Var mı aranızda yaptıran

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
yüzünün kulak alt kısmındaki veya yüzünün belli bir bölgesine ağda yaptırıp memnun olan var mı yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım sonra pişman olmayım

Zamanla yaşlılıkta yani ağda kırışmaya buruşmaya neden oluyormuş.
Bıyıkta bile korkarak yaptırıyorum diğer terlere hiç bulaşmazdım ben olsam

temiz tutup nemlendirince bir şey olmuyor, bi de profesyonel yapilmazsa sarkmalar kirisiklar olabiliyor, onun disinda rahatlik ve temizlik :)

cilt hassassa sivilce yapıyor sonradan.ayrıca uzmanlar sık yaparsanız 1 yıl sonunda cilt sarkmasına sebep olur diyor.ya lazer diyorum imkan yoksa da kuçuk kulak için olan tuy alıcılar var pilli ondan kullanın

Ben 15 senedir yaptırıyorum tüm yüzüme.
Hiç sıkıntı yaşamadım.
Ama son zamanlarda kızarıp kırmızı benek benek oluyor. Ertesi gün geçiyor.
Yaşlandım herhalde ondandır diyorum.

yüzünün kulak alt kısmındaki veya yüzünün belli bir bölgesine ağda yaptırıp memnun olan var mı yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım sonra pişman olmayım
Ben de yontem arastiriyorum igneli mi? yoksa diod lazer mi? diye, agdayi tavsiye etmem acikcasi sonra pisman olabilirsiniz kalici bir cozum sunmadigi icin.

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Yüzüm tüylü değil ama kuşal civarı favori mi deniyo faul mu deniyor onların def etmek istiyorum.

Biyik klasik cimbiz:) kaslari almiyorum neyseki.. yuzdeki tuylerede sarartici kullaniyorum arada..

Azda olsa kurtulmk isterdim ama ne agdaya ne lazer yuven var yazikki : (

Tüylerim sapsarı olduğu halde yapıyorum memnunum yaptırmayanların fondöten sürdügü zaman güneşte veya ışık vurunca tüylerini net şekilde görüyorum bence yaptır

Ben yaptırıyorum beyaz tenliyim ve rahatsız oluyorum çok da memnunum.

Ilk bi kaç seferde belki tahriş olabilir ama zamanla alışırsınız.

En güzeli lazer o aldığınız tuyler zamanla sakala dönüyor bende sakalıydım şimdi lumea kullanıyorum artık tüy gibi jiletle almama ragmen

Ilk zamanlar sivilce çıkıyor ama zamanla alışıyor valla yaptırıyorum ama keşke başka bi çözüm olsa kısa sürede yine çıkıyor. Çok can sıkıcı

Ben uzun süre ağda yaptım ya da yaptırdım. Talk pudra sürüp sonra ağda yapınca sorun olmuyor. Şimdi ise lazere gidiyorum. Alex ile başladım. Kalın tüyler azaldı. Şimdi diode ile ince tüylere başladık ama daha yeni olduğu için iyi ya da kötü diyemem. Lazer imkanınız varsa fualler için yani kalın tüyler için lazer öneririm. Ağda da sıkıntı olmuyor. Cilt zamanla alışıyor. Çoğalma felan da olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…