Vanilya kokusu... Sizce hangisi?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
-Naomi Campbell,
-Cristobal,
-Chopard Casmir,
-Kenzo Amour
Kizlar ben vanilya kokusunu cok seviyorum ve kalici olmalari daha iyi bi ozellik :) sizce bu parfumlerden hangisinde vanilya kokusu daha cok hissediliyor :) naomi campbell i bargelloda denedim sevdim kenzo amour da dp de guzeldi. Sizin fikirleriniz nedir ve sevdikleriniz hangisi ? :))

Ben Kenzo diyorum yazın kullanıyorum genelde,kalıcı ve çok hoş kokuyor 3 çeşidi var 3 üde güzel:)

Son düzenleme:
David Walker'dan 2 tane alsana. 25lira. Tanesi 12.5a geliyor.
Çok uygun ve çok güzel.
Seç iki tanesini alıver işte.

dediğin parfümlerden değilde, L de lolita lempickayı beğeniyorum. kurabiyemsi pasta gibi böyle vanilyalı gibi aynı zamanda o çok güzel bence canım :)) ama açık parfümcülerde lolita lift diye geçiyor.

Armani Si de vanilyalı. Çoooookkk güzel.
Ama henüz yeni olduğu için her açık parfümcüde yok şimdilik.
Mad'den aldım ben, parfümevi.com'da da var.
Yakında her yere gelir büyük ihtimalle.

Armani Si de vanilyalı. Çoooookkk güzel.
Ama henüz yeni olduğu için her açık parfümcüde yok şimdilik.
Mad'den aldım ben, parfümevi.com'da da var.
Yakında her yere gelir büyük ihtimalle.

bende bugün parfümevi.com dan hiç bilmediğim bi kokuyu almak istedim, yves saint laurent manifesto yu duydum vanilyalı tatlı bir kokuymuş güzel yorumlar vardı. birde buradan roberto cavalli nin parfümünü okudum onda da kalıcılığı konusunda çok iyi yorumlar vardı. şimdi de senin yorumunu okudum arada kaldım yaa

Manifesto o siteden tester olarak gelmişti bana.
İlk başta o kadar ekşi ki, sonradan vanilyaya dönüşmesini anlamsızlaştırıyor bu durum benim için.
Gerçi Si de ilk başta meyvemsi ama daha yumuşak bir geçişi var.
Bence bilmediğin parfümü sipariş etmek riskli.
Sonuçta burada 11.80e alacağın parfümü diğer markalardan da kampanya ile 12,5a deneyerek alıyorsun.
Çok daha mantıklı yani. Parfümevini rafa kaldırdım ben bu sebeple.
Orada yazan yorumlara çok da aldanmamak lazım. Hypnotic poison'ı da öven övene ama bence tek kelime ile iğrenç bir koku.

hipnotic konusunda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ayrıca senin kullanıcı ismindeki kokuyu da çok merak ettim doğrusu bu koku açık parfümcülerde var mı şu an, parfumevi dışında ?

hipnotic konusunda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ayrıca senin kullanıcı ismindeki kokuyu da çok merak ettim doğrusu bu koku açık parfümcülerde var mı şu an, parfumevi dışında ?

Viva La Juicy nasıl kokuyor fikrim yok.
Karamelli, tatlı bir koku olduğunu biliyorum sadece.
İsmini sevdiğim için nick olarak aldım.

söyle soylım ben tam bir parfum meraklısı bır ınsanım. her kokuyu hemen hemen cok ıyı bılıyorum. armanı she dediği gibi cok güzel. hipnotik tavsıye edebılırım. lolıta lempika tavsıye edebılırım. gucci rush olabılır. 212 sexy olur bunların hepsi hem kalıcı hemde guzel kokular. hatta The Beauty da ucuz ve esansları ıthal cok arastırdım bılıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanilyalı kokuları genelde escada güzel yapıyo eğer vanilya baskın olsun istiyosan escada magnetism öneririm sana benim pek tarzım değil bi arkadaşım kullanırdı o gelmeden kokusu gelirdi gittiği yerde de kokusu kalırdı ama çok ağır yaavv benn hiiç mii hiçç ağır kokuları kullanamamm vanilya koksunu severim ama hafif olucak mesela coco mademoiselle gibi vanilya hissediyorum ama çok hafif ve kremsi tam istediğim gibi

sansirodan naomi campell (k80) v channel chance(k79) aldım ve naomiy bayıldım sürkli onu kullanıyorum chancenin yüzüne baktığım yok,naomi vanilyalı ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…