• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Van'daki kardeşlerimizin yaralarını saralım hep beraber..

hevuk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
7.065
361
363
Vanda gece sıcaklık1 ile 3 arasında oluyor ve inanılmaz bir ayaz vardır, bölgenin öncelikli sorunu su ve soğuk. Herkesi gönderebilecek kışlıkları vardır muhakkak Bebek ve çocuklar için özellikle. PTT kargo ücreti almıyor Kızılay Van diye gönderebilirsiniz
Sadece eski, kıyafetlerinizi göndereceksiniz arkadaşalar, yardım elinizi uzatmanızı rica ediyorum..

Ben paketimi hazırladım, sabah hemen yollayacağım.
Bir battaniye, bir kazak demeyin gönderin arkadaşlar. Birkaç gün içinde kar yağışı bekleniyor oralarda. O bir kazak bile hayati önem taşıyor şuan.

Evet arkadaşlar kesinlikle herşey olabilir eski diye düşünmeyin ne varsa hemen yarın kargolamaya çalışalım çok zor durumdaymışlar
Özellikle çocuklar..
herşey şuan ihtiyaç onlar için çocuk bezi
Herşey olabilir...
İnşallah bu yarayıda birlik olup saracağız..

evet arkadaşlar bir çorapta olsa gönderin lütfen.şu an itibariyle çoğu kargo firması ücretsiz götürüyor.(Yurtiçi,Sürat,Aras,Ptt,Mng,)bazıları iki günle sınırlamış.elimizi çabuk tutalım.akşamdan göndereceklerimizi toparlayıp yarın kargoya verelim.lütfen komşularınıza,arkadaşlarınızada sorun.mutlaka her evde vardır ihtiyaç fazlası kıyafet.önce kendimizi ve çocuğumuzu onların yerine koyalım sonra göndereceklerimizin hazırlıklarına başlayalım.

Back