Aşılama varikosel ameliyatında 6.ayı doldurup hala beklemede olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gogi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
1.961
2
selam arkadaslar benım esım 19 kasım 2011 de cıft taraflı acık varikosel amelıyatı oldu amelıyattan önce 8 mılyon sperm sayıımız amelıyatın3.ayında 48 mılyona yukselmıstı 6.ayımızda 72 mılyon olup morfolojımız dustu suanda morfolojı ıcın proxeed plus kullanıyoruz 8 agustosta tekrar test gunumuz var ınsalllh duzelmıstır bende suanda bır sorun yok heray duzenlı 2 yumurtam oluyor ve kendılıgınden catlıyor cok sukur aramızda amelıyattan sonra 6.ayını doldurup bekleyenler varsa burdan tecrubelerımızı paylasalım dedım allah hepımıze en kısa zamanda hayırlsıyla saglıkla bebıslerını versın..

Benim esimde aralikta ameliyat olmustu tek tarafli sol,say I ve morfolji iyiydi 200 milyon civari,ama ileri hizli%0 diyavas da %25 falan.ameliyattan 3 ay sonra yapilan testte ileri hizli %8-9 falandi ama sayi 90 milyona dusmustu o ay asilama denedik tuttu ama bi hafta sonra dis gebelik oldugu anlasildi ,igne ile dusurduler bu ay esime yine tahlil yapildi ileri+yavas %51 olmustu a a say I bay a dusmustu Dr.mevsime gore degisebilir dedi yazin biraz dusuyormus bu ay yine asilama denicez olmazsa tup bebebk artik kismet yaz tatilinde olsun istiyorum okul acilmadan Allah nasib ederse tabi yani canim oturmasi bir seneyi bulur diyorlar cunku herbtahlilde farkli cikiyor gecmis olsun ins end kisa Amanda Allah nasib eder hayirlisiyla hepimize.

eşimde 18 ekim de oldu ameliyat hızlı ilerleyici %5 ken %15 oldu neler denedik keçi boynuzu kürü falan içti ama yükselmiyo işte doktor stresten olabileceğini söylüyor ama bu hayattada kim stressiz ki

eşimde 18 ekim de oldu ameliyat hızlı ilerleyici %5 ken %15 oldu neler denedik keçi boynuzu kürü falan içti ama yükselmiyo işte doktor stresten olabileceğini söylüyor ama bu hayattada kim stressiz ki

evet cnm stres cok fazla etkılıyormus benım esımde kkecıboynuzu kurunu ck kullandı evıcap-cınko- omega 3 kullandı sımdı sadece proxeed plus kullanıyor 8 agustostada bızım testımız var nsallah guzel cıkar bakalım eylule kadar kendı halıne bıraktık bızde olmassa asılama deıyecem oda olmadı tup bebek artık ınsallah kısa zamanda kendılıgınden gelır bebısler kızlarr

2 kere aşılama oldum sonuç negatif bizde tüp bebeğe geçicez

asılamalarını nerde yaptırdın cnım tup bebek ıcın nereyı dusunuyorsun ?

aşılamamı devletle anlaşmalı tıp merkezine devamlı gittiğim doktoruma tüp bebeğide smyraya yaptırmayı düşünüyorum ben izmirdeyim

aşılamamı devletle anlaşmalı tıp merkezine devamlı gittiğim doktoruma tüp bebeğide smyraya yaptırmayı düşünüyorum ben izmirdeyim

bende ızmırdeyım canım :) bızımde sperm yıkama ıslemımız smyrna da olmustu asılamada

izmirli arkadaşlar aranızda ege ünv. ni düşünen yokmuuuu ben oraya gittim tüp raporu için evrakları hazırladık cevap bekliyoruz

izmirli arkadaşlar aranızda ege ünv. ni düşünen yokmuuuu ben oraya gittim tüp raporu için evrakları hazırladık cevap bekliyoruz

ben gıttım ancak benım esım bankacı oldugu ıcın sartlar bıze uymadı cnm ssk lıda degılım ben ınsallah onay verırler cnım gelır bebısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…