Van'da duygulandıran an

Caddy

Guru
Pro Üye
Emoji Skoru
2.004
Puanlar
448
Yer
Kocaeli
Van'da otomobilin çarptığı yavru köpek yola savruldu. Sürücü kayıplara karıştı ama başka bir yavru köpek, yaralı olanı yalnız bırakmadı.
vanda_duygulandiran_an_kopek (1).jpg

Özalp İlçesi girişinde yolun ortasındaki yavru köpeğe otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve ağzından kan akan köpek, hareketsiz kaldı. Bu sırada yaralı köpeğin yanına başka bir yavru köpek gelerek ayaklarını yaralı köpeğin başına koyup beklemeye başladı.

Araç trafiğine rağmen yaralı köpeğin yanından ayrılmayan yaru köpek, kazayı gören Van İnsan Hakları üyesi Zümeyran Şimşek’in yaralı köpeği alıp götermesi sonrası kaza yerinden ayrıldı. Özalp Belediyesi Veteriner Hekimliği’nde tedavisi yapılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
vanda_duygulandiran_an_kopek (2).jpg
vanda_duygulandiran_an_kopek (3).jpg
vanda_duygulandiran_an_kopek (4).jpg

yenişafak

İnsanın bu doğaya verdiği ve doğadaki tüm canlılara çektirdiği acıyı başka bir canlı veremez..

Bu fotoğrafı çeken köpeği hemen bi veterinere götürseydiya,
Can çekişiyor orda hayvancağız.
Fotoğraf çekeceğine...........

Haberi izledim.
Kameraya da cekmislerdi.Sonra goturduler hemen veterinere.Sukur kopecik iyimis.
Bu haberden once de bir maymunun nasil arkadasini kurtardigini izledim.Yemin ederim akil olarak bizler gibiler belki de biizler onlar gibiyiz.Elektrik akimindan soka giren diger maymuna tokat atti,sarsti,suya batirip cikardi.Inanamadim izlerken.

Bu fotoğrafı çeken köpeği hemen bi veterinere götürseydiya,
Can çekişiyor orda hayvancağız.
Fotoğraf çekeceğine...........

ya kıyamam hakkaten fotoğrafı çeken veterinere götürseydiya

Aaa olur mu hiç. Önce haber yapılması lazım görüntü lazım bunlar çok önemli.. Orda minicik köpek can çekişmiş kimin umurunda..

Oyy :KK43:
Kıyamam ya ben sıze.
Keske ınsanlar, hayvanlarında bır can tasıdıgını unutmasa.
Azıcık vıcdanlı azıcık duyarlı olsalar Dunya ne guzel bır yer halına gelır ..Ama nerde ...

Back