VARİKOSEL AMELİYATI OLANLARIN ÇOCUĞU OLUR MU?

Benim esimde oldu canim tek tarafliydi 1 bucuk sene sonrada hamile kaldim olmamasi problem olurdu asıl daha once olmasi sizin açınızdan iyi bence zaman kaybetmezsiniz. Ama agri ameliyat olmadan önce olurdu ameliyattan sonra boyle bi sikayeti olmadi esimin onun icin bi tekrar gözüksün bence tekrarlayabiliyormus cunku

Yani yanlis birseye yonlendirmek istemem diyarbakirda bize ameliyat dendi esime adanada simdilik gerek yok dedi ozel hastane baska doktorada bi gorunebilirsiniz.Ameliyatida cok zor bi islem degil yani ameliyat derse.
2.8 ml ve 2.4 ml. GRADE 1 seviyesi yazıyor. Daha doktora gitmedik. ALLAH bizede ve isteyen herkesede nasip etsin dogal yolla inşallah

Merhaba. Doğal yolla mı gebe kaldını. Benim eşimde polis.. bugün varıkosel teşhisi koyuldu. Ameliyat olmak istemiyoruz acıkcası
Çok geçmiş olsun.
Benim eşimde yıllar önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.
Benim eşimde polis.
Doğal yolla iki defa hamile kaldım ve üç çocuğum var. Olmaz demeyin mutlaka olur. Hatta çevremde 3-4 yakınım daha aynı şekilde ameliyat oldu. Onlarda doğal yolla hamile kaldılar.
Eşinizi ikna etmeye çalışın.

Maşalllah. RABBİM size bağışlasın geçmiş olsun. Nerede oldu eşiniz ameliyatını. Bizde araştırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…