VARİKOSEL AMELİYATİNDAN SONRA HEMEN HAMİLE KALAN VAR MI ?

Araştırma Hastanesi'nde mi yaptırdınız testi her yere guvenemiyorum da ben o yüzden arastırma hastanesinde test vermek daha mıyi olur
Araştırmada yaptırdık hepsini. Ama bize normal yolla çocuğunuz olmaz demişlerdi. Eşimi ameliyat etmek istemediler. Ameliyata olsa bile yükselmez. Hani sayı milyonlarca olsa yükselir dediler
Sonra doktora hocam başka hicmi çarem yok hemen tüp bebek düşünmüyorum deyince. O zaman dedi bu konuda çok iyi 2 doktor var dedi. Ama özel dedi.
Bende parası önemli değil bana hangisi daha iyiyse onu önerin dedim. Oda Ankara'da Kaan Aydos u onerdi bizde ona gittik. Oda direk olarak ameliyat dedi. Sonra vitamin tedavisi uyguladı
Vitaminleri içerken hamile kaldım zaten 1 ay içinde. Bende şaşkınım ama Allah mucize verdi

Sizin adınıza cok ama cok sevindim bende ınsallah Rabbimin izni ile bu haberi aldığımda sizinle paylaşacağım vitamin olarak promen k mı kullandı bizim suanda oraya gitme durumumuz yok o yüzden vitaminin yan etkisi oldugunu dusunmedigim ıcın sizinkilere eşim de kullansa acaba yararı olur mu diye dusunuyorum

Bence yararı olur sonuçta onlar ilaç değil sadece vitamin , promen k şase ve klomen tablet kullandı.

Zaten promen k yazılmıyor reçeteye eczaneden özel aliosnz. Biraz fiyatı yüksek ama denemeye değer bide genelde her erkeğe veriolar. Klomen i de doktor yazior ama zaten o ucuz 20 TL gibi bişey

Zaten promen k yazılmıyor reçeteye eczaneden özel aliosnz. Biraz fiyatı yüksek ama denemeye değer bide genelde her erkeğe veriolar. Klomen i de doktor yazior ama zaten o ucuz 20 TL gibi bişey
Teşekkür ederim her sorumu cevapladığınız için sağlıkla alın kucagınıza bebişinizi inşallah tekrar bir sey olursa size soracagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…