Vanilya Kokan Parfüm Arayanlara Tavsiyem Var

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Eğer tatlı kokulardan hoşlanıyorsanız...özellikle de vanilya kokusundan..
ve de aynı zamanda kalıcı ve başkalarının da burnuna çarpan bir parfüm istiyorsanız..

angie nin lovely vanilla sını şiddetle tavsiye ederim...

ben kullanıyorum ve çok memnunum..yıllardır arayıp da bulamadığım kadar yoğun ve kalıcı vanilya kokusu...fakat yaz sıcaklarında ağır kaçabilir ama diğer mevsimler için ideal..
ayrıca türk malı olduğu için fiyatı da uygun.... (zamanında dior un addictine sırf içinde vanilya var diye dünyanın parasını dökmüştüm)

Son düzenleme:
Vanılya kokan birini görünce onu ısırmak istiyorum.Napayım ki elimde değil,çok seviyorum çünkü vanilya kokusunu.

Kızlar netten baktım aynı markanın bide çilek kokusu var. Çipçilek kokmakta çok hoş hatta ve hatta karpuz kokusu bile varmış :)

Bende bu parfümün çileklisi var resmen kendini yiyesi geliyo insanınsırnaşık şey bu vanilyalısı da çok güzel yaa epey kararsız kalmıştım hangisini alsam diye çilekliyi seçtim çook güzeel:asigim:

Bende vanilya kokusu severim ama bu parfümün kokusu ağır geldi bana.Body Shoptakilerin kokusu benim daha çok hoşuma gitti.

Sevgili hanımlar merhaba, ben de çikolata kokulu parfüm arıyordum ancak bulamadım. Çikolata esansı almaya karar verdim. Kendi parfümümü yapayım diye düşünüdüm. Bilgi olan varmı... Esansın içine alkol falan konuyormuş parfüm yaparken ???
Yada sadece çikolata esansını hafifçe sürsem olur mu dersiniz... ( o da koyu renkli cildimi boyarmı acaba... ) hanımlar kendi çikolatalı parfümümü yapabilmem için konu ile ilgili bilgisi olan varsa bu forumdan bilgilendirirse sevinirimmmm
Sevgiler saygılar

Benim aicl almam lazım bu parfümden...10 yere sordum ankara'da yok yok yok!!!

Ankarada YVES ROCHER dükkanında meyveli parfümler vardır,orda vanilyalısıda vardır,onada bir bak,canım.Tatlı kokulardan sana GİVENCHY ORGANZA( süper tatlı ve güzel),CHANEL parfümleri,DOLCE VİTA,ALCHİMİE,PALOMA PİCASSO,POİSON parfümleri,TRESORE Lancome parfümlerin içinden araya bilirsin

BANA Bİ DERGİDEN ÇIKMIŞTI ANGİE'NİN VANİLYA KOKUSU BİRAZ AĞIR AMA ÇOK HOŞ KOKUYOR. SON ZAMANLARDA KARPUZLUSUNUN ÇIKTIĞINI DUYDUM AMA HİÇBİR YERDE BULAMADIM :sm_confused: ONUN DIŞINDA BÜTÜN SERİYİ BULABİLRSİNİZ İZMİR'İN HER YERİNDE..DİĞERLERİNİDE Bİ DENİİM DEDİM VANİLYALININ DIŞINDA OCEAN DREAMS ÇOOOOK GÜZELDİa.s!

Sevgili kalipso teşekkür ederim hemen bu markalara bakacağım.... o olmazssa bende vanilya alırım :)

ya bu parfüm gerçektende güsel kokuo
7,5 milyon hemde bizim burda
ama daha karar veremedim
cecile var o da hoşş,pembesi
hangisini alsam bilemedim
alcas bi ara bakalımm...

chantage ın kahverengisine bayılırdım ben bir de reward floral ikisi de yok sanırım artık

arkadaşlar ben yves rochesin leylak kokusu var bayılıyorum bi koklayın bak
kendim için sürüyorum

arkadaşlar ben size bulucağınız yeri söleyim evkur satış mağazalarının kozmatik bölümlerinde bulabilirsiniz 3 ü bi arada satılıyo 25 ytl ben kullanıyom ve kokusuda hemen gitmiyo alkolsüz bir parfüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…