VARIKOSEL AMELIYATI SONRASI HAMILE KALAMAMAK

alaalaala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
4
0
31
Merhaba herkese,ben 4 yiilik evliyim,3yildir cocuk istiyoruz,2 defa hamile kaldim,5 haftalik da düsük oldu ve bebekte de gelisme olmuyordu(bana yapilan testler bende bir sorun olmadigini gosteriyor),ikinci gebelikte kan sulandirici igne ve tutunmasi icin de ilac kullanmistim ama gene gelisme olmayinca ve bozulmaya baslayinca 7.hafta kurtaj olmak zorunda kaldim,esim de solda varikosel varmis ameliyat oldu,tam 1 sene oldu 4 paket takviye polenli falan ilac kullandi,morfolojisi %2 olmus,1senedir hamile kalamiyorum,doktorla ilerledik hicbisey olmadi gene,stresliyim üzgünüm bu ruh halime yansiyor,el de degil malesef icime atiyorum,Napicaz bilmiyorum,Enson suleymaniye kadin doguma randevu aldim gulsah doktorun adi,bana onerisi olan varmi,bir tavsiyesi olan benim gibi bi durum yasayan yazabilir mi?

Merhaba. Size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden eşinizin sperm dna hasar testi vermesi olacaktır. Bende iki kez 7. Haftalarda kalp atışı alamadığım için zorunlu kürtaj oldum. Sperm dna hasar testi yaptık ve yüksek riskli hasar çıktı. Düşürmeye çalışıyoruz şimdi. Umarım doğru zamanda güzel bir gebelik yaşarsınız. Sevgiler❤️

Merhaba. Size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden eşinizin sperm dna hasar testi vermesi olacaktır. Bende iki kez 7. Haftalarda kalp atışı alamadığım için zorunlu kürtaj oldum. Sperm dna hasar testi yaptık ve yüksek riskli hasar çıktı. Düşürmeye çalışıyoruz şimdi. Umarım doğru zamanda güzel bir gebelik yaşarsınız. Sevgiler❤️
ESim yarin urolojiye gidicek tekrar semen testi yaptirticak,dna hasar testi farkli bisey mi?Kromozom testi yaptirmistik o normal cikti

ESim yarin urolojiye gidicek tekrar semen testi yaptirticak,dna hasar testi farkli bisey mi?Kromozom testi yaptirmistik o normal cikti
Dna hasarı testinde spermlerin dnasına bakılıyor. Ve hasar sonucu mutlaka tedavi uygulanmalı yoksa ya tutmuyor ya da bizim gibi kalp atışında sorunlar oluyor. Bize kromozom testi yaptık normal çıktı her şey sorunsuz ama dna testinde yüksek hasar çıktı. Doktor bunu düşürmeden gebeliğin olmayacağını söyledi.

Dna hasarı testinde spermlerin dnasına bakılıyor. Ve hasar sonucu mutlaka tedavi uygulanmalı yoksa ya tutmuyor ya da bizim gibi kalp atışında sorunlar oluyor. Bize kromozom testi yaptık normal çıktı her şey sorunsuz ama dna testinde yüksek hasar çıktı. Doktor bunu düşürmeden gebeliğin olmayacağını söyledi.
Anladim Allah yardimcimiz olsun,bana yardimda bulundugun icin tesekkur ederim.

X