• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilya kokulu parfüm istiyorum..Önerileriniz nelerdir?

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
Arkadaşlar buram buram vanilya kokan bi parfüm istiyorum da bildiğiniz varsa yazın :) teşekkürler

Lolita Lempicka öneririm. Bir de Body Shop'ta çok güzel vanilyalı krem ve parfümler var, aynen buram buram vanilya kokuyor ama kalıcı değil.

Victoria's Secret Vanilla Lace Body Mist

Piyasada parfüm diye geçmiyor,bi nevi vücut spreyi ama parfümden daha kalıcı ve güzel kokuyor..Vanilyalıdır üstelik.Fiyat da uygun

yohji yamamoto nun parfümü vanilyalı, ama üretilmiyormuş artık. dolumunu alabilirsin ama. ben bargellodan almıştım internetteki bir parfüm yorumunda çok övülmüştü merak edip almıştım ama tatlı kokular bana göre değil bile bile gidip aldım. sonra iade ettim :) ha koku güzel değil miydi, çok güzeldi ama bana uymuyor işte :)

lolitayı almayı düşünüyordum ama yohji yamamoto nunda bi kokusuna bakayım :) teşekkürler ilginiz için:)

kesinlikle dolce gabbana the one.. tam bi kadın kokusu.. vanilya parfümün alt notalarında olursa daha etkileyici oluyo bana göre..

bodyshop vanilya; tam vanilya kokusu.bodyshoplarda vardır.süper süper herkes soruyor ne bu müthiş koku diye:)

body shop vanilla mist güzel ama bu vücut spreyi.parfumunden daha iyi kokusu.. nide yves rocher'in vanişşa bourbonu var o da güzel

kesinlikle PRİVACY - LET'S PARTY i öneririm . kızlar şuana kadar tanıdıgım bütün erkekleri kendinden geçiren parfüm :))) kokusu cok harika !

Farkli vanilya kokusu istersen :

the body Shop- AMORITO

Comptoir Sud Pacific - Vanille Coco

Comptoir Sud PAcific- Matin Calin

Comptoir Sud Pacific- Vanille Amande

Burberry Brit Red

Jil Sander - JIL

Micaleff- Vanillee

Iyi denemeler

bu yazdogınız parfumler nerelerde satılır acık parfumerıde varmıdr

Back