• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilyalı parfüm önerileriniz

Nymphe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
77
2
0
İstanbul
Merhaba :) Kurabiye, pasta gibi kokan bir parfüm arıyorum arkadaşlar. Vanilyalı ama asla bunaltmıyor koku. Bir kızın kokusunu çok beğenip sormuştum çantasından nobren çıkarıp bileğime sıktı. Defalarca yıkamama rağmen çıkmadı. Açık parfümler genelde yoğun alkol kokar ve bir süre sonra kokuları değişir ekşir en azından benim dp bargello sansiro vs. denediklerim böyleydi. Ama bu kokuda hiç değişiklik olmadı. Parfümün adını sorduğumda Rush 2 veya Black xs sanırım demişti. Orijinallerini de açıklarını da denedim ama ikisi de değil. Lütfen yardım edin özellikle nobren kullananlar. Şu an yaşadığım yerde yok orijinal veya açığını deneyip netten sipariş edeceğim nobreni. Bir bulsam hayatım boyunca parfümümü değiştireceğimi sanmıyorum. Kalıcılık da koku da mükemmeldi. Yardım lütfen. :)

Son düzenleme:
belki türkıyede yoktur.
senın için kurabıye kokan parfümleri araştırdım.
-KENZO AMOUR
-CASMIRE (KIRMIZI KUTUYMUŞ)
-YVES ROCHERİN VANILYASI VE HINDISTANCEVİZLİSİ PASTA GİBİ KOKUYORMUŞ BELKİ BEĞENIRSİN:)

Son düzenleme:
genelde kurabiye gibi kokan parfümler biraz yaza ağır oluyor ama ben de bayılıyorum:) lolita lempicka, chopard wish, the body shop vanilla, le instant magic tam aradığın gibi. le instant magic tam limonlu kek gibi kokuyor:) burberry'de vanilyalı ama artık herkes herkes de var diye kullanmak istemiyor ben hariç:) bana yazlık hafif vanilyalı gelen parfümse ange ou demon le secret, hafif mandalinalı ama çok güzel bir parfüm.

Eminim güzeldir hepsi. :) Bunlara da bakarım. Bu parfümü bulmam lazım sorduğum günden beri arıyorum. Çünkü ilk defa tenimde bu kadar kalıcı olan bir parfüm buldum. Şekerli vanilyalı seviyorum ama bu tam aradığım gibiydi. :) Şu an Burberry Classic var elimde güzel. Fiery 2, Rebul colors red orijinalinin aynısı kokuyor ve hatta bende daha kalıcı olmuştu. İlgilenenlere... :)

Son düzenleme:
Back