• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama var mısın yok musun daki gizemin saç rengini bilenlerr!!!

cvp verdiğiniz için çok tşkler kızlar bende kimse bişey yazmıyor diye üzülüyodum :) bazı fotoğraflarında kumral gibi bazılarında kestane gibi ben de karar veremedim.saçımı kestaneye boyadım ama siyaha yakın bişey oldu inşallah açılır da güzel bir renk olur gerçi bunu da sevdim ama beklemiyodum bu kadar koyu

cvp verdiğiniz için çok tşkler kızlar bende kimse bişey yazmıyor diye üzülüyodum :) bazı fotoğraflarında kumral gibi bazılarında kestane gibi ben de karar veremedim.saçımı kestaneye boyadım ama siyaha yakın bişey oldu inşallah açılır da güzel bir renk olur gerçi bunu da sevdim ama beklemiyodum bu kadar koyu

Kestane ve koyu kahve siyaha yakın bir renk oluyor.siyaha boyayınca daha kötü duruyo bence... annem siyah kullanıyor.Koyu kahve boyuyoruz..saçların yıkandıkça biraz açılır renk daha güzel durur bence... ama benim için epeyce koyu bir renk oluyo...:1rolleyes:

tşk ederim canım ilk güne göre farklı biraz açılacaktır inş :) ben bilmediğimden oldu tecrübe oldu öğrenmiş oldum

Back