vanda jinekolog tavsiyesi

kyc38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
30
13
35
Vana yeni taşındık üç yıllık evliyim fakat çocuğumuz olmuyor tedavimiz yarım kaldi vanda ne kadar arastirdiysam bulamadım burda yaşayan bayanlar bu konuda bana yardımcı olacak iyi bor jinekolog tavsiye edebilirmisiniz lütfen....

Merhaba bu topic te. Van dan kendimi tek saniyordum bakalim kimler var neyse canim ben ercisteym 8yildir buqdaym lokman hekim hastanesinde hatice hanim cok tecrübelı jinekoloji konunda uzman güvenilir 2cocugumuda onda dogurdum olmama sorunum yoktu ama konusunda uzman ondan diyorum birde istanbul hast.de koray bey var ona gidenlerde cok memnun bi dene istersen tez zamanda kucagna al bebegini insallah

Hatice hanımı duydum canim fakat hep gebelik takibi konusunda duydumiıstanbul hastahanesinde deniz beye gidiyorduk ondanda pek memnun kalmadım hiçbirşey anlatmıyor ilaç verip verip gönderiyor bilemedim şimdi ne yapsam ya

Hmm dogru diyosun onlar gebelik takibi daha cok yyü arastirmaya gitsen dursun odabas var cok inceliyo orasi ugrastirir ama detayli kontrol ediyorlar ordan olumlu sonuc alirsin bence vaktin varsa orada iyi ben oglumun böbrek sorunu icin gidiyorum memnunum

Canim ya bizim bütün tahliller yapıldı sorun yok diyorlar ama bende kan pihtilasmasi var. Bu konu çok takılıyor kafama böyle derdimi anlatabilecegim beni dinleyecek konuşacak açıklama yapacak bir doktor arıyorum.ıhsan rua diye bi doktor varmış duydun mu canim sen onu.

İhsan ruaya giden arkadaşum çok memnundu. Gitmeyi düşünebiliesin.

Sanırım tüp bebek vs. De Ali koray bayramoğlu iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…