vanish oxi action !! peh..

bitanecim

NuTeLL@ TadiNd@
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
465
0
96
Diğer
:oklava:evet peh.. $u urunun heryerlerde reklamini yapiyorlar, yerli ve yabanci tv lerde, neymi$ en derin lekeleri dahi saniyesinde yok edermi$ Çok üzgünüm çoook bak bak bak.. tuketiciyi yaniltmak, yalan reklamlar yapmak bu kadar basit yani !! geçen gun o kadar para verip aldim $u i$e yaramaz urunu.. ne bilem bacim lekenin L sini dahi çikartamadigini.. o kadar beceriksiz yani :tomato: . bebegimiz temizdir ma$allah, fakat yinede bebektir, a$iri olmasada giyisileri lekelenir; renklilerdeki lekeleri daha kolay çikarabilmek için (adi batasica aklinialirimsmile) urunu almi$tim fakat hiç fayda etmedi. $ukrediyorumki giyisileri bozmadi, hani olurmu olur.. KESINLIKLE VANISH OXI ACTION TAVSIYE ET-MI-YO-RUM.

çok ilginç ben çok memnunum. vişne lekesinden tutun da, oğlumun yaptığı boyaların döküldüğü lekeler bile çok kolay çıkıyor.. gerçekten acaba yanlış mı kullandınız ki.. CADIARZU

kullananlar ve memnun kalanlar yazarmisiniz nasil kullaniyorsunuz ? bilmek istiyorum gerçekten inanamiyorum. ben bide jel olanini almi$tim, tercihim ondan yana idi. hayert ediyorum ya

Ben hayatım boyunca hiç ihtiyaç duymadım böyle şeylere. Bence para tuzağı. Beyazlarımı her zaman 60'C de Ariel veya Omo ile ön yıkamalı yıkarım, renklileri de 40'C de. Makinem sağolsun hiç lekeli olarak bırakmamıştır çamaşırları. Bence lekeli çamaşırlara leke olur olmaz hemen sabunlu suda akıtın, sonra da makineye atın. Ne kadar erken müdahale ederseniz lekeler o kadar çabuk çıkar. Boşuna kimyasallarla doğayı kirletmenin ve pahalı fiyatlarıyla bütçeyi sarsmanın manası yok. Bu benim fikrim tabi, saygı duyarım aksini düşünenlere. Ancak o lekeleri sadece deterjanınız da çıkarıyor olabilir :)

Bende kosladan vazgeçtim domestosun leke çıkarıcısını alıyorum.Hepsi reklamındaki gibi müthiş çıkarmıyor o yüzden bazı lekelerde işe yaramıyorlar.Omonun reklamınada oyüzden kendi kendime söyleniyorum kirlenmek güzeldir diyorya ama çıkmamış lekeyle dışarıdada gezilmiyor.

bende kullanıyorum sıvı pek çıkarmıyormuş ama toz olan bence süper tüm lekeleri çıkarıyor makinada deterjan gözüne ekliyorum süper bence.

evet bende hiç memnun değilim.sıvısını kullanıyorum bende.ama deterjandan bi farkı yok bana göre extra temizleme açısından.kullanma talimatına harfiyen uyuyorumama.... bilemedim ben bu işi...

ya üzerinde yazıyor zaten nasıl kullanılacağı.beyin ameliyatı mı bu Allah aşkınıza? belki leke beklediği için olabilir...bilmiyorum yani.bende memnun kalmadım.neyse artık almam zaten bi daha.

Back