Ben Kenzo diyorum yazın kullanıyorum genelde,kalıcı ve çok hoş kokuyor 3 çeşidi var 3 üde güzel:)
Orjinalini mi kullandiniz ? Acikta onerebileceginiz bi marka var mi ?Bir, Chopard Casmir de benden geliyor.. Çok iyi.
Armani Si de vanilyalı. Çoooookkk güzel.
Ama henüz yeni olduğu için her açık parfümcüde yok şimdilik.
Mad'den aldım ben, parfümevi.com'da da var.
Yakında her yere gelir büyük ihtimalle.
bende bugün parfümevi.com dan hiç bilmediğim bi kokuyu almak istedim, yves saint laurent manifesto yu duydum vanilyalı tatlı bir kokuymuş güzel yorumlar vardı. birde buradan roberto cavalli nin parfümünü okudum onda da kalıcılığı konusunda çok iyi yorumlar vardı. şimdi de senin yorumunu okudum arada kaldım yaa
hipnotic konusunda kesinlikle seninle aynı fikirdeyimManifesto o siteden tester olarak gelmişti bana.
İlk başta o kadar ekşi ki, sonradan vanilyaya dönüşmesini anlamsızlaştırıyor bu durum benim için.
Gerçi Si de ilk başta meyvemsi ama daha yumuşak bir geçişi var.
Bence bilmediğin parfümü sipariş etmek riskli.
Sonuçta burada 11.80e alacağın parfümü diğer markalardan da kampanya ile 12,5a deneyerek alıyorsun.
Çok daha mantıklı yani. Parfümevini rafa kaldırdım ben bu sebeple.
Orada yazan yorumlara çok da aldanmamak lazım. Hypnotic poison'ı da öven övene ama bence tek kelime ile iğrenç bir koku.
hipnotic konusunda kesinlikle seninle aynı fikirdeyimayrıca senin kullanıcı ismindeki kokuyu da çok merak ettim doğrusu bu koku açık parfümcülerde var mı şu an, parfumevi dışında ?
bende bugün parfümevi.com dan hiç bilmediğim bi kokuyu almak istedim, yves saint laurent manifesto yu duydum vanilyalı tatlı bir kokuymuş güzel yorumlar vardı. birde buradan roberto cavalli nin parfümünü okudum onda da kalıcılığı konusunda çok iyi yorumlar vardı. şimdi de senin yorumunu okudum arada kaldım yaa
wish aldım ama ben vanilya kokusu sezemedim keşke casmir alsaymışımYsl manifesto
Chopard Wish
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?