- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Sonradan kızarır yara gibi sivilce çıkar diye korkuyorumtabiki yaptır makyaj bile guzel durmuyor tüyler varken.
Ben de yontem arastiriyorum igneli mi? yoksa diod lazer mi? diye, agdayi tavsiye etmem acikcasi sonra pisman olabilirsiniz kalici bir cozum sunmadigi icin.yüzünün kulak alt kısmındaki veya yüzünün belli bir bölgesine ağda yaptırıp memnun olan var mı yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım sonra pişman olmayım
Tüylerim sapsarı olduğu halde yapıyorum memnunum yaptırmayanların fondöten sürdügü zaman güneşte veya ışık vurunca tüylerini net şekilde görüyorum bence yaptıryüzünün kulak alt kısmındaki veya yüzünün belli bir bölgesine ağda yaptırıp memnun olan var mı yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım sonra pişman olmayım
Kac seansta bitiyor ortalama? Kac hafta yani?iğneli epilasyon kesin çözüm
Yaptırma ağda uzun süre de yağ bezelerine neden oluyor.yüzünün kulak alt kısmındaki veya yüzünün belli bir bölgesine ağda yaptırıp memnun olan var mı yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım sonra pişman olmayım
Bu konuda net birşey söyleyemem çünkü ben yaptıralı çok oldu,bir de bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiyor kıl kökü fln ama etkili bir yöntem diyebilirim.Kac seansta bitiyor ortalama? Kac hafta yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?