vanilyalı parfüm-bb vanilla spice

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
kızlar bu ara vanilyalı kokulara sardım. geçen gratiste dolaşırken vanilyalı vücut spreylerine denedim. bee beauty- vanilla spice kokusuna bayıldım. şekerli boğan bi koku değil aksine kurabiye bisküvi gibi bi koku. ben buna benzer parfüm sorucam size tahmin edersiniz ki vücut spreyleri pek kalıcı olmuyo. lolita lift i andırıyo ama orijinalini bulabileceğim bu tarz parfüm önerileriniz var mıdır

Bisküvi gibi kokan orjinal bir parfüm ben daha keşfedemedim

Bne burda testerını bulamadım da L de Lolita Lempicka için pasta, bisküvi gibi diyorlar. Deneme imkanı olan varsa yorum bırakırsa sevinirim

oriflamenin öyle bir parfümü vardı Mirage edt oriflameuyekayit.com dan almıştım kalıcı bir parfüm .şu an satışda değil ama
:

Bu firmanın kokuları kadar iyi parfüm firması olmadığın %100 eminim vanilyalı simli kokusu var mutlaka test et..
Caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm Dükkanı kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakura çiçeksi koku Caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
zadig voltaire this is her denediniz mi ? çok güzel bi vanilya kokusu bir de dior addict çok güzel vanilya kokuyor ve çok kalıcı bence ama başlangıcındaki tarçın notası beni rahatsız ediyor tarçın kokusunu seviyorsanız şans verin derim :)

Bargellonun kendi üretimi olan çikolata&vanilya kokusu. Bir süre sonra pastaneye girmiş gibi oluyorsun. Deneyin, seveceksiniz.

her sürdüğümde kek gibi kokuyosun dedikleri ve benim kışın bayıla bayıla kullandığım yves rocher vanilyalı sprey... sprey olması sizi yanıltmasın kalıcılığı 10 numara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…