Varikosel sonrası

Yagmur9091

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
371
84
18
25
selam arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum eşim kasım ayı Varikosel ameliyatı oldu mart sonu 4 ay olacak.Bu ay yine yumurtlama günlerini değerlendirdik.Adetim cumartesi günü başlayacak.Varikoselden sonra çoçugumız olur mu ne kadar sürede hamile kaldınız ? İnşallah bu ay olmuştur

Benim bi arkadaşımın eşi oldu 3 ay sonra ha ile kaldı değerler çok çok düşük değildiyse ve amelıyatı güzel bir doktor yaptıysa olabilir

Biz tup bebekte dusuk yaşamıştık eşim ameliyat oldu biz yasimizdan dolayı gine tup bebek yaptik çok beklemeden 3 ay sonra zaten değerlerde iyilesme oldu hemen tup bebek sürecine girdik çok şükür bebeğimiz oldu

Merhaba bizimde bu 3. Ayımız ameliyat olalı ama ben yine adet oldum yine tutmadı. Yaşınız kaç acaba ? Bizim tüp bebek imkanımız maddi olarak yokta doğal yolla bekliyoruz.Acaba kaç ay sürede hamile kalabilirim doktorlar 3-6 ay arası düzelir spremler demişti.Doğal yolla olması imkansız mı çok üzüyor bu bizi

Merhaba bizimde bu 3. Ayımız ameliyat olalı ama ben yine adet oldum yine tutmadı. Yaşınız kaç acaba ? Bizim tüp bebek imkanımız maddi olarak yokta doğal yolla bekliyoruz.Acaba kaç ay sürede hamile kalabilirim doktorlar 3-6 ay arası düzelir spremler demişti.Doğal yolla olması imkansız mı çok üzüyor bu bizi

Benim 38 eşimin 39 du hamile kaldığında ben çok arastirmistim en iyi sonuç 1 yılda geliyormuş 3 ay çok erken bence normal yolla için ama şöyle düşünün benim eşimin 3 aylik sperm ile tup bebek yaptık illaki faydası olur.Allah'ın izniyle olur merak etmeyin sadece sabır.Birazda yediklerinize de dikkat edin biz çok dikkat etmiştik domates zeytinyağı tuketmisti eşim vitamin alin selenyum etkili diye biliyorum kabakcekirdegi de olur keciboynuzu kuru yapın eşinize icsin mutlaka mevsimi olan meyve sebze yiyin bizim doktorumuz kesinlikle tavuk tüketmeyin demisti eşiniz spor yapsın ama ağır değil mesela yürüyüş biraz,kapalı gida yemeyin mutlaka karanlık odada yatin ve uykunuzu dikkat edin.

Merhaba kızlar benim eşim de 40 gün önce ameliyat oldu. Bu ay ameliyat sonrası ilk denememiz. Sizin değerlerde bir değişim oldu mu

Çok sağolun inşallah

Merhaba kızlar benim eşim de 40 gün önce ameliyat oldu. Bu ay ameliyat sonrası ilk denememiz. Sizin değerlerde bir değişim oldu mu
Eşim kontrole gitmedik bir daha canım 3 aydan sonra kontrol ediyorlarmış.Ki spremlerde 3-6 ay arası toparlanıyormuş ama spontan gebelik Te olabilir eger değerler iyi ise ben hala hamile kalamadım 3 ay olmasına rağmen

Eşim kontrole gitmedik bir daha canım 3 aydan sonra kontrol ediyorlarmış.Ki spremlerde 3-6 ay arası toparlanıyormuş ama spontan gebelik Te olabilir eger değerler iyi ise ben hala hamile kalamadım 3 ay olmasına rağmen
Peki önceki değerleriniz nasıldı. Ben de bu ay ilk kez deniyorum. Sayımız 49 milyon sıkıntı yok ama hareketlilik 16 bizde. Bide morfoloji 3. Umarım ameliyat işe yarar..

Merhaba benim eşimde 26 kasımda ameliyat oldu. Benimde henüz gebelik oluşmadı. 4 ay sonraya randevu vermişti ramazan bitince gidicez inşallah. Merak ediyorum değerlerimizde artış var mı diye. Sizin ameliyat olmadan öncesi sayı hız morfoloji nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…