- 8 Şubat 2020
- 31
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi sumyyyyyyyyyyyy
merhaba kızlar eşim varikosel ameliyatı yaklaşık 2 buçuk ay önce. ameliyat olduktan sonra kaç aylık bir sürede hamileliği gördünüz acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen yıl Mart ayında eşim ameliyat oldu nerdeyse 1 sene olacak hamile kalamadımmerhaba kızlar eşim varikosel ameliyatı yaklaşık 2 buçuk ay önce. ameliyat olduktan sonra kaç aylık bir sürede hamileliği gördünüz acaba?
Canım eşin ne derece varikosel di? Sperm testleri nasıl eger degerler düzeldiyse amelyattan 1 ay sonra bile kalan varmerhaba kızlar eşim varikosel ameliyatı yaklaşık 2 buçuk ay önce. ameliyat olduktan sonra kaç aylık bir sürede hamileliği gördünüz acaba?
hadi yaGeçen yıl Mart ayında eşim ameliyat oldu nerdeyse 1 sene olacak hamile kalamadım
bu ay sonu test tekrarlanacak canım bakalımCanım eşin ne derece varikosel di? Sperm testleri nasıl eger degerler düzeldiyse amelyattan 1 ay sonra bile kalan var
Evet canım ben çok nadir duyuyorum hemen hamile kalan zatenhareketliliği azdı sadece sperm sayısı falan normaldi
hadi ya
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuzBenim eşimde oldu 7 ay önce hiç düzelmedi bi ara Yükseldi sperm sayısı yine düştü hiç faydasını görmedik
Bi tane ilaç verdi vitamin takviyesiymiş 20 gün kullanıcak yükselirse aşılama olucak normal yolla biraz zor Yani yükselmiyor çünküPeki ne yapmayı düşünüyorsunuz
İnşallah normal yolla olur. İnşallah yükselirBi tane ilaç verdi vitamin takviyesiymiş 20 gün kullanıcak yükselirse aşılama olucak normal yolla biraz zor Yani yükselmiyor çünkü
İnşallahİnşallah normal yolla olur. İnşallah yükselir
biz iki doktora gittik. doktorumuz 2milim olması gereken damar 3 milim sende dedi. şu derece de demedi. ha bu değerlerle çocuğunuz olmaz değil olur ama hareketliiği çok yavaş dedi. şimdi değilse bile ilerde ameliyat olman gerekir dedi. bizde zaman kaybetmek istemedik. henüz 8 aylık evliyiz. eşim ameliyat olduğunda 6 aylık evliydik.Kaçıncı derece varikosel? Neden ameliyat kararı aldınız
hangi kürleri deniyorsunuz acabaGeçtiğimiz haziran ayında ameliyat oldu.
Sadece sayımız arttı, hız neredeyse aynı morfoloji de hiç değişmedi.
Takviye, ilaç, kür devam ediyoruz bakalım.
bizde dikkat ediyoruz canım bakalım. senin eşin ameliyat oldumuEtkiler canım benim esimde de başlangıcı var dedi herşeyi yüksek ama 1.5 yildir olmuyor ameliyat olduysa şansınız yüksek bence iyi beslensin yukselir
Şuan sabah akşam z.yağında beklemiş incir ve akşamları da 1 bardak havuç suyu içiyor.hangi kürleri deniyorsunuz acaba
bize sabah aç karnına havuç suyu için demişlerdi yani eşime. şimdi çakşır otu diye bişey duydum onu araştırdım baya kullanan var onun suyunu. biraz daha araştırıcam alıcam ona göreŞuan sabah akşam z.yağında beklemiş incir ve akşamları da 1 bardak havuç suyu içiyor.
Bunun yanında doktorun verdiği takviye ve ilaç var.
merhaba kızlar eşim varikosel ameliyatı yaklaşık 2 buçuk ay önce. ameliyat olduktan sonra kaç aylık bir sürede hamileliği gördünüz acaba?