Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı olmadan tüp bebekle ilk denemede hamile kalanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bugün ilaç tedavisine başladım. Gonal-F iğnesi 3 gün yapıcam(ilkini bugün yaptım). pazartesi de kontrole çağırdı doktor. Şuanda baş ağrım var. İlaçtan kaynaklı mıdır sizce? ağrı kesici içebilir miyim acaba?

Arkadaşlar İstanbul Elit Tip Merkezinde Celalettin Peru ameliyatsız doğal kürlerle birçok azosperm hastalarını Allah'ın izniyle
iyileştirdi doğal yolla hamile kalan birçok kişi var.Birisi de benim elhamdülillah muhakkak gidin ben 14 yıl geç kaldım.

Merhaba , tüp bebek tedavisi için mi başladınız

kızlar bu arada bugün ilk kontrolüme gittim. herşey normal ilerliyor dedi doktor. 7 tane saydı. büyüklükleri 12mm-9mm dedi. perşembe sabah tekrar gideceğim. internette baktığımda çatlatma için 19mm uygun olan yazıyor. sizce ne zaman toplamaya geçilir? :)

bende adet günümü bekliyorum eşimin sperm sayıları düşük bizim de hem varikosel var hem de tek testis var .
bende bir sıkıntı yok dedi doktor ama bilmiyorum artık.

Aslında bu seçeçeğiniz merkezede bağlı yani merkez erkek intertilitesine uygun sağlıklı sperm seçmeye yönelik yöntemleri kullanıyor olmalı.
İlk denemesinde eşinde bulunan tek spermle hamile kalanda var sebepsiz infertilitede milyonlarca spermle negatif alanda.

aynen ben embriyologu da cok öenmli görüyorum . sonucta o da lab da onlarla ilgileniyor.
biz hiç bebek denememiştik bile eşimle.
hastalıpı sayesinde ögrendik sayılarının çok düşük oldugunu .
kadınlar olarak bizler ergenlikten beri doktora gidiyoruz.
ama erkekler masallah sapsaglamlarmış gibi hareket ediyorlar.
çok tepkiliyim bu duruma . ergenlikten ürolojiye gidip sperm testi o zaman da yapılmalı.
erkek annesi olursam utanmadan herseyi ile ilgilenicem saglık bu

çok haklısın. çocuk konusunda da hep kadın üzerine gidilir.
benim tedavi merkezimin labaratuar kısmına güveniyorum. Bir arkadaşım orada yaptırdı. çok güvendiğini belirtmişti. Arkadaşı orada embriyologmuş. Şuan az bir zamanı var doğuracak inşallah :) O yüzden içim rahat.

nerede yaptırıyorsun canım . inş hepimize nasip olur

Altunizade Acıbadem
biz balıkesirden geliyoruz istanbula bende hamile kalan tüp bebek yapan arkadasın önerisiyle gittim .
tek şansımız rapor çıkartabilme ihtimalimizin olması .
inşallah bundan 1-2 ay sonra hamileyiz diyebiliriz. kaç yasındasınz? 28 yasındaym ben

inşallaaah.
32 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…