Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı olmadan tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umarım sizin de herşey yolunda gider. Toplama işleminden 3 veya 5 gün sonra embriyonun durumuna göre transfer oluyor. Benim 5. gün embriyosu transfer oldu cumartesi günü. Şimdi geri sayım başladı :) 20 sinde sonucu alacağız :)

Azosperm olarak başladığımız yolda bugün eşim mikro tese için ameliyata alindi. Ameliyat olmadan sadece iğneyle girerek çok fazla sayıda sperm bulundu. Peşinden ben opu'ya alindim. 43 tane yumurta toplandi. Şükürler olsun herşey yolunda gitti. Bundan sonra 5. Gün embriyosunu bekleyip dondurulup 1 ay sonra transfer olacağım. Rabbim isteyen herkese versin. Allah emeklerimizi boşa cikarmasin. Beni haberdar edin lutfen. İnşallah çok çok güzel haberlerinizi alırım

maşallaahhh :) 43 yumurta çok iyii:) sanırım birazda olağanüstü:) çok mutlu oldum sizin adınıza :) benim 9 tane toplanmıştı. 3 tanesi 5. güne ulaşabildi, 2 tanesi transfer oldu, kalan 1 taneyi dondurduk. Gün sayıyorum. :) Haber veririm tabiki.

İnsallahhhhhhh olumlu haberlerinizi alırız insallahhhhhh.. Bu arada yas kaç 2 embriyo transferi olduğu için soruyorum

32 yaşındayım. sanırım şansı arttırmak için 2 tane trasnfer edildi sanırım. ama 1 yazdılar rapora :)
sizin neden hemen transfer olmuyor, gelecek ayı bekliyorsunuz ?

bir de arkadaşlar herkes Meryem suresi okuyor, görüyorum forumlarda. 41 taneye tamamlıyorlar. Benim niyetime kimler okuyabilir. Cumaya kadar tamamlanacak. Bana kesin okuyacaklar buradan bilgi verirse çok sevinirim

32 yaşındayım. sanırım şansı arttırmak için 2 tane trasnfer edildi sanırım. ama 1 yazdılar rapora :)
sizin neden hemen transfer olmuyor, gelecek ayı bekliyorsunuz ?

Bugün aradılar hastaneden 43 yumurtanın 33 tanesine sperm enjekte edilmiş ama 13 tanesi döllenmiş. İnan bilmiyorum çok aşırı kilom da yok ama 5 kilo ver 1 ay sonra yapicam transferi kilo vermezsen yapmam dedi. Bu arada acaba istesem 2 tane yaparlarmiki.

eğer istiyorsan bi sor bence.

Merhaba,
Eşinde varikosel olup, ameliyat olmadan ilk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar yazabilir mi? Çok ihtiyacım var olumlu yanıtlara. Forumlara baktım hep eski tarihli.
İlk denemede tutup tutmaması varikoselle alakalı değil ki sonuçta koyulan embriyo iyi oluyor senle alakalı skntı stres yaparsan tutmaz.benim eşimde de varikosel var yıllar önce ameliyat olmuş ama daha kötüye gitmiş bizede ikinci ameliyatı önermesi direk tüp bebek dedi ilkinde tutmadı ikincide tuttu. Çünkü ben ilkinde çok kafaya takmıştım aşırı stres yapmıştım ona bagliyorimt

Merhaba,
Eşinde varikosel olup, ameliyat olmadan ilk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar yazabilir mi? Çok ihtiyacım var olumlu yanıtlara. Forumlara baktım hep eski tarihli.
umarım ilk denemede tutar ama kendinizi çokta kaptırmayın iki ihtimalede hazırlayın kendinizi.

hiç tedirgin olma. zaten hepsinin devam etmesi imkansız. benim toplamda 9 tane toplanmıştı. bak senin 2.günü sanırım hala 9 tane var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…