^^van'a kişisel yardımlarmızı nasıl ulaştırırız^^diyen arkadaşlar

zumush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
218
0
46
İstanbul
herkesin okuyabilmesi ve dikkat çekmesi için başlığı büyük harflerle yazdım
Van'daki kardeşlerimize, elinden geldiği kadar yardım etmek isteyen

pekçok insan var ama benim de tanık olduğum bir husus var..
nereye gönderebiliriz diye düşünüyoruz..

bu konuda yol gösterici olması hasebiyle, bir nebze de olsa yardımcı olabilmek için yazıyorum
nereye göndereceğinizi bilmiyorsanız ,yaptığınız kargoları ya da posta çeklerini VAN VALİLİĞİ ADINA,VAN HÜKÜMET KONAĞI ERÇİŞ
YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI adresine yollayabilirsiniz.....

lütfen duyarsız kalmayalım....

Son düzenleme:
AYRICAAAAAAAA MNG KARGO VE PTT ücretsız kargo göturmekde bu sebeple elinizden geldıgınce yardımda bulunabılırsınız...

Ben internet hesabımdan para gönderdim bu arada çalıştığım kurumda yazı yayınlamış eşya,giysi v.s. yardımları topluyor Van'a ulaştırmak üzere evdeki kızımın küçülenlerini getireceğim hava çok soğuk giysi çok gerekliymiş.

Son düzenleme:
Bizde şirkette para topladık bütün çalışanlar aramızda..

Allah yardımcıları olsun ama hepimiz de elimizden ne geliyorsa yapmalıyız..

dün akşam belediye ye bıraktık bizde, 12 gibi yola tır çıkıcaktı yetiştirdik.. evden birşeyler koydum kışlık kıyafetler ve çorap aldım, marketten de çocuk bezi bebek maması ve ped aldım gücümün yettiğince çok ihtiyaç olduğunu duydum çünkü...

ben bu konuda Kızılayı aracı olarak kullananlardanım.çocuk bezi,mama,kadın pedi,su,bisküvi ve paket keklerden aldım toptancılardan.işyerim çok yakın toptancı bölgesine.yarında yine toptancılardan çocuk montu,botu,kazağı ayarlayacağım.yardım için aldığımı söyleyince onlarda kendilerinden bayağı bir ekleme yapıyorlar sağolsunlar kimse duyarsız kalamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…