cidden onemli bi faktor "kafani rahatlat gelir bebis"parola bu olsa gerek.bizde 2.5aydir keciboynuzu kuru kullaniyrz.bakalim noldu degerlerTeşekkür ederim. Allah razı olsun. Darısı başınıza olsun inşallah. Neofortil 3 ay kullandı. Isırgan otu çayı önerdi doktorumuz. nohut, sebze , meyve... Ben bir de antioksidan diye kendime de eşime de limonlu Yeşilçay yaptım. Ağır kaldırmadı, dikkat etti. Hiç kontrole gitmedik. Gidecektik, haberi aldık. Çok şükür , inşallah sizin de olur. Ama ben de aman olacak olsaydı tüp bebekte olurdu deyip, epey rahatlamıştım. Biraz kafanızı da boşaltın.
Nerde ameliyat olmustunuzsormusumdur amABiliyomusun hep bunu duyuyorum herkesten.cidden onemli bi faktor "kafani rahatlat gelir bebis"parola bu olsa gerek.bizde 2.5aydir keciboynuzu kuru kullaniyrz.bakalim noldu degerler
Ameliyat olur olmazmı neofortık kullandınız günde kactane ısırgan otu gunde bır kere mi dr baska ilac verdı mı cok soruyorum kusurabakmayınTeşekkür ederim. Allah razı olsun. Darısı başınıza olsun inşallah. Neofortil 3 ay kullandı. Isırgan otu çayı önerdi doktorumuz. nohut, sebze , meyve... Ben bir de antioksidan diye kendime de eşime de limonlu Yeşilçay yaptım. Ağır kaldırmadı, dikkat etti. Hiç kontrole gitmedik. Gidecektik, haberi aldık. Çok şükür , inşallah sizin de olur. Ama ben de aman olacak olsaydı tüp bebekte olurdu deyip, epey rahatlamıştım. Biraz kafanızı da boşaltın.
Evet, biraz pahalı bir ilaçtı. 90 günlük, biraz araştırdık falan derken ameliyattan sonra 3-4 sonra başladık. Aktardan ısırgan otu aldık. 1 kere akşam içti.Ameliyat olur olmazmı neofortık kullandınız günde kactane ısırgan otu gunde bır kere mi dr baska ilac verdı mı cok soruyorum kusurabakmayın
25 mart yorumlara baktım böbrekle alakalı ameliyatlarına rastladım daha cok varıkosel içün yorum pek göremedım tabı yazmamış olanılırler burde ordan ızlıyeyım tşkederim neofortıl gunde kactane ıctı esınınz ıkı mi üç müEvet, biraz pahalı bir ilaçtı. 90 günlük, biraz araştırdık falan derken ameliyattan sonra 3-4 sonra başladık. Aktardan ısırgan otu aldık. 1 kere akşam içti.
Bu arada bizim doktor, 25 Mart’ta Ceyda Düvenci’nin programında olacak. Kendisi söyledi, varikosel konuşmaya gidiyorum dedi.
Günde 2 adet içti. 180 tane var içinde . 3 ayda bitti.25 mart yorumlara baktım böbrekle alakalı ameliyatlarına rastladım daha cok varıkosel içün yorum pek göremedım tabı yazmamış olanılırler burde ordan ızlıyeyım tşkederim neofortıl gunde kactane ıctı esınınz ıkı mi üç mü
TesekkurederımGünde 2 adet içti. 180 tane var içinde . 3 ayda bitti.
Rica ederim. İnşallah, size de nasip olur.Tesekkurederım
Antalyada ozel hastanede canim.siz olmadiniz sanirim henuzNerde ameliyat olmustunuzsormusumdur amA
Evet olmadık en son dr bıse yok dedı bıtı var oyuZden alanında ıyı bı doktor lazım bızeAntalyada ozel hastanede canim.siz olmadiniz sanirim henuz
Bence hiç vakit kaybetmeden ameliyat derim çünkü bizde öğrhMerhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyiz. Bebek istedik hiç korunmamamiza rağmen olmadı.. ovulasyon testi kullandım 2 ay yine olmadı.. ben doktora gittim hormon testleri ult. vs temiz cıktı doktor herşey çok normal dedi sonra eşim gitti. Varikosel cıktı eşimde tek taraflı 3 grade.. doktor ameliyattan başka çaren yok dedi eşim 28 yaşında. Spermiyogram sonuçlarını ekliyorum. Sayı normal fakat hareketlilik düşük dedi. Çocuğunuz olmaz ameliyat olmadan dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam eşimle eve geldik ağladık resmen.. tabi ki herşey Allahtan ama insan üzülüyor işte. Doktor da bi tuhaftı 3 bin tl ye ameliyatı yaparım dedi. Parasında değiliz ama insan bi vitamin takviyesi ne biliyim bi ilaç vermez mi öncesinde. Hatta ben sordum alternatif bi ürün vermicekmisiniz dedim hayır dedi tek çözüm ameliyat.. nolur yardımcı olunnapalim hemen ameliyat olmalı mi bunun bi alternatif yokmudur
mrb bizde de varikosel vardı . Öğrenir öğrenmez çok arastırdık ve ameliyata hemen karar verdık bence iyi bir doktor bulup direk amelıyat olmalı çünkü başka bi çözümü yok varıkoselin .Ben 2 bucuk ay sonra hamile kaldım ameliyattan sonra kullandığımız vitaminlar var 1 ayda sonucu değiştrdi onlarıda yazıyım belki yardımım dokunur (pharmaton,folbiol,zinco,proxeed plus) kullandı 1 ayda 13 milyon olan sayı 350 milyon oldu. Ama ilk öncr ameliyat şart mikrocerrahi yöntemle oldu eşim tekrar nüksetmemesi için en iyi yöntem oldugunu duyduk öyle yaptrdkMerhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyiz. Bebek istedik hiç korunmamamiza rağmen olmadı.. ovulasyon testi kullandım 2 ay yine olmadı.. ben doktora gittim hormon testleri ult. vs temiz cıktı doktor herşey çok normal dedi sonra eşim gitti. Varikosel cıktı eşimde tek taraflı 3 grade.. doktor ameliyattan başka çaren yok dedi eşim 28 yaşında. Spermiyogram sonuçlarını ekliyorum. Sayı normal fakat hareketlilik düşük dedi. Çocuğunuz olmaz ameliyat olmadan dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam eşimle eve geldik ağladık resmen.. tabi ki herşey Allahtan ama insan üzülüyor işte. Doktor da bi tuhaftı 3 bin tl ye ameliyatı yaparım dedi. Parasında değiliz ama insan bi vitamin takviyesi ne biliyim bi ilaç vermez mi öncesinde. Hatta ben sordum alternatif bi ürün vermicekmisiniz dedim hayır dedi tek çözüm ameliyat.. nolur yardımcı olunnapalim hemen ameliyat olmalı mi bunun bi alternatif yokmudur