• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zxcncmcm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
161
20
13
30
Merhaba arkadaşlar adet bitiminden iki gün sonra ilişkiye girip hamile kalma olasılığı var mı acaba ?

Genelde sadece yumurtlama gününde bide adetten itibaren 14. Günde kalabiliyorsun diyorlar
alakasi yok.. benim dr arkadasim dedi 14 gun vs diye.. kadin dogum dr u degil ama.. illaki bilirler. ben de ovu testi yapiyordum o ay. bazen ovudan sonra 12. gun regl geliyordu bazen 13 gun sonra bazen 15.. o bile sasirdi.. dr olmasina ragmen ovudan 14 gun sonra regl gelir diyordu.. cok hikaye var burada adete iki gun kala yumurtlayan.. adetten iki gun sonra yumurtlayan.. musait oldugumuz her iki gune bir duzenli iliski sart yakalamak icin..

cevaba gelince sperm en en fazla 3 gun yasiyor diyorlar iste. son iliskiden sonra uc gun icinde ovu gorurseniz dollenebilir. burada bir uye vardi. birliktelik olmus esi sehirdisina gitmis. bes gun sonra testte ovu gormus.. o ay hamile kalmis, ona da epey sasirmistik.

alakasi yok.. benim dr arkadasim dedi 14 gun vs diye.. kadin dogum dr u degil ama.. illaki bilirler. ben de ovu testi yapiyordum o ay. bazen ovudan sonra 12. gun regl geliyordu bazen 13 gun sonra bazen 15.. o bile sasirdi.. dr olmasina ragmen ovudan 14 gun sonra regl gelir diyordu.. cok hikaye var burada adete iki gun kala yumurtlayan.. adetten iki gun sonra yumurtlayan.. musait oldugumuz her iki gune bir duzenli iliski sart yakalamak icin..

cevaba gelince sperm en en fazla 3 gun yasiyor diyorlar iste. son iliskiden sonra uc gun icinde ovu gorurseniz dollenebilir. burada bir uye vardi. birliktelik olmus esi sehirdisina gitmis. bes gun sonra testte ovu gormus.. o ay hamile kalmis, ona da epey sasirmistik.
yumurtlama dışında olması imkansız diyor bazı doktorlar bende anlamadım

Ovu ya beş gün kalamı olmul

yumurtlama dışında olması imkansız diyor bazı doktorlar bende anlamadım
iste yumurtlamayi da 14. gun olur diye genelliyorlar.. iki kere yumurtlayan oluyor, erken yumurtlayan.. gec yumurtlayan.. cok kadin var ovu disinda gebe kalan.. bir sekilde ya sperm uzun yasiyor yumurtaya denk geliyor. ya baska yumurta oluyor bir sekilde dolleniyor. dusunsene o zaman ovu testiyle yumurtayi gorduk mu iki gun uzak dururuz esimizden cunku yumurta 24 saat yasiyor.. sonra yumurtlama bitince korunmadan iliskiye gir.. bebek istemeyenler icin soyluyorum.. ne ilac al ne kondom ne baska yontemler.. iki gun belirle uzaktir 28 gun senin.. oyle olmuyor ki nasil

Benim yumurtlama gününe 7 gün var ama
Instagram'da bir sayfada okudum kadının biri spiral taktırmış bir yıl önce , o şekilde korunuyormuslar ve kadın hamile kalmış Rabbim ol dedikten sonra ne gün nede başka birşeyin önemi kalmıyor . Bnm arkadaşımda çok emin adetten 2 gün sonra hamile kaldığına cunku eşi yurtdisina gidip geliyor sık sık çok emin o zaman hamile kaldığından . Böyle örnekler var

Instagram'da bir sayfada okudum kadının biri spiral taktırmış bir yıl önce , o şekilde korunuyormuslar ve kadın hamile kalmış Rabbim ol dedikten sonra ne gün nede başka birşeyin önemi kalmıyor . Bnm arkadaşımda çok emin adetten 2 gün sonra hamile kaldığına cunku eşi yurtdisina gidip geliyor sık sık çok emin o zaman hamile kaldığından . Böyle örnekler var
Anladım yani Allah nasip ederse bi şekilde oluyor

Bi de şey sorcam folbiol kullanıyorum hamile değilim ama kullanılması iyiymiş çocuğun sağlığı için biliyor musunuz bunu

Back