- 4 Ocak 2021
- 6
- 4
- 28
- Konu Sahibi serife arslan
Eşimde varikosel çıktı ameliyat önerdi doktor hamile kalan var mı ameliyat sonrası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bize de amelyat dedi doktor sperm sayınız kaç acaba eğer çok düşük değilse korkmayın sizde de bir problem yoksa hamile kalırsınız inşallahEşimde varikosel çıktı ameliyat önerdi doktor hamile kalan var mı ameliyat sonrası
Canım seninde mi öyle beni hatırladın mi aynı zamanlarda tup bebek tedavisi olduk kimyasal gebelik yaşadım ikinci denemem de debize de amelyat dedi doktor sperm sayınız kaç acaba eğer çok düşük değilse korkmayın sizde de bir problem yoksa hamile kalırsınız inşallah
Eşim ameliyat oldu iki taraflı birçok problem çıktı ameliyatı yaptık inşallah iyi olur ama ben iyiki yaptırdık diyorum çünkü çok problemleri ortaya çıktıEşimde varikosel çıktı ameliyat önerdi doktor hamile kalan var mı ameliyat sonrası
Canım benim eşimde 5 Ocak da ameliyat oldu doktor ameliyattan hemen sonra da gebe kalan hastalarım var 1 ay sonra da 3 ay sonrada dedi önümüzdeki 3 ay içinde gebelik bekleyebilirsiniz dedi benim de yumurtam büyümediği için femara+iğne kullanıyorum.daha önce klomen ile bir kimyasal gebelik oldu ama bakalım bu ay ne olacak inşallah olur sizinde ameliyatı iyi bir cerrahta olması çok önemli bilginiz olsun çok araştırdıkEşimde varikosel çıktı ameliyat önerdi doktor hamile kalan var mı ameliyat sonrası
sayı kaç acaba bizde de aynı problemler var maalesefBenimde esimde varikosel var ve sperm sayısı çok düşük bide morfoloji bozukluğu var. Ameliyattan sonra düzelir mi? Normal yollardan gebe kalma şansım var mı?
Morfoloji %100 bozuksayı kaç acaba bizde de aynı problemler var maalesef
bizim 100 bin çıktı en son testte. ameliyat olup olmama konusunda tereddütlerimiz var bizim de. kaan aydos a mı gitsek diyoruz. bugün aradım sekretiri ile görüştüm, uygulanacak ilaç tedavisinden sonra normal yolla olur dedi kadın bende şaştım kaldımMorfoloji %100 bozuk
Sperm sayısı ise 2 milyon
bizim 100 bin çıktı en son testte. ameliyat olup olmama konusunda tereddütlerimiz var bizim de. kaan aydos a mı gitsek diyoruz. bugün aradım sekretiri ile görüştüm, uygulanacak ilaç tedavisinden sonra normal yolla olur dedi kadın bende şaşt
Morfoloji bozukluğunun düzelmesi biraz sıkıntı. Bitkisel ilaçlar kullanıp iyileşen de var biliyorumbizim 100 bin çıktı en son testte. ameliyat olup olmama konusunda tereddütlerimiz var bizim de. kaan aydos a mı gitsek diyoruz. bugün aradım sekretiri ile görüştüm, uygulanacak ilaç tedavisinden sonra normal yolla olur dedi kadın bende şaştım kaldım
ne yazıkki erkekteki morfolojiyi dna hasarıını düzeltmeden tüp bebek de bir işe yaramıyor. 2 kere yaptırdık embryolar gelişmiyorDevlet hastanesindeki doktor ameliyat olsun değerleriniz düzelir dedi. Sonra özel e gittik doktor hormon testi istedi eşim için- erkeklerde hormon testi yaptırdıklarını bilmiyordum- onun sonucuna göre ameliyat olacak. Sonucu kötü çıkarsa ameliyat a bile gerek yok tüp bebek denersiniz dedi.
Morfoloji nasıl düzelir peki bir bilginiz var mıne yazıkki erkekteki morfolojiyi dna hasarıını düzeltmeden tüp bebek de bir işe yaramıyor. 2 kere yaptırdık embryolar gelişmiyor
Merhaba ben varım.. tek taraflı (sol) varikosel ameliyatı.. ameliyat öncesi total sayımız 8 milyondu hız %5. Ameliyattan 2 ay sonra sonuç aldık. Her varikosel için ameliyat denmiyor sperm değerlerinizin çok iyi yorumlanması gerekiyor varikosele bağlı bir düşüklük mü hormonal mi yoksa başka bir sebep mi diye. Ama varikoselin derecesi 2,5 üzeri ise ve ağrılı ise genelde sperm düşüklüğü kalitesi buna bağlı..Eşimde varikosel çıktı ameliyat önerdi doktor hamile kalan var mı ameliyat sonrası
Ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız neler yaptınızMerhaba ben varım.. tek taraflı (sol) varikosel ameliyatı.. ameliyat öncesi total sayımız 8 milyondu hız %5. Ameliyattan 2 ay sonra sonuç aldık. Her varikosel için ameliyat denmiyor sperm değerlerinizin çok iyi yorumlanması gerekiyor varikosele bağlı bir düşüklük mü hormonal mi yoksa başka bir sebep mi diye. Ama varikoselin derecesi 2,5 üzeri ise ve ağrılı ise genelde sperm düşüklüğü kalitesi buna bağlı..
Ameliyattan 70 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ameliyattan hemen sonra her gün,Ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız neler yaptınız
Şu an bisey kullanmıyor şubatta ilaca başlayacak değerleri nasıldı meliyattan önce ve sonraAmeliyattan 70 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ameliyattan hemen sonra her gün,
Promotil men
Zeytinyağında incir kürü
Ginseng macunu (bal polen propolis karışımı)
Ceviz tüketti eşim.
Alkol sigara kullanmıyor.
Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahAmeliyattan 70 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Ameliyattan hemen sonra her gün,
Promotil men
Zeytinyağında incir kürü
Ginseng macunu (bal polen propolis karışımı)
Ceviz tüketti eşim.
Alkol sigara kullanmıyor.