- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Takmamak elde değil hele adet olacağıma yakın neler hissediyorum sanki ikiz hamileyimayni ayda ameliyat olmuşuz biz ağustosun 7 sinde olduk şubatta 7 ay ama sonuna doğru yaptıracam test morfoloji kruger la bıktırdık yüzde 5 bizim de bu topik te 0 hızla kalanları duyduk nasipse oluyor yani benim adet belirtileri yaşadığım gibi geliyo kimi demiş hamilelik belirtileri de ayni diye onla da kandırdım kendimi şimdi duyunca ağrıyı tmm geldi diyorum
inşallah canım çok güzel olur ayni zaman da inşallah grupta canlanır birbirimizden birşeyler öğrenip destek olmuş oluruzTakmamak elde değil hele adet olacağıma yakın neler hissediyorum sanki ikiz hamileyim17 Ağustos da ameliyat oldu canım benimki inşallah aynı zamanda da hamiş oluruz
merhaba geçmiş sayfaları okudum ne gusel sizin ameliyattan kaç ay sonra oldu doğal mi tül mu değerleriniz nasildi umarım biz de bir gün yazarız buraya sizin.gibiArkadaşlar iyi akşamlar herkese,dilerim herkes bir an önce istediği bebisine kavuşur kokusunu içine çeker,geçen sene bende bu topige yazıyodum,çok şükür şimdi kızım kucagimda,bunu yürekten söylüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin,kızımın her gözünün içine baktığımda sizlerede dua ediyorum.
Canim resmen beni anlattin ben 5 aylikken doktora gittim bende sorun yoktu 3 ay sonra esim gitti esimde sorun cikti bende evliligimin 2. Ayindan beri hep adetime yakin yok belim agiriyo hamileyim yok akintim var hamileyim derken 1 senelik evliyken köpek aldim evime ve o takintilarim bitti. Simdi 2 bucuk yillik evliyim ve bir dahaki ay tüp bebek tedavisine baslicaz Allah hepimizin dualarini kabul etsin hayallerini yasatsin insallah .MerhAba hepinize.. bu siteyi yıllardır takip ediyorum ama kısa süre önce üye oldum. Kimseye anlatmıyorum daha da susarsam patlıcan artık! İki yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyoruz ama nasip olmadı. 7 8 ay normal yollarla denedik olmadı. En son ısrarımla doktora gittik. Sol da varikosel çıktı. Bi sürü test falan derken en son ameliyat olsa iyi olur dendi. Ameliyat oldu eşim mayıs sonu. Üç ay oldu ben hala umutla bekliyorum.
Kızlar İnanın hiç iyi değilim. Pollyannacılık oynuyorum bazen sonra bir anda ümitsizliğe kapılıyorum. Her ay çamaşır da o lekeyi görmek beni kahrediyor. Eşime belli etmiyorum. Hiçbir arkadaşıma da söylemedim kimseyle paylaşmıyorum ama çok bunaldım. Rabbim in imtihanı elbet kaldırabiliyorum ki verdi bu imtihanı. Ama çok zorlamıyorum. Her ay hamile gibi hissediyorum kendimi. Bir yıldır her ay hamileyim diyorum. Kendimce belirtiler görüyorum. Şuram ağrıyor diyorum kesin hamileyim. Yok belim ağrıypr yok idrar rengi böyle Yok akıntım çok. Bunların hepsi belirti nedeni benim için. Cümleleri bir araya getiremiyorum. Saçmalıyoruö belki bilmiyorum. Sabah test yaptım. Tek çizgi gördüm. Yine de atmayayım dedim şimdi tekrar baktım sanki hayali çizgi var. Sonra kendime kızdım yine bir şeye umut bağlıyorum. Yine olmayan şeyleri varsayıyorum. Sizden ne mi bekliyorum peki. Sanırım sadece... dua ... bana da yer verin dualarınızda lütfen. Rabbim yardımcımız olsun
merhaba siz ameliyat oldunuz mu varımız ek nedenliCanim resmen beni anlattin ben 5 aylikken doktora gittim bende sorun yoktu 3 ay sonra esim gitti esimde sorun cikti bende evliligimin 2. Ayindan beri hep adetime yakin yok belim agiriyo hamileyim yok akintim var hamileyim derken 1 senelik evliyken köpek aldim evime ve o takintilarim bitti. Simdi 2 bucuk yillik evliyim ve bir dahaki ay tüp bebek tedavisine baslicaz Allah hepimizin dualarini kabul etsin hayallerini yasatsin insallah .
Esimde varikosel var ama bize ameliyat onermedi doktor kotuyede gidebilir dedi kayinpederim ilac yaptirmak icin esimin sperm tahlillerini istemisti o yuzden suan da hatirlamiyorum ama tup bebek dediler bize direkt benim esim alkol kullandigi icin bir sure tup bebek dusunmedim simdi iste tekrar basa aldik 1 ay sonra gidip tedaviyr baslicaz canmmerhaba siz ameliyat oldunuz mu varımız ek nedenli
Kusura bakmayın anca girebildim topige, ameliyattan 9 ay sonra hamile kaldim, doktorumuz da aynısını söylemişti 9 ay sonra toparlanirsin demişti eşime,tamda dedigi gibi oldu,normal yolla hamile kaldım.insallah sizde Birgün burda yazarsiniz o güzel haberimerhaba geçmiş sayfaları okudum ne gusel sizin ameliyattan kaç ay sonra oldu doğal mi tül mu değerleriniz nasildi umarım biz de bir gün yazarız buraya sizin.gibi
Ameliyattan önceki ve sonra ki değerlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Rabbim sağlıkla büyütmenizi de nasip etsin inşallah.Kusura bakmayın anca girebildim topige, ameliyattan 9 ay sonra hamile kaldim, doktorumuz da aynısını söylemişti 9 ay sonra toparlanirsin demişti eşime,tamda dedigi gibi oldu,normal yolla hamile kaldım.insallah sizde Birgün burda yazarsiniz o güzel haberi
Çok geçmiş olsun belki sizin durumunuzda değilim hücreyi de bilmiyorum tam oluşmamış sperm mı? Fakat bizde de çift taraflı varikosel var. 1 kez ameliyat olduk çok başarılı geçmedi şimdi 2.yi olcaz. Ameliyat olmak bence faydalı olacaktır çünkü hem sperm kalitesini hemde hormonları düzeltiyor. Tavsiyem hormon kontrollerinizi yaptırın genelde azolu olanlarda hormon sıkıntısı oluyor. Ameliyatı da öneririm sadece muhakkak uzman kişilere yaptırın. Biz eğitim araştırmada yaptırdık eksik oldu şimdimizle bir hekime gidiyoruz o yapacak inşallah bu kez başarılı olur. Umarım sizin içinde herşey yolunda gider.Günaydın kızlar buraya ilk defa yazıyorum çünkü eşimde çift taraflı varikosel olduğunu dün öğrendik henüz dr umuz ile görüsmedik ne yapacak nasıl bir yol izleyecek hiç bilmiyoruz bugüne kadar hep azosperm sayfalarında yazdım sadece bir kaç hücre vardı en Son 10 gün önceki testte 40 bin hücre vardı ancak hepsinin baş yada kuyrukta anomali vardı evet 40 bin belki sizin değerlerin yanında bir hiç ama biz bunu duyunca bile mutluluktur uçtuk 3 defa negatif tüp bebek denememiz var dr eğer ki varikosel çıkarsa bütün işler değişir demişti anomali olma sebebi belli olur demişti haftaya gidip görüsecez bakalım ne diyecek şu an Size sormak istediğim bizim durumda olup Sperm kalitesi duzelen var mı araştırmaktan kafayı yemek üzereyim nolur yardimci olur musunuz bana
hayırlısı olsun bence sperm değerlerinde oynama sürekli değişkenlik varsa ameliyat olmasını öneririm sonra boşa kürek çekmiş gibi oluyosun önce sorun neyse giderilip sonra vitaminlerle destek yapılmalı en son olmadı mi ozaman tüp düşünürsün ki sonuçta tüp için de kaliteli sperme ihtiyaç var kalite düzelmeden o da tutmayabiliyo ameliyat olanların çoğu kendiliğinden kalmis nasip iste ben de çok zamn harcadim oyuzden diyorum sorun neyse ona eğilmeli arkadasimEsimde varikosel var ama bize ameliyat onermedi doktor kotuyede gidebilir dedi kayinpederim ilac yaptirmak icin esimin sperm tahlillerini istemisti o yuzden suan da hatirlamiyorum ama tup bebek dediler bize direkt benim esim alkol kullandigi icin bir sure tup bebek dusunmedim simdi iste tekrar basa aldik 1 ay sonra gidip tedaviyr baslicaz canm
tesekkur ederim inşallah dediginiz gibi olur bu hafta tüplerime bakılacak bir de çikolata kistim var herhalde bu halde ben.kalırsam gebe herkes kalır o dere ce de umutsuzumKusura bakmayın anca girebildim topige, ameliyattan 9 ay sonra hamile kaldim, doktorumuz da aynısını söylemişti 9 ay sonra toparlanirsin demişti eşime,tamda dedigi gibi oldu,normal yolla hamile kaldım.insallah sizde Birgün burda yazarsiniz o güzel haberi
ne güzel bence bu da bir gelişme bizim 6 ay oldu ameliyat olalı ve 3 sene boyunca da hic gebe kalmadim en azından gebe kalabildiğini de öğrendin ki muhakkak spermlerin daha kuvvetlencektir sonu istediğniz gibi dil tabiki inşallah bu sizin için daha sağlıklı gebeliğe yol acacaktirKızlar yazmıştım buraya eşim 30 kasımda çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu ve ben adet görmedim cunku gec yumurtladım ovulasyon testleriyle takip ettim ve gecen hafta hamile oldugumu ögrendim ama degerlerim yükselmedi düştü maalesef bu iyileştiğine bir işaretmi eşimde iyileşme var diye sevindim resmen inş öbür aylara bakıcaz hayırlısı inş
Acele etmemdeki sebep esim 31 yasinda canm birde arada bir alkol aliyor ve sigara iciyo surekli cocuk istediginden bahsediyo ama o kadar baski yapmama ragmen sigarayi alkolu birakmayip tup bebek yaptirmak istedigini soyluyo. Doktor bize iyiyede gidebilir kotuyede gidebilir dedigi icin ameliyati onermedigini soyledi canim siz yazmadan once aklimin ucunda yoktu ameliyat ama 2 hafta sonra esim sperm testi verecek tasiniyorum ondan bu durumlari erteliyorum insallah kotuye gitmemistir 1 sene oldu sperm testi vereli. Daha kotuye gittiyse ameliyati dusunecem canm ama ayniysa tup bebek dusunuyorum hatirladigim kadariyla cok kotu bir durumu yoktu. Tup bebek onerdiler direk. Bende bu bir ayda keciboynuzunu falan esime icirecem ki sperm kalitesi artsin tesekkur ederim düsüncen icin canm sayende bir sey daha öğrendimhayırlısı olsun bence sperm değerlerinde oynama sürekli değişkenlik varsa ameliyat olmasını öneririm sonra boşa kürek çekmiş gibi oluyosun önce sorun neyse giderilip sonra vitaminlerle destek yapılmalı en son olmadı mi ozaman tüp düşünürsün ki sonuçta tüp için de kaliteli sperme ihtiyaç var kalite düzelmeden o da tutmayabiliyo ameliyat olanların çoğu kendiliğinden kalmis nasip iste ben de çok zamn harcadim oyuzden diyorum sorun neyse ona eğilmeli arkadasim
Allah bağışlasın canım inşallah hepimize nasip eder eşin ameliyatmı olduda normal hamile kaldın bize doktor yuzde 50 dedi iyide olabilir kotude olabilir dedi ama cogunlukla iyi oluyo gibi gordum doktor bize direkt tup bebek dedi ondan merak ediyorum canmArkadaşlar iyi akşamlar herkese,dilerim herkes bir an önce istediği bebisine kavuşur kokusunu içine çeker,geçen sene bende bu topige yazıyodum,çok şükür şimdi kızım kucagimda,bunu yürekten söylüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin,kızımın her gözünün içine baktığımda sizlerede dua ediyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim cnm umarım hepimiz için herşey iyi olur hormon tahlillerinj yaptırdı cuma günü yaptırdı yalnız fırsat bulup gitmedik almaya yarın kısmetse alacaz sizin adınıza üzüldüm ilk ameliyat başarılı geçmemiş inşallah ikinci ameliyat başarılı olur normal yolla gelir minigin bizde bakalım dr la görüşüp konuşacaz ameliyat ne zaman olur bilmiyorum inşallah olunca Sperm kalitesi düzelir de bari tüp bebek için şansımız artar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahÇok geçmiş olsun belki sizin durumunuzda değilim hücreyi de bilmiyorum tam oluşmamış sperm mı? Fakat bizde de çift taraflı varikosel var. 1 kez ameliyat olduk çok başarılı geçmedi şimdi 2.yi olcaz. Ameliyat olmak bence faydalı olacaktır çünkü hem sperm kalitesini hemde hormonları düzeltiyor. Tavsiyem hormon kontrollerinizi yaptırın genelde azolu olanlarda hormon sıkıntısı oluyor. Ameliyatı da öneririm sadece muhakkak uzman kişilere yaptırın. Biz eğitim araştırmada yaptırdık eksik oldu şimdimizle bir hekime gidiyoruz o yapacak inşallah bu kez başarılı olur. Umarım sizin içinde herşey yolunda gider.
Amin canım inşallah. Ameliyat için uzmanlarla görüşün lütfen iyi araştırma yapın gerekirse başka şehre gidin bu konuda çok çektik biz aman dikkat edin.İyi dileklerin için teşekkür ederim cnm umarım hepimiz için herşey iyi olur hormon tahlillerinj yaptırdı cuma günü yaptırdı yalnız fırsat bulup gitmedik almaya yarın kısmetse alacaz sizin adınıza üzüldüm ilk ameliyat başarılı geçmemiş inşallah ikinci ameliyat başarılı olur normal yolla gelir minigin bizde bakalım dr la görüşüp konuşacaz ameliyat ne zaman olur bilmiyorum inşallah olunca Sperm kalitesi düzelir de bari tüp bebek için şansımız artar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?