Van'da 5 yaşındaki çocuk sokak köpeklerinin saldırısına uğradı

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.169
798
http://m.mynet.com/i3.html#http://w...kak-kopeklerinin-saldirisina-ugradi-2462744-1

Van'da 5 yaşındaki çocuk sokak köpeklerinin saldırısına uğradı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs alanında başı boş köpeklerin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Murathan Barkın ağır yaralandı. Yaralı çocuk YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Van YYÜ Kampüsü'nde başı boş köpekler öğrenci ve personelin korkulu rüyası oldu. Dün üniversitenin sosyal tesislerinin bulunduğu bölgede oynayan 5 yaşındaki Murathan Barkın başı boş köpeklerin saldırısına uğradı. Bir anda köpeklerin arasında kalan, başından ve vücudunun birçok yerinden ısırılan minik Murathan'ı çevredeki vatandaşlar köpeklerden güçlükle kurtardı.

Köpekler aralarına aldıkları minik Murathan'ın kafa derisi ve vücudunun birçok yerini de ısırarak yaraladı. Ağır yaralı olarak annesi tarafından YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne getirilen Murathan Barkın'a ilk müdahele yapılarak kafasının birçok bölgesine dikiş atıldı. Kuduz aşısı yapılan minik Murathan hastanede acılar içinde kıvranırken, olayın şokunu üzerinden atamayan anne Şenay Barkın, "Köpekler bizi çok korkutuyor. Oğluma 8 köpek saldırmış. Kafasının derisini koparmaya çalışmışlar. Çocuklarımızı okula gönderirken çok korkuyoruz. Köpeklerin toplatılmasını istiyoruz" dedi.

ÖĞRENCİLER TEDİRGİN

YYÜ Kampus alanı içerisinde başı boş köpekler üniversite ögrencilerinin de korkulu rüyası olmuş. Bir çok arkadaşlarının defalarca köpeklerin saldırısına uğradığını belirten öğrenciler, "Sabah erken saatte okula gitmik zorundayız. Sabah yurttan çıktığımızda köpeklerin saldırısına uğruyoruz. Çünkü yurt önünde köpekler toplanıyor. İnsanlara zarar veren bu köpeklerin toplatılmasını istiyoruz" dedi.

Van YYÜ Kampus alanında 2007 yılında köpeklerin saldırısına uğrayan bir öğrenci ağır yaralanmış, bunun üzerine dönemin Rektörü Prof.Dr. HASAN Ceylan'ın talimatıyla güvenlikçilerden oluşturulan bir ekip köpekleri toplamıştı.

Ahh kuzum benim nasıl saldırmışlar öyle köpekler aç olmasaydı saldırmazdı diye düşünüyorum ne işe yarıyor onca çalışan toplayıp barınakta daha güzel şartlar altında baksınlar köpeklere.

Bir an önce düzelip iyileşir inşallah, çok geçmiş olsun. Çocuğa da aileye de.

Ancak genelde sokak köpekleri sürü bile olsa bu kadar ciddi saldırmaz bir sebep olmadan. Köpeklerden korkup koşarak kaçmaya çalıştıysa tetiklemiştir hayvanları

sabahları erken saat ise sokak köpekleri yüzünden evden çıkmıyorum, resmen o çetenin dağılmasını bekliyorum.. şu hayatta en korktuğum şey sokak köpekleri, çok geçmiş olsun yavruma yazık kıyamam nasıl korkmuştur

O köpekler %99,9 itlaf edilecek. Çocuğa da yazık ama köpeklere de. Hayvanlar aç olmasa sinirli olmaz ve saldırmazlar çok büyük bir tehlike olmadıkça. Sokak hayvanları ülkenin kanayan yarası maalesef, hoş insana ne kadar değer veriliyor ki hayvana verilecek...

balayına esımle balonlarıyla meshur bı yere gezmeye gıttık
orda sokak hayvanlarına hayretle baktım
okadar aclar kı marketden cıkınca pesımıze takıldılar
bıtanesı ayaga kalkınca boyum kadar oluyo ayaga kalktı sarılmaya calısır gıbı ustume atıldı ekmek verım dıye
okadar aclardı kı...
e balayına gıttıgımız ıcın halıyle gezdık her gezdıgımız yerde kedıler kopekler aynı derecede actı
bı yere yemege gıttık kedı kucagıma atladı dayanamadım ekmek verdım nasıl yıyor yavrum yan masayada gıttı kadın ayagıyla ıtıledı ılerı ıttı kedıyı

velhasıl sokak hayvanları ac !!!

tok olan hayvan bunu yapmaz cunku, antepde her apartman daıresınden en az 1 tane sokak hayvanlarına verılmek uzere artık ekmek yemek toplayan bıdonlar var kısın her apartman bosluklarına aralarına cadır yapıyorlar hayvanlar sıgınsın dıye
burda ozellıkle copun kenarında yemek arayan kedı ıcın markete gıdıp sut aldıgımda ıcıne ekmekde dograyın deyıp ekmek veren bakkal var

eger o hayvanlar tok olsaydı bu zavallı cocuk acılar ıcınde yatarmıydı kuzum nasılda korkmus canı acımıstır... allah esırgemıs

Pamukkale de açlıktan ölmek üzere olan köpek gördüm. Belediyeye haber verdim, twitter' dan yazdım aradım ama dönmediler. İlgisizler onlar için hayvan can değil can taşımıyor. Yazık.

Pamukkale de açlıktan ölmek üzere olan köpek gördüm. Belediyeye haber verdim, twitter' dan yazdım aradım ama dönmediler. İlgisizler onlar için hayvan can değil can taşımıyor. Yazık.
sen ustune dusenı yapmıssın keske onlarda ınsanlıgını yapsaydı

nasıl ıcım acıyor ...hayvana ıskence eden ölumune sebep olan kasıtlı canını yakan ınsanlar nasıl yetısrıtıldı cok merak edıyorum ınsan derdı neyse anlatabılıyor hayvanların agzı var dılı yok

en onemlı seyı unutuyorlar hayvanların ve bıtkılerın yardımıyla bu döngü saglanıyor bı tavuk azaldı heryerı kene taladı ınsanlar öldu bu yuzden ... cok mu zor bıraz ekmek bıraz su vermek ya

kasaplarda ucretsız kemık artık parca verılıyor at onune yesın hayvan yanı ne versen razı zaten cok uzuluyorum
bıde aclıktan ölen ınsanlar varken hayvanın mı karnını doyurım dıyen zıhnıyet var allahım fenalık gecırtıyorlar... ona da bak onada ıkısınede bak hatta sen az ye hepsıne yetıs bukadar basıt

Yavruya ve ailesine geçmiş olsun
çocukların aç trafikte üçbeş kuruş için okrobasi yapan çocuk işçiliğinin çok fazla olduğu bir memlekette hayvan haklarımı güldürmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…