• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varikosel ameliyat sonrası hamile kalanlar yorumlarınızı bekliyorumm..

sevim06inan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
5
0
36
arkadaşlar mrb aranıza yeni katılıyorum..eşi varikosel ameliyatı olup daha sonra hamile kalma süreci ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.?:54:

Mrb benim eşimde geçtiğimiz haziranda tek taraflı varikosel ameliyatı oldu 6 ay iyileşme süreci verdi doktor o sürede olabilir de, süre uzayabilirde dedi, nitekim biz de 5 ayında hamile kalmıştım ben, öncesinde 2 yıllık evliydik bizde bebek düşünmüoduk ama ameliyattan sonra ilk sperm testinde değerleri hala normalin altında idi, 1 ay beslenmeye dikkat etti, Sigarası yoktu, sonraki ay hamile kaldım. Şuan 3 aylık hamileyim şükür. Sabırla beslenmeye dikkat edin, olur elbet. Bir de keçi boynuzu kürü diye tabir edilenden içirdim eşime :D

Benim eşimde 2010 kasım da ameliyat oldu. 2011 ocak sonunda hamile kaldım. Şimdi 2.5 aylık tosun paşam var:)

benim eşimde oldu ameliyat ama 6 aylık verilen süreden sonra yapılan testte normal değerlere ulaşmamıştı. sonrasında ilaç tedavisi gördü ve şuanda 2,5 aylık bi kızım var:))

Biz tek taraflı biliyorduk. Ameliyattan sonra öğrendik çift taraflı olduğunu..

Back