VARİKOSEL AMELİYATİNDAN SONRA HEMEN HAMİLE KALAN VAR MI ?

Arkadaşlar bu konuyu açtığımda tam 4 ay oncesiydi eşim varikosel ameliyati olmuştu umutsuz bekleyiş içindeydim ve ben bugun hamile oldugumu öğrendim sizlerle paylaşmak istedim benim gibi eşi varikosel ameliyati olupta bekleyiş içinde olanlar için umut olur belki. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Amin
merhaba benim eşimde tam 4 ay önce ameliyat oldu bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .. sağlıkla kucağımıza almayı naip etsinnn amiinnn umutsuz olmayın hayal kurmaktan korkmayın kızlar

merhaba benim eşimde tam 4 ay önce ameliyat oldu bende pazartesi öğrendim hamile olduğumu allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .. sağlıkla kucağımıza almayı naip etsinnn amiinnn umutsuz olmayın hayal kurmaktan korkmayın kızlar
hayırlı olsun darısı bıza olsun ınşallah. tahlıl yaptırdınız mı amelıyat sonrası düzelme var mıydı

kizlar bebisleriniz hayirli olsun saglikla.kucaginiza alin insallah benimde esim 20 gun oldu ameliyat olali bizim sonuclarimiz cok kotuydu en son tahlilde 1 milyondu hareketlilik 0 bakalim son durum ne olacak merakla bekliyoruz dua edin bizim icin

kizlar bebisleriniz hayirli olsun saglikla.kucaginiza alin insallah benimde esim 20 gun oldu ameliyat olali bizim sonuclarimiz cok kotuydu en son tahlilde 1 milyondu hareketlilik 0 bakalim son durum ne olacak merakla bekliyoruz dua edin bizim icin

Hayırlısı ile olur iyi düşün eşim 25 Kasım da ameliyat oldu 14 Şubat sevgililer gününde öğrendim hamile olduğumu :)
3 ay bile tam dolmamıştı. şimdi 15 haftalık hamileyim darısı sana :)

Çok sevindim hamileler rabbim sağlıcakla kavustursun bebislerinize inşallah. Benimde eşim varicosel ameliyatı oldu sonrasında hemen hamile kaldım hemde ikizlere şimdi tekrar hamileyim üstelik varicoseli tekrar etmesine rağmen vee hap kullanıp korunduğum halde hamile kaldım bir gün unutmayla herşeyin başı sonu allah ol deyince oluyo rabbim isteyen herkeze yaşatsın anneliği babalıgi

kizlar konu takip edilmeyeli cok olmus ama yazmak istedim belki biri gorur :KK57: esim nisanda varikosel amrliyati oldu biz sonuclar iyi olur die beklerken iyice fenalasti en son 300 bine dusmustu ve canli sperm sadece 2 tane bulundu sok gecirdik tabi 2. tup bebegi denedik ama olmadi maalesef boyle bi durumla karsilasanlar varmi aranizda

Benim eşim de ameliyat sonra hareketlilik %35 e yükseldi ama morfoloji %3 oldu. Daha önce morfoloji sıkıntımız yoktu şimdi o da peydah oldu .

Hamile kalan arkadaslar morfolojisi kacti esinizin amlyttn once ve sonra
MErhaba benim eşimin ameliyattan önce sayısı 12 milyondu hareketliliği %5 idi morfolojisi %2 idi ameliyattan 3,5 ay sonra test yaptırdığında sayımız 84 milyon ileri hareketliliğimiz %63 çktı morfolojisi de %3 e yükselmiş bu ay çatlatma iğnesi vuruldum klomenle birlikte bekliyorum şuan eşinizin değerleri nasıl ?

kizlar konu takip edilmeyeli cok olmus ama yazmak istedim belki biri gorur :KK57: esim nisanda varikosel amrliyati oldu biz sonuclar iyi olur die beklerken iyice fenalasti en son 300 bine dusmustu ve canli sperm sadece 2 tane bulundu sok gecirdik tabi 2. tup bebegi denedik ama olmadi maalesef boyle bi durumla karsilasanlar varmi aranizda
Merhaba eşnizde düzelme oldu mu acaba?

benim eşimde 2013 kasım ayında oldu 3 kere hamile kaldım 2 si düştü 3.yü çok şükür kucağıma aldım bizim değerlerde bir inip bir çıkıyordu ameliyattan sonra eşim vitamin kullandı düzenli olarak ve şükür hamile kalıp bebeğimi kucağıma aldım darısı bekleyenlere inş

1 senelik evliyiz 2 ay da oyle oldu hala cocugumuz olmuyor.neteye gittiysem sende sorun yok deyip gonderdiler sonra esimde sol varikosel cikti.ameliyst oldu amelitayyan 6 ay gecti hala hamile degilim.bu ay 10 gun gecikmisti dun tam ttest alicaktim iyice moda girdim sevinc nese o bicim bugun husran...yine yok yine yok.benim mutlu olmamam icin her seyi yapiyor bu evren mutlulugu hak etmiyorum galiba.benden sonra evlenen herkesin cocugu oldu resimlerini videolarini izlemekten bunaldim neden ben?ben bu kadar kotu kotu miyim?10 milyon dan 17 ye cikmis sayisi ama hala yok☹️

Canim bende seninle ayni durumdaydim esim cift tarafli varikosel ameliyati.oldu. Genellikle sonuc 6. ayi doldurdugunda alindigi icin onceki aylar hamile kalmayi pek beklemiyo idim. taki 6. ayi doldurana kadar. 6. ayi doldurduk hamile degildim cok uzulmustum artik onumuzdeki ay adet olunca tedaviye gidecektik.

ben adet olmayi beklerken 7. ay dolmadan hamile oldugumu.ogrendim bu arada yeni 5 haftalik.hamileyim. Ama cok.dua ettim ve 41 Yasin okudum yumurtlama gunumden.once bitirdim. Yasin bitince Meryem suresi okumaya basladim ve ben kesinlikle dualara bagliyorum Rabbim.dualarimizi kabul.etti sende gonluni ferah tut.

Kızlar merhaba eşi azospermi olup varikoselden sonra düzelen oldu mu ?
Bunu bende çok merak ediyorum. Eşim ameliyat oldu 1 buçuk ay oluyor ama 3 ay olmadan test yapmıyorlar birde zaten 3 ayda yükselmesini beklemeyin dedi üzülürsünüz dedi

X