Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı öncesi ve sonrası değerleri 4 ay ara ile yapıldı ne yapmam gerekiyor

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Melekdenizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
14
13
36
Varikosel ameliyatı öncesi ve sonrası değerleri 4 ay ara ile yapıldı ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim

Eklentiler

• image.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 482
  • image.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 366
canım gecmis olsun.ameliyat sonrası değerlerin çok çok düzelmiş maşallah.öncesinde 2 tane sperm varmış.sonrasında ise mlde 7 milyon sperm hareket %45 ki bu çok iyi sayı ise 28 milyona çıkmış.drunuz size ilaç yazmadı mı?yazmadıysa baska bir uruloga gidin derim.bu arada fındık ceviz yeşillik bol bol tüketsin eşin keçiboynuzu kürünüde ihmal etmeyin.
şuan sizde sayı ve morfoloji sorunu var.sayı totalde 40, mlde 20 üzeri morfoloji normal gorunumlu sperm ise %4 ve üzeri olmalı.

benim eşimde ameliyat oldu.haftaya test yaptıracak.öncesinde mlde 7 milyon hareket%34 morfoloji ise %1
inşaallah bizimde degerlerimiz yukselmistir

Teşekkür ederim cvp yazdığınız için bizim doktorumuz arginmax kullanın dedi bide keçiboynuzu kullanmamızı önerdi biz 4 Ay hiç ilaç kullanmadk ameliyat sonRası kullanmadğımz halde iyi dediler doğal yolla olması mümkünmü sizce

canım drunuz önerdiyse ilacı kullanın 3 ay sonra yeni test yaptırırsınız.süreci hızlandırır.doğal yolla neden olmasın Rabbim diledikten sonra olur inş.gecenlerde %1 morfolojiyle hamile kaldıgını yazan arkadaş vardı, ama onlarda sayı çok iyiydi.
bu ilaçlar ve kürler sayıyı artırır.
bu arada biz dna hasarıda yaptırdık ona baktırmanızda da fayda var.kaan hocanın sitesinde yazıyor.eğer %30un üzeriyse morfoloji ve sayı sorunu oluyor

İzmirde onu nerde yaptırabiliriz acaba doktorumuz morfolojiye çok takılmayın dedi illaki normal sperm vardır dedi önemli olan hareket ve sayı dedi bakalım

İzmirde onu nerde yaptırabiliriz acaba doktorumuz morfolojiye çok takılmayın dedi illaki normal sperm vardır dedi önemli olan hareket ve sayı dedi bakalım
düzen laboratuvar yaz google a çıkar canım biz istanbulda yaptırdık izmirde var mı bilmiyorum siteden bak.izmirde yapan yerlerde vardır tabi olmadı oradaki bir ürologa sorarsanız

Ben testten anlamadım. .
%12 ileri hız 20 milyon sayı bizim. .
standart degerler soyle olmalı:ileri hız >%40 total sperm: > 40 milyon, mlde ki sayı >20 milyon (dr bana normal olması için mlde 50-100 milyonları bekliyoruz dedi.)
morfoloji:%4

rica ederim. 20 aydır olmuyor bizimde.sayı hız sorunu vardı en başta.varikosel var dediler ameliyat onerdiler ama yogunluktan bide olur inancıyla eşim hemen kabul etmedi.şimdiye kadar olmayınca haziranda ameliyat oldu şimdi yeni test için zamanı bekliyoruz.3 ay sonra dedi dr ama haftaya 77 gun oluyor acaba yaptırabilir miyiz diye onu düşünüyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…