Saç Kesim Şekilleri Var mı önerisi olan?:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Kızlar bu aralar depresyon modunda olduğum için illa kuaföre gidip saç modelimi değiştirmem lazım.Kestireceğim yani.Saçlarım bal köpüğü rengi gibi açık küllü kumral gibi.Omzumdan aşağıda belime gelmesi için bir karış daha uzaması lazım.Dalgalı ve ince telli.Şu an hiçbir model yok,düz kesim yani.Uzun zamandır depresyona girip kestirmemişim vay be:)Izmir Alsancak'ta iyi bir kuaför öneriniz var mı?Bir de bu aralar moda olan saçımın boyunu kısaltmamı gerektirmeyecek hoşunuza giden modeller varsa fotoğraf olarak ekler misiniz lütfen?Kesimden sonra fotoğrafını koymayı düşünüyorum ama önce kuaför ve model önermeniz lazım.Teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden:)

buna nası cesaret ettin ki ya şok oldum .. bnm saçlarımda belimin altında herhlde bi kestrsem aglar dururum uzayana kdr

bende burada forumdaki arkadaşların verdiği cesaretle kestirdim zaten.(içimde vardı,bazı sıkıntılarım vardı yaptım)forumdaki kethy adlı arkadaşı görmedin o zaman sen.onun konusunu incelesene sen,o zaman ne cesaretmiş dicen bence.

saçlarını kısaltmanı öneririm sana,benim resimlerimi ekliyim gör,

Eki Görüntüle 476528 kestirmeden önce

Eki Görüntüle 476529 kestirdikten sonra

Ayy yok ben cesaret edemem bu kadar kısa kestirmeye:)helal olsun diyorum cesaretine.Benim saçlarım ince telli ve dalgalı olduğu için bu model hoş durmaz bende,her gün kuaföre gidip fön çektirmek de zor olur.Sabah 9'da dersim başlıyor çünkü:)

superherogirl istersen saçlarının bir resmini koy,bizlerde ona göre fikirlerimizi yazalım.şimdi nermin arkadaşımız kendince fikir vermiş ama sen saçlarım dalgalı diyorsun.bir resim koyarsan daha kolay yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.belki sana yakışabilecek kısa bir model bulabiliriz :))

merhaba,önce saç modelimi değiştirecem demişsin,sonra ben saçlarımı kısaltmaya kıyamam demişsin.bence saçın kısalmaması bir değişiklik değildir.ha boyayabilirsin o ayrı.ama amacın değişiklikse fark edilecek bişey olmalı.yani kestir gitsin derim ben :)

iyi canım benim ki bir öneriydi :)) saç senin saçın değişiklik olur diye düşünmüştüm ama..

toto_10 ve hey666cımm:)Evde kardeşim ders çalışmıyor diye internetimiz yok,telefondan giriyorum yani:)Ama en kısa zamanda koymak isterim fotoğrafımı.Ilginiz için de teşekkürler:)

toto_10 ve hey666cımm:)Evde kardeşim ders çalışmıyor diye internetimiz yok,telefondan giriyorum yani:)Ama en kısa zamanda koymak isterim fotoğrafımı.Ilginiz için de teşekkürler:)

:) kardeşine söyle iyi çalışsın derslerine,sonra bizim gibi boş boş forumlarda takılır öyle:) şaka şaka

sen ne yaptın karar veremedin mi daha?

Canım sakın kestireyim deme ben depresyonda kestirdim omuzumdan biraz aşşağıdaydı 3 sene oldu anca eski haline ulaştı. Ayrıca depresyona hiçte yaramadı kendime alışmam 5 ay sürdü kat kestir azıcık ya da kahkül ya da en olmadı aralara gölge attır azıcık bunlar daha mutlu ediyor inan. Ay dur dur hiç birşey yapma kız git alışverişe en iyisi

ayyy aynı durum bende de var aptallığıma geldi kestirdim ilk bir kaç ay çok beğendim ama özledim uzun saçımı
alışverişş tabii ya bikaç yeni tarz yap kendine belki ssaç uçlarını biraz şekilli kesitirirsin ne bilyiim aslan yelesi falan gibi?
hem kestirmeyi geçtim bence hergün farklı bi model yap çok değişik modern modeller var evde yapabilceğinn istersen resim video falan yardımcı oluruz

arkadaşlar ben 2 hafta önce uzun saçlarımı çok kısa kestirdim.daha rahat edeceğimi ve bana ayrı bir hava katacağını düşündüm.ve gerçekten öylede oldu.inanın bana kendime özgüvenim arttı diyebilirim.ha depresyonda bunalımda falanda değildim yani.bir anda karar verdim ve yaptım.

neyse benim düşüncem bir bayan kendinde bir değişim yapmak istedimi saçlarından başlaması en doğrusudur.sonuçta değişimin en belirgin olanı saçta yapılandır.

bende kethy e katılıyorum.bir bayanın en önemli güzellik kriterlerinden biri saçlarıdır.fakat uzun olup görende bir etki bırakmayan bir saç yerine bir bakanın bir daha bakacağı bir kısa saç kesimi daha etkilidir.
sen saçlarını kısa kestirmek istemeyebilirsin,ama bana göre durum bu canım.KESTİR GİTSİN :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…