Merhaba herkese,ben 4 yiilik evliyim,3yildir cocuk istiyoruz,2 defa hamile kaldim,5 haftalik da düsük oldu ve bebekte de gelisme olmuyordu(bana yapilan testler bende bir sorun olmadigini gosteriyor),ikinci gebelikte kan sulandirici igne ve tutunmasi icin de ilac kullanmistim ama gene gelisme olmayinca ve bozulmaya baslayinca 7.hafta kurtaj olmak zorunda kaldim,esim de solda varikosel varmis ameliyat oldu,tam 1 sene oldu 4 paket takviye polenli falan ilac kullandi,morfolojisi %2 olmus,1senedir hamile kalamiyorum,doktorla ilerledik hicbisey olmadi gene,stresliyim üzgünüm bu ruh halime yansiyor,el de degil malesef icime atiyorum,Napicaz bilmiyorum,Enson suleymaniye kadin doguma randevu aldim gulsah doktorun adi,bana onerisi olan varmi,bir tavsiyesi olan benim gibi bi durum yasayan yazabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VARIKOSEL AMELIYATI SONRASI HAMILE KALAMAMAK
- Konu Sahibi alaalaala
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba. Size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden eşinizin sperm dna hasar testi vermesi olacaktır. Bende iki kez 7. Haftalarda kalp atışı alamadığım için zorunlu kürtaj oldum. Sperm dna hasar testi yaptık ve yüksek riskli hasar çıktı. Düşürmeye çalışıyoruz şimdi. Umarım doğru zamanda güzel bir gebelik yaşarsınız. Sevgiler
ESim yarin urolojiye gidicek tekrar semen testi yaptirticak,dna hasar testi farkli bisey mi?Kromozom testi yaptirmistik o normal ciktiMerhaba. Size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden eşinizin sperm dna hasar testi vermesi olacaktır. Bende iki kez 7. Haftalarda kalp atışı alamadığım için zorunlu kürtaj oldum. Sperm dna hasar testi yaptık ve yüksek riskli hasar çıktı. Düşürmeye çalışıyoruz şimdi. Umarım doğru zamanda güzel bir gebelik yaşarsınız. Sevgiler
Dna hasarı testinde spermlerin dnasına bakılıyor. Ve hasar sonucu mutlaka tedavi uygulanmalı yoksa ya tutmuyor ya da bizim gibi kalp atışında sorunlar oluyor. Bize kromozom testi yaptık normal çıktı her şey sorunsuz ama dna testinde yüksek hasar çıktı. Doktor bunu düşürmeden gebeliğin olmayacağını söyledi.ESim yarin urolojiye gidicek tekrar semen testi yaptirticak,dna hasar testi farkli bisey mi?Kromozom testi yaptirmistik o normal cikti
Anladim Allah yardimcimiz olsun,bana yardimda bulundugun icin tesekkur ederim.Dna hasarı testinde spermlerin dnasına bakılıyor. Ve hasar sonucu mutlaka tedavi uygulanmalı yoksa ya tutmuyor ya da bizim gibi kalp atışında sorunlar oluyor. Bize kromozom testi yaptık normal çıktı her şey sorunsuz ama dna testinde yüksek hasar çıktı. Doktor bunu düşürmeden gebeliğin olmayacağını söyledi.
Anim cümlemizin kardeşim. Ne demek sevgilerAnladim Allah yardimcimiz olsun,bana yardimda bulundugun icin tesekkur ederim.
Merhaba benim eşimde sol varikosel ameliyatı oldu geçtiğimiz sene eylül ayında 1seneyi 3 ay geçti ameliyatın üzerinden. Her gün keçiboynuzu suyu kaynatıp sabah akşam içirdim sayı hareket falan güzel arttı morfoloji 2ydi. Bu ay 3 gün önce 3.aşılama ile hamile olduğumu öğrendim. 2 senedir hiç gebelik oluşmamıştı. Sabret gönlünü ferah tut keçiboynuzunu mutlaka deneMerhaba herkese,ben 4 yiilik evliyim,3yildir cocuk istiyoruz,2 defa hamile kaldim,5 haftalik da düsük oldu ve bebekte de gelisme olmuyordu(bana yapilan testler bende bir sorun olmadigini gosteriyor),ikinci gebelikte kan sulandirici igne ve tutunmasi icin de ilac kullanmistim ama gene gelisme olmayinca ve bozulmaya baslayinca 7.hafta kurtaj olmak zorunda kaldim,esim de solda varikosel varmis ameliyat oldu,tam 1 sene oldu 4 paket takviye polenli falan ilac kullandi,morfolojisi %2 olmus,1senedir hamile kalamiyorum,doktorla ilerledik hicbisey olmadi gene,stresliyim üzgünüm bu ruh halime yansiyor,el de degil malesef icime atiyorum,Napicaz bilmiyorum,Enson suleymaniye kadin doguma randevu aldim gulsah doktorun adi,bana onerisi olan varmi,bir tavsiyesi olan benim gibi bi durum yasayan yazabilir mi?
Destegin icin tesekkur ederim kardesim,evet keciboynuzu kaynat diyosun esim icmez diye hic girmedim bu seylere ama pekmez ve incir,ne bilim kuruyemis falan yiyor hep suan morfolojisi %4,asilama falan hic yapmadim,sen rahim filmi cektirmis miydin?Merhaba benim eşimde sol varikosel ameliyatı oldu geçtiğimiz sene eylül ayında 1seneyi 3 ay geçti ameliyatın üzerinden. Her gün keçiboynuzu suyu kaynatıp sabah akşam içirdim sayı hareket falan güzel arttı morfoloji 2ydi. Bu ay 3 gün önce 3.aşılama ile hamile olduğumu öğrendim. 2 senedir hiç gebelik oluşmamıştı. Sabret gönlünü ferah tut keçiboynuzunu mutlaka dene
M
Morfolojiii iyii yükselmiş canımm ben çektirdim evey sorun yoktu amaa olmuyordu 3.aşılama tuttu işteDestegin icin tesekkur ederim kardesim,evet keciboynuzu kaynat diyosun esim icmez diye hic girmedim bu seylere ama pekmez ve incir,ne bilim kuruyemis falan yiyor hep suan morfolojisi %4,asilama falan hic yapmadim,sen rahim filmi cektirmis miydin?