L lotussima Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2023 4 1 1 11 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lotussima #1 Merhaba arkadaşlar, eşimde varikosel var. Daha önce Ege Can Şerefoğluna ameliyat olan tanıdığı olan var mı aramızda?Varsa memnun kaldınız mi? İstanbul Avrupa yakasında doktor öneriniz var mi? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
Merhaba arkadaşlar, eşimde varikosel var. Daha önce Ege Can Şerefoğluna ameliyat olan tanıdığı olan var mı aramızda?Varsa memnun kaldınız mi? İstanbul Avrupa yakasında doktor öneriniz var mi? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum
P Pumpkin04 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 484 694 23 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lotussima #2 Bende merak ediyorum. Benim eşimde de varikosel var, görüştüğümüz doktorlardan biriydi. Bana güven verdi ama çok seyahat ediyor o kafamı kurcaladı.
Bende merak ediyorum. Benim eşimde de varikosel var, görüştüğümüz doktorlardan biriydi. Bana güven verdi ama çok seyahat ediyor o kafamı kurcaladı.
D Duygucann Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2023 7 1 1 31 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lotussima #3 Merhaba, eşimde azospermi var. Bugün 18.00 de randevumuz var doktor beyle.
L lotussima Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2023 4 1 1 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lotussima #4 Cevaplarınız için teşekkür ederim.