• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikosel Lütfen yardımcı olun

Effuli00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
40
35
88
eğer yanlış yere açtıysam lütfen kusuruma bakmayın.
Eşimde 1. Derece varikosel var dendi. Sperm sayısı 18.2 mlyon hareketli 3 milyonmuş. 2 hafta sonra birdaha sperm testi istedi doktor. Ameliyat %10 ihtimalle azabilir dedi.
Yazılarda mikro cerrahi yöntemi okudum. Acaba bu yöntemle yapılınca nükseder mi varikosel.

Geçtiğimiz mart ayında çocuk tutunamadı normal yolla olmuştu düşük oldu. Kimyasal gebelik dendi.

Tek sol taraftaymış bu arada 2.8 mm dediler renkli ultrasondan bakıldı.
Bilgisi olan var mı ne olur yardımcı olun. İzmirde nerde yaptırabiliriz ?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun üstünden zaman geçmiş ama yine de yazıyım.benim esimde de vardı varikosel.barış beye yaptırdı (soyadını hatirlayamadim)ege üniversitesindeydi 5 yil önce.ameliyattan 1.5 yıl sonra normal yoldan hamile kaldım. Sakın acele etmeyin hemen etkisini gostermeyebilir.o 1.5 yılda 3 kez tüp bebek yaptırdık ama olmadı sonra kendiliğinden rabbim nasip etti.

eğer yanlış yere açtıysam lütfen kusuruma bakmayın.
Eşimde 1. Derece varikosel var dendi. Sperm sayısı 18.2 mlyon hareketli 3 milyonmuş. 2 hafta sonra birdaha sperm testi istedi doktor. Ameliyat %10 ihtimalle azabilir dedi.
Yazılarda mikro cerrahi yöntemi okudum. Acaba bu yöntemle yapılınca nükseder mi varikosel.

Geçtiğimiz mart ayında çocuk tutunamadı normal yolla olmuştu düşük oldu. Kimyasal gebelik dendi.

Tek sol taraftaymış bu arada 2.8 mm dediler renkli ultrasondan bakıldı.
Bilgisi olan var mı ne olur yardımcı olun. İzmirde nerde yaptırabiliriz ?
[/QUOTEmerhaba naptınız Ameliyat oldu mu eşiniz

Varikoseli ilk öğrendiğimiz gün eve ağlaya ağlaya gitmiştik burda yazılanları okuyup umut arıyorduk. Bende bu sefer umut olmaya geldim ..Hikayemizi anlatayım hemen belki yardımım dokunur .
Aralık ayında ameliyat oldu keçi boynuzu pekmezi,keçiboynuzu ,proxsees plus kullandı eşim ,3 ay sonra test yaptırın dedi doktor ama biz dayanamadık 2.ayda test yaptırdık ve test sonucumuz kötüydü sperm konsantrasyon 3 milyon du en düşük 15 milyon olması gerekirken hız artmıstı ama sayımız cok düşüktü bize asılama tüp bebege gecebilirsiniz dedi doktor tabi yine alt üst olan moralle eve döndük ama 1 ay daha beklicektik sonucta degısme olcakmı bakcaktık sonra internette basından gecen ve bazı takvıye kullananları gorduk hemen o takvıye ilaçları aldık 1 ay düzenli olarak eşim kullandı .mart ayında tekrar teste gittiğimizde 3 milyon olan konsntrasyon 50 milyon olmustu sayımız 350 milyon olmus 1 ayda buyuk bir değişim oldu ve aksamda hamilee oldugumu öğrendikk ☺️ İçinizi ferah tutun 🥰Herşey yoluna giriyor

Varikoseli ilk öğrendiğimiz gün eve ağlaya ağlaya gitmiştik burda yazılanları okuyup umut arıyorduk. Bende bu sefer umut olmaya geldim ..Hikayemizi anlatayım hemen belki yardımım dokunur .
Aralık ayında ameliyat oldu keçi boynuzu pekmezi,keçiboynuzu ,proxsees plus kullandı eşim ,3 ay sonra test yaptırın dedi doktor ama biz dayanamadık 2.ayda test yaptırdık ve test sonucumuz kötüydü sperm konsantrasyon 3 milyon du en düşük 15 milyon olması gerekirken hız artmıstı ama sayımız cok düşüktü bize asılama tüp bebege gecebilirsiniz dedi doktor tabi yine alt üst olan moralle eve döndük ama 1 ay daha beklicektik sonucta degısme olcakmı bakcaktık sonra internette basından gecen ve bazı takvıye kullananları gorduk hemen o takvıye ilaçları aldık 1 ay düzenli olarak eşim kullandı .mart ayında tekrar teste gittiğimizde 3 milyon olan konsntrasyon 50 milyon olmustu sayımız 350 milyon olmus 1 ayda buyuk bir değişim oldu ve aksamda hamilee oldugumu öğrendikk ☺️ İçinizi ferah tutun 🥰Herşey yoluna giriyor
Merhaba ameliyatınızı nerde hangı hastanede oldunuz ve tam olarak ndlerkullandınız yazarmısınız , saglıkla kucagınıza alın inşAllah

Ameliyatı İstanbulda oldu eşim doktorun adı Burçin tunç..Düşük değerli sonucumuzu gördükten sonra klomen(doktor tavsıyesıyle kullanıldı) , pharmaton,zingo,proxeedplus 1 ay düzenli kullandı eşim ve sonuç o ay hamile kaldım.Darısı isteyen herkesin başına 🙏🏻

Merhaba ameliyatınızı nerde hangı hastanede oldunuz ve tam olarak ndlerkullandınız yazarmısınız , saglıkla kucagınıza alın inşAllah
Teşekkür ederiz amin darısı başınıza inş. İstanbulda burçin tunç
Klomen (doktor verdi )
Pharmaton,zingo,proxeed plus bunlarda kullandığı vitaminler

Hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inşAllah ameliyattan iki bucuk ay üzerıne bu guzel haberı almanız cok guzel bazı doktorlar ameliyat oluyır ve ılac vermıyolar gercı sızın dr da klomen ve plus vermiş sanırsam dgerletını sız arastırıp almıssınız sanırsam folbıol dr mu verdı onuda internet uzerınden arastırıp aldınız

İnternetten almadık internette okuduk butun eczaneler veriyor vitaminleri (pharmaton,zingo,proxeed plus)
Hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inşAllah ameliyattan iki bucuk ay üzerıne bu guzel haberı almanız cok guzel bazı doktorlar ameliyat oluyır ve ılac vermıyolar gercı sızın dr da klomen ve plus vermiş sanırsam dgerletını sız arastırıp almıssınız sanırsam folbıol dr mu verdı onuda internet uzerınden arastırıp aldınız
Amin çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin allahım . Sadece klomen doktor kullanabılırsın dedi.foliğide biz arastırdık ama zaten hepsi vitamin oldugu için bi sakıncası yok o yüzden rahatlıkla kullandı eşim Hatta biz izmirde oturuyoruz ameliyatı istanbulda oldu eşim telefonla sonucları attı doktora sonuvlar kotu olunca klomen kullan dedi saglık ocagına gidip yazdırdık ilacı o şekilde aldık .

Back
X