Varikosel ameliyat sonrasında hamile kalmayı bekleyenler (ilaç vs)bilgiler

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.varikosel ameliyat sonrasında eşinize verilen ilaçlar neler

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

boceek5234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
13
2
35
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım .3,5 ay öncesinde eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu.ameliyat sonrasında test sonucları %100 arttı sayı konusunda problemimiz vardı ve hareketlilik, ileri hareketlilik hiç yoktu.bunun uzerine ameliyattan sonra ki 2. Testimizde hareketlilikte değişen birsey olmadı bunun uzerine doktorumuz evinolle 400 I.U. kapsül proviron ve proxeed plus verdi suan kullanmaya basladı. Aramızda Bu evrede olan arkadaslar varmı ? Veya bu durumu yasayıp sonrasına hamile kalan arkadaşlar oldumu bu konu hakkında bilgi verirsiniz sevinirim

Ben kalamadım ...inşallah sen kalırsın ...
sayılar testler falanda iyiydi...bir ara klomen kullandık eşli olarak ...yakın zamanda ikinci tüp bebeğimi deneyeceğim...

Ne kadar zamn oldu peki? Eşim bu ilaçlara başlayalı bugun 6 gün oldu daha yeniyiz. Inşallah allah nasip kısmet eder sana bu sefer.

Ameliyattan öncesinde progeny m kullandı 3 ay değerler daha kötüye düştü ameliyat oldu 3 aydır Promen k kullanıyor hiç artmadı. Ameliyat öncesi degerimiz3 bile daha gelemedik

Ameliyattan öncesinde progeny m kullandı 3 ay değerler daha kötüye düştü ameliyat oldu 3 aydır Promen k kullanıyor hiç artmadı. Ameliyat öncesi degerimiz3 bile daha gelemedik

Ameliyattan sonra zamnla düzelebilecek biseymis zaten öyle söyledi doktor yeni başladık bizde bu ilaclara Bakalim değerler nasıl olucak

Merhaba öncelikle geçmiş olsun üstünden zaman geçmiş ama yine de yazıyım.benim esimde de varikosel vardi.ameliyattan 1.5 yıl sonra normal yoldan hamile kaldım. Sakın acele etmeyin hemen etkisini gostermeyebilir.o 1.5 yılda 3 kez tüp bebek yaptırdık ama olmadı sonra kendiliğinden rabbim nasip etti.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun üstünden zaman geçmiş ama yine de yazıyım.benim esimde de varikosel vardi.ameliyattan 1.5 yıl sonra normal yoldan hamile kaldım. Sakın acele etmeyin hemen etkisini gostermeyebilir.o 1.5 yılda 3 kez tüp bebek yaptırdık ama olmadı sonra kendiliğinden rabbim nasip etti.

Hayırlı olsun insallah. Bizde dün tekrr teste gittik salı günü kontrolumuz var ileri hızlı sayısı %16 oldu hiç yoktu ilaclari kullandiktan sonra böyle oldu insallah zamnla artar. Teşekkür ederim yorumunuz icin bu zamanlarda ihtiyacım vardi.

Ben de sitenizi aylarca takip ettim ve eğer bir gün bir gelişme yaşarsam yazacağım buradab birine umut olur diye söz vermiştim benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra pozitif çok şükür moralinizi asla bozmayın sayıları falan boşverin ben de çok kafaya takmıştım

Benim eşimde varikosel olmasına ragmen prof. Doktor gerek yok ameliyata dedim ve dediginiz gibi proxeed plus verdi ama bizim butcemize gore pahali olduğu icin alamadik ve evicap 400 kullandi bununla beraber nette yaptığı arastirma sonucu sarımsak sperm sayisina iyi geldigini okumuş ve 2 ay gibi bir süredir sarımsak tüketti düzenli olarak ve cok şükür doğal yolla hamile kalabildim. Bundan öncesinde maalesef bir tüp bebek denememiz kimyasal gebelik ile sonuçlanmıştı.

Merhaba, ameliyat oldugunuz hastane, doktor bilgisi ile ameliyat oncesi degerlerinizi de paylasabilir misiniz?

Ben de sitenizi aylarca takip ettim ve eğer bir gün bir gelişme yaşarsam yazacağım buradab birine umut olur diye söz vermiştim benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra pozitif çok şükür moralinizi asla bozmayın sayıları falan boşverin ben de çok kafaya takmıştım
Merhaba hangi hastane ve doktorda ameliyat oldu

Canim bana cevap verirsen sevinirim eşim ameliyat olalı 17 ay oldu morfoloji yuzde 2 tek sorun o .hız sayı çok iyi ..sizde morfoloji kaçtı hız bizim yüzde 40 sayı 160 milyon
De

Meehaba hangı doktora ameliyat oldunuz

Varıkosel var morfolojı hareket kotu baktırdınız mı ameliyattan sonra degerler artmıs mı veya ameliyat basarılı gecmiş mi bazen nuks edebılıyormuş

Bende 2 buçuk yıldır evliyim 8 aydır hamile olmak istiyorum eşim varikosel ameliyatını 3 yıl önce oldu ama ileri hareketi sıfır 3 yıldır düzelmemiş niye öyle anlamadım şimdi proxed ve evicap verdi doktor 3 aydır kullanıyoruz ama yine olmadım keçiboynuzu kürü de kullandı eşim bu ay ama malesef

1BDD4ACE-CBFD-4C87-B78E-CD5BFCBB55D8.jpeg
Buda tahlil

Ameliyatı acaba tekrar mı nüksettı baktırdınız mı dopler cıktırdiniz mi hareket evet cok dusuk bnce esınız tekrar bi ürolojı doktoruyla görusssun varıjosel için

Ameliyatı acaba tekrar mı nüksettı baktırdınız mı dopler cıktırdiniz mi hareket evet cok dusuk bnce esınız tekrar bi ürolojı doktoruyla görusssun varıjosel için
Zaten bu tahlil 3 ay önceki tahlil ilaçları verdi kullanın dedi 3 ay içindede hamilelik olabilir dedi ama olmadı bende kendimi gösterdim ne olur ne olmaz bir şey çıkmadı çok üzülüyorum 😒

X